evet az kaldı ama unutmayın sizinde birgün az kalacak
bulunduğu yere göre çarşı izinleri değişiyor tabikide, bazende komutanlara göre bile değişiyor, bazen ceza alıyorlar çıkamıyorlar...
Ben çarşı iznine çok çıkmasını istemiyorum zaten , bir ben gittiğimde çıksın , inş. gidebilirim ziyaretine ... senin memleket nere , gittin mi hiç askerinin yanına
benim askerim her iki hafta bir çarşıya çıkıyor ankara güvercinlikte bir o da her zaman pazar günü olmuyor bazen cumartesi öğlen sonra çıkarıyorlar, pazar sabahtan çıkıyorsun ama evciyide gittiğinden beri iki kere verdiler öle herzaman olmuyor ve evci için aileden biri anne veya baba olması gerekli...
ay canım sen benm nişanlımın oturğu yerde askerlik yapıyo çok sıkmazlar rahat olur üzülme sennnnilk bir ay sdışarı çıkmaıyo cnm
ben yarın gidiyorum, çok mutluyum.
yardımlarınız için çok teşekkürler... :)
Sweetng..... selam...
benim askerimde usta birliğini güvercinlikte yapacak canım bana biraz bilgi verebilirmisin orası için nasıl bi yer..?:18::18::18:
canım valla biz halimden memnunuz tahmin ediyorumki siz de memnun olacaksınız, ankara güzel yer rahat eder, iki hafta da bir çarşı veriyorlar ama ilk zamanlar her hafta idi zamanla değişiyor bazen merkezde miting oluyor çarşılar iptal oluyor ama emin ol güzel bir yer...
341 olarak sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım kızlar...
bizde ilk zmanlar hep aklımızda soru işaretleri vardı ama zamanlar herşey oturuyo ilk iki hafta çok zor geçiyor sonra bir ay geçince herşey normale dönüyor sonra zaten aylar geçmeye başlıyo...
canım valla biz halimden memnunuz tahmin ediyorumki siz de memnun olacaksınız, ankara güzel yer rahat eder, iki hafta da bir çarşı veriyorlar ama ilk zamanlar her hafta idi zamanla değişiyor bazen merkezde miting oluyor çarşılar iptal oluyor ama emin ol güzel bir yer...
341 olarak sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım kızlar...
bizde ilk zmanlar hep aklımızda soru işaretleri vardı ama zamanlar herşey oturuyo ilk iki hafta çok zor geçiyor sonra bir ay geçince herşey normale dönüyor sonra zaten aylar geçmeye başlıyo...
aldım canım adresini ellerini eşinin omuzuna koymuşsun bu sensin dimi yanlış birini almim..:)
Gurubu o kurduğu için ben ekleyemiyorum ama msj yollicam şimdi ona..
benıde facedekı grubunza eklermısnız kılar snmsinan@hotmail.com sinem sinan isimim çanakklaele onsekız mart unıversıtesıağındayımevet evet konuştum hemde 2 kere şimdi onu yazıyodum facede
evet canım teşekkkür ederimm eklemışsın ama grbu göremedım bensinem ekledim seni cnm
evet canım teşekkkür ederimm eklemışsın ama grbu göremedım ben
almiraa yardımmm ettttt grubu göremiyorum facebookta
Canıım yaa kapalı gurup göremezsin ben seni ekledim ama tuğbanın onay vermesi gerkiyoo kaçkere msj yazdım dönmedi
bebişi varr meşgul herhalde.. az daha saabret...
hımm anladım o facebooktan profiline eklemiş beni gruba onaylamamış
haydeeeeee
canım benimki de ankara polatlıda. daha sonrasında oraya 10 km uzaklıkta farklı bir yere geçecek usta birliğinde. genel olarak mı ankara için dedin her hafta sonrasında da şkş a-haftada bir çarşı izni var diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?