343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

[almiracım gececek bu gunler guzelım onu hatırlatacak seylerden uzak durmaya calış yada sey yap bu bna cok ıyı gelıyo yaz bı gunluk tutalım hep beraber sonra asklarımız gelınce onlara hediye eder beraber okuyup okuyup yerı gelır aglarız yerı gelır guleriz. ınankı ccook zor dınmek bılmeyen bı agrı var gogsumde nefes alamıyorum uyuyamıyorum konuşamıyorum cok kotu bısey ama bak 341 yarenlerine 30lardan gun sayıyorlar ve alışmışlar yokluklarına eger bu sıddette devam etseydı acımız onlar alısabılırler mıydı? Yada dun ıle bugun bır mı? Hayır guzelım esın askere gitti dag arkasına gıttı tas altına gırmedi o yasıyor allaha sukur..boyle dusun kocasını oğlunu kazalarda kaybeden aılelerı dusun ve tesellı ver kendıne guzelım.. Bak 2 gun bıttı ve gun gelecek 2 ay bıtecek 2 sene bıtacek bız gene burda toplanıp senın bebegınden kımısının dugununden konusup bugunlerı yadedecegız

Canımm sizin dönemin linkini atarmısın bana bulamıyorumm girip bi inceleyim bakıyım sizin ilk günleriniz nasılmışş..??
Sizede böylee karamsar olmayın diyen arkadaşlar olmuşmuu....?

canım bak askerimi yollayacağım zaman yazdığımı ve bana yazılanlarn olduğu sayfanın linki www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/...lisi-sevgilisi-askere-gidecek-olanlar-11.html ... oku rahatla bitiyo gecio anlamıyosun bile 1 ayı atlattınızmı şafak şukadar bukadar derken aaaa daha dün gibi necabuk gecmiş ya diceksiniz sizde

Canımm sizin dönemin linkini atarmısın bana bulamıyorumm girip bi inceleyim bakıyım sizin ilk günleriniz nasılmışş..??
Sizede böylee karamsar olmayın diyen arkadaşlar olmuşmuu....?

Olmaz olur muu oldu tabi ama bu kadar kendinizi bırakmayın bakın kendinize zarar en başta ve böyle yaparak askerlerinize destek olamazsınız. Ben de zaman zaman çok ağladım çok karamsarlığa düştüm hatta hala oluyo böyle şeyler ama sonra kendimi hemen toparlamasını bildim siz de bir an önce toparlanın hadi bakıyımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...sanlisi-sevgilisi-askere-gidecek-olanlar.html

Ben de 2 gündür konuşamadım askerimle kızlar ama artık insan alışıyo bi süre sonra bu duruma olabilir deyip geçiyo.. Sabır sadece biraz..

Kızlarr biraz inceledim topiğinizii gerçekten yazılanlarr hep aynı şeylerr ne eksik ne fazlaa... Aynı duygulardaymışız..
ZAMAN... ZAMAN ...ZAMAN....
Bu arada tuğçe doğum günün kutlu olsun canım sevdiğinlee sağlıklıı aşk dolu uzunn bir ömür diliyorum sana..

Öyle tabi canım biz boşuna demiyoruz zamanla alışcaksınız diye
Ben ilk gün nefes alamıyodum ama şimdi o kadar alıştım ki bak 2 gündür konuşamadık ama dert etmiyorum artık. Siz de zamanla alışacaksınız

Ne güzell yüzümde bir gülümseme oluştu bebek diyincee sen..
İnşaalah rabbim nasip eder o günlerii askerlerimiz sağ salim dönsünler bizede..
Evett şafağımız 154 gün...

Hadı yoldaslar ıyı geceler bı gun daha yaklastık askerlerımıze kavusacagımız gunlere.. Ben yatayım

İyi geceler canım... Bende birazdan günlük yazıp sonra uyumayı denicem..
Yarın umarım bu günden daha zor geçmez..:44:

Teşekkür ederim canımm... bende aynı dilekleri senin için diliyorum...

günaydın kızlar

benim askerim dün akşam aradı yenim törenimiz 23 aralıkta önceki döneme yetiştiriyorlarmış

çok az konuştuk çok özledim

evli olmadığımız için yenim törenine yalnız gidemiyorum annesini götürmem gerekiyormuş ve birde izmirde kalacağımız bir yerin kira kontratı yada faturası gerekliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…