Canımm sizin dönemin linkini atarmısın bana bulamıyorumm girip bi inceleyim bakıyım sizin ilk günleriniz nasılmışş..??
Sizede böylee karamsar olmayın diyen arkadaşlar olmuşmuu....?
Canımm sizin dönemin linkini atarmısın bana bulamıyorumm girip bi inceleyim bakıyım sizin ilk günleriniz nasılmışş..??
Sizede böylee karamsar olmayın diyen arkadaşlar olmuşmuu....?
evettt sesime ses vermedi bugüünnnn...:18:
ben de 2 gündür konuşamadım askerimle kızlar ama artık insan alışıyo bi süre sonra bu duruma olabilir deyip geçiyo.. Sabır sadece biraz..
Kızlarr biraz inceledim topiğinizii gerçekten yazılanlarr hep aynı şeylerr ne eksik ne fazlaa... Aynı duygulardaymışız..
ZAMAN... ZAMAN ...ZAMAN....
Bu arada tuğçe doğum günün kutlu olsun canım sevdiğinlee sağlıklıı aşk dolu uzunn bir ömür diliyorum sana..
[almiracım gececek bu gunler guzelım onu hatırlatacak seylerden uzak durmaya calış yada sey yap bu bna cok ıyı gelıyo yaz bı gunluk tutalım hep beraber sonra asklarımız gelınce onlara hediye eder beraber okuyup okuyup yerı gelır aglarız yerı gelır guleriz. ınankı ccook zor dınmek bılmeyen bı agrı var gogsumde nefes alamıyorum uyuyamıyorum konuşamıyorum cok kotu bısey ama bak 341 yarenlerine 30lardan gun sayıyorlar ve alışmışlar yokluklarına eger bu sıddette devam etseydı acımız onlar alısabılırler mıydı? Yada dun ıle bugun bır mı? Hayır guzelım esın askere gitti dag arkasına gıttı tas altına gırmedi o yasıyor allaha sukur..boyle dusun kocasını oğlunu kazalarda kaybeden aılelerı dusun ve tesellı ver kendıne guzelım.. Bak 2 gun bıttı ve gun gelecek 2 ay bıtecek 2 sene bıtacek bız gene burda toplanıp senın bebegınden kımısının dugununden konusup bugunlerı yadedecegız
Hadı yoldaslar ıyı geceler bı gun daha yaklastık askerlerımıze kavusacagımız gunlere.. Ben yatayım
Kızlarr biraz inceledim topiğinizii gerçekten yazılanlarr hep aynı şeylerr ne eksik ne fazlaa... Aynı duygulardaymışız..
ZAMAN... ZAMAN ...ZAMAN....
Bu arada tuğçe doğum günün kutlu olsun canım sevdiğinlee sağlıklıı aşk dolu uzunn bir ömür diliyorum sana..
Askerini özledin demi
Evli mısın cnm Askerin nerde sen nerdesin
nişanlıyız canım ,askerim suan istanbul topkulede bende manisadayım..sen nerelisin senin askerin nerede evlimisin ?
Ben evliyim hatta bir yasında oğlum var.askerim Antalya da(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?