• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yalnız değilsin canm bızde 2 yıldır bırlıkteyız herkes biliyor ama tanışmışlık yok :) mezunıyette annesı tanışmak istedi ama babamın yanında gidemedim tabi:) nişanlı evli vs olmamanın dezavantajı var ama evli olmakta istemezdim açıkcası Allah evli olupta eşi askerde olanlara sabır versin eminim çok zordur. Erkek arkadaşım bursada jandarma haftaya cuma yemın torenı var malesef bende gidemicem üstelik istanbuldayım hiçte uzak değiliz :(

Aynı durumdayız desene. Ben de İstanbul'dayım erkek arkdaşım Bilecek'te maksimum 3 saate gidilebicel bir yol ama yemin töreninin 10 da olması çok saçma oldu belki daha makul bir saatte olsaydı ikna edebilirdim bizimkileri. Erkek arkadaşımın ailesi anadolu yakasında oturuyor ben avrupa yakasındayım babası annesi beni tanıyor hatta babası dün telefonda erkek arkdaşım aisterse sabah 5 buçuk 6 gibi biz onu alırız demişler ama bizimkiler izin vermeyecek anneme dedim insanları da yorma dedi . Şöyle saat öğleden sonra 1-2 gibi olsa onlara giderdim ordan hep birlikte gidebilirdik. 10'da yemin töreni mi olur ya utanmasalar sabah 6 da yapacaklar. :37: Gerçi dün üzüldüğümü görünce annem başka zaman ziyarete gittiklerinde gidersin olmazsa dedi. :21:

Aynı durumdayız desene. Ben de İstanbul'dayım erkek arkdaşım Bilecek'te maksimum 3 saate gidilebicel bir yol ama yemin töreninin 10 da olması çok saçma oldu belki daha makul bir saatte olsaydı ikna edebilirdim bizimkileri. Erkek arkadaşımın ailesi anadolu yakasında oturuyor ben avrupa yakasındayım babası annesi beni tanıyor hatta babası dün telefonda erkek arkdaşım aisterse sabah 5 buçuk 6 gibi biz onu alırız demişler ama bizimkiler izin vermeyecek anneme dedim insanları da yorma dedi . Şöyle saat öğleden sonra 1-2 gibi olsa onlara giderdim ordan hep birlikte gidebilirdik. 10'da yemin töreni mi olur ya utanmasalar sabah 6 da yapacaklar. :37: Gerçi dün üzüldüğümü görünce annem başka zaman ziyarete gittiklerinde gidersin olmazsa dedi. :21:

yor ya bişi olmaz alsınlar git sende

Merhaba kızlar,

Benim eşim Hatay İskenderun'da, dağıtımdan sonra Gaziantep Islahiye'ye gidecek. Yakınlarda askeri olanları gördükçe kıskanıyorum :(

5 gün o kadar zor geçti ki... Telefonu her seferinde mutlu açıyorum, olabildiğince sık arıyor, olabildiğince uzun konuşuyoruz ama yetmiyor. Her seferinde ağlama krizine giriyorum. Bugün evliliğimizin 5. ayını doldurduk. O kadar zor geliyor ki! :(:(:(

Bizimkine yemin töreninin 13 Ocak'ta olacağını söylemişler, öyle yılbaşını dışarıda geçirme gibi bir durumu yok yani. Merak ettiğim, Gaziantep Hatay'a çok yakın olduğu için sadece bir güncük mü izin verirler dağıtım için? Bilginiz var mı, komutanlarından öğrenmeye çalışıyor ama kesin birşey söylememişler. En azında pazar 5'e kadar serbest olsa ne kadar iyi olurdu... :43::43::43:

vallahi ben biraz 341. dönemlerin topicine takılıyorum. onları okuyunca moralim düzeliyor çok eğlenceliler :)

iyi geceler kızlarrr.

1 günümüz daha bittii. :)

yemin töreni hala belli değilmiş benimkinin bu arada.

herkese iyi uykular.

Beni de ekleyin face grubuna kızlar. almora-bld@hotmail.com Demin hayatımla konuştum bu arada ir tane dışardan arama kabul eden ankesörlü telefon varmış gece 11'den sonra kimse olmuyor başında dedi o çaldırdı ben aradım uzun uzun konuştuk bu sefer çok mutluyum. Bundan sora ordan çaldırcak hep benim her yöne konuşmalarımdan faydalanıcaz. :9:

Beni de ekleyin face grubuna kızlar. almora-bld@hotmail.com Demin hayatımla konuştum bu arada ir tane dışardan arama kabul eden ankesörlü telefon varmış gece 11'den sonra kimse olmuyor başında dedi o çaldırdı ben aradım uzun uzun konuştuk bu sefer çok mutluyum. Bundan sora ordan çaldırcak hep benim her yöne konuşmalarımdan faydalanıcaz. :9:

ekledim canım senide

off kızlar sizi bulduğum iyi oldu. 5. günde felaket durumdayım. oysaki alışıktım ayrılıklara ama askerlik başka oluyomuş. eşim ankara/polatlı da 30 unda yemin töreni var. iple çekiyorum 13 günümüz kaldı. sonrası da iyi biyer olur inşallah

kızlar 341. dönemden size moral için katılıyorum :D

ilk günler çok zor geçiyor
aylardır yokmuş oradaymış gibi geliyor
başta sık arayamıyorlar,kısa kısa konuşmalar oluyor hep
ama acemilikten sonra rahatlıyorlar,daha sık görüşeceksiniz.

biz bitiriyoruz bayrak sizde artık :)
ilk başlarda banyoya telefonla girenler oldu aramıza ( ben bilmiyorum,isim veremem ) :27::27::27:

ama geçecek inşallah hayırlısı ile sağ salim kavuşacaksınız kızlar
:)

Günaydın....

Yemin töreninin 29 Aralıkta olabileceğinden bahsetti dün oğlum (Etimesgut'da). Komutanları çocuklar yılbaşını evde geçirsinler demiş, o nedenle 29 unda olacakmış diyor. Normalde Cuma oluyormuş törenler ama 29 u Perşembe. Umarım oradan 1 gün kazanırlar.

Back