343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet az kaldı ama unutmayın sizinde birgün az kalacak
bulunduğu yere göre çarşı izinleri değişiyor tabikide, bazende komutanlara göre bile değişiyor, bazen ceza alıyorlar çıkamıyorlar...

Ben çarşı iznine çok çıkmasını istemiyorum zaten , bir ben gittiğimde çıksın , inş. gidebilirim ziyaretine ... senin memleket nere , gittin mi hiç askerinin yanına

Ben çarşı iznine çok çıkmasını istemiyorum zaten , bir ben gittiğimde çıksın , inş. gidebilirim ziyaretine ... senin memleket nere , gittin mi hiç askerinin yanına

ben yalovada yaşıyorum
her ay yanına gittim, hem benim için hemde onun için moral oluyor sende fırsat bulduk gitmeye çalış bence

ayrıca çarşıya çıkmak onlar için çok iyi oluyor istedikleri yemekleri yiyebiliyorlar, çorap traş köpüğü ve birçok eksikleri oluyor onları alıyorlar hemde kafa dağıtmış oluyorlar neden çıkmasını istemiyosun ki...

Sweetng..... selam...
benim askerimde usta birliğini güvercinlikte yapacak canım bana biraz bilgi verebilirmisin orası için nasıl bi yer..?:18::18::18:

Sweetng..... selam...
benim askerimde usta birliğini güvercinlikte yapacak canım bana biraz bilgi verebilirmisin orası için nasıl bi yer..?:18::18::18:

canım valla biz halimden memnunuz tahmin ediyorumki siz de memnun olacaksınız, ankara güzel yer rahat eder, iki hafta da bir çarşı veriyorlar ama ilk zamanlar her hafta idi zamanla değişiyor bazen merkezde miting oluyor çarşılar iptal oluyor ama emin ol güzel bir yer...

341 olarak sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım kızlar...
bizde ilk zmanlar hep aklımızda soru işaretleri vardı ama zamanlar herşey oturuyo ilk iki hafta çok zor geçiyor sonra bir ay geçince herşey normale dönüyor sonra zaten aylar geçmeye başlıyo...

canım benimki de ankara polatlıda. daha sonrasında oraya 10 km uzaklıkta farklı bir yere geçecek usta birliğinde. genel olarak mı ankara için dedin her hafta sonrasında da şkş a-haftada bir çarşı izni var diye?

Soğukmu? yemekleri nasıl? nekadar sıklıkla arıyor askerin seni..?? :44::44::44:

almiraa yardımmm ettttt grubu göremiyorum facebookta

Canıım yaa kapalı gurup göremezsin ben seni ekledim ama tuğbanın onay vermesi gerkiyoo kaçkere msj yazdım dönmedi
bebişi varr meşgul herhalde.. az daha saabret...

Yok ankara diger yerleru bilmorum ama guvercinlikten bahsettimVirüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…