Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumda bizimkinden önce tertiplerin başlıklarını okudum valla içim açıldı yaa demek ki zaman geçiyomuş bak diyo insan.Hele uzun dönem bekleyenleri gördükçe...
cemsevda seninkide mi aynı yerde
kızlar az önce eşimle konuştuk. daha doğrusu biraz tartıştık (ben başlattım) yatmadan bidaha arar mı acaba, moralim çok bozuk. tekrar konuşmak istiyorum tartışmadan...
Merhaba..:) Forumu gördüğümde cok sevindim bende nasıl zaman gecer diye düşünüyordum ama mesajlarınızı okuyunca bi rahatladımm :)
benım de erkek arkadsım gitti yeni, Ankara/Mamakta..
yemin töreni 29 aralık diye söyledi ama henüz net değilmiş kesin bilgisi olan varmı acaba ?
Hoşgeldin canım kısa dönem mi gitti erkek arkadaşın?
Doğru canım ama onlar şu anda askerde oldukları için biz bi tartışma içine girersek her durumda kendimizi kötü ve suçlu hissedicez haklı bile olsak,umarım bi fırsatını bulur ve seni tekrar arar sende alttan al yoksa yine kötü hissedersin.
umitsiz yazip kimseyi uzmek istemiyorum ama bu gunler nasil gecip gidecek bilmiyorum!
tamam tutmaya çalışcam çenemi, bekliyorum 21.30 da yatıyolarmış. o saate kadar arar inşallah.
geçicek canım görüceksin. evet kolay olmıycak ama alıştığını görüceksin. bu bizim sınavımız. ve çok büyük sabır gerektiriyor.
geçicek canım görüceksin. evet kolay olmıycak ama alıştığını görüceksin. bu bizim sınavımız. ve çok büyük sabır gerektiriyor.
usta buca bizim. izmirde devam ediyoruz. sizin erkek arkadaşınız nereye gidecek?
evet 30 aralık demek istemiştim :) gerçekten rahatları iyi ama merak etmeyin.
siz nereden gideceksiniz? izmiri bilmiyorsanız yardımcı olmaya çalışırım.
biliyorum alisicam. ama cok zor,cok.
biz uzun zaman ayri sehirlerdeydik. aslinda onun yanimda olmamasi cok garip gelmiyor. ama istedigin zaman ulasamamak,telefonla dogru duzgun konusamamak,birde onun yasadigi yere ben yakin zamanda tasinmisken,o benim yasadigim yerde. cok garip. dun izmirden gelmek istemedim buraya. tum sevdiklerim zaten orda...
Noldu canım aradımı eşin? Bugün bende sadece bi kez konuştum ilk günlerde akşamları arıyodu iki gündüz gündüz bir kez arıyo sadece artık vakitmi bulamıyo yoksa boş zamanlarında başka şeylerlemi ilgileniyo bilmiyorum.