- 28 Eylül 2011
- 114
- 34
- 68
kadıncağız bana yemek hazırlamış seviyorum diye bamya pişirmiş. bide biz evlenince o evde yaşaya 30 haziranı düşlüyorum evlenip yuva kuracağımız günü
ama geçicek birbirimizi üzmeyelim destek olalım
geçecek bu günler allah nasip ederse çok güzel günler yaşayacağız
benimkininde 12 ocak , acaba kargo ile yollasam kabul ederler mi, 341. dönem yarenleri yardımınz rica
Benimki de portakal yemis kahvaltida sadeceneredeydi canim seninki?
Bana yemin torenini 4 hafta sonra dedi ben direkt 6 sina odaklandim ins oyledir
keske sizinle yer değişebilsek benm askerim ankara da ben istanbul dayım
Ahhhh keşkeeeeeeeeeeeeeee, Ankaranın neresinde:2:
17 niasan benim aşkımın d.günü bende ona sürpriz yapıcam :)
10:10 saat Askerim beni düşünüyorrrrrrrrrrrrr
cevap yok :) sen kargo ile mi göndereceksin ? benim askerim acemi birliğinde sıkıntı olabilir demişti kargo için . senin için sorun olmaz ama sanırım usta birliğinde olacağı için
acemi birliğindeyken mektup yollamayı düşünüyor musun?
10.25 şimdi aşkım aradı konuştukk :):)
günaydın kızlar...
gene bi haber yok bende... bişeyler yediğini bilsem, bende yiyicem ama boğazımdan geçmiyo. bugün iyice halsiz kaldım...
ben her gün için 1 mektup yazıyorum. telefonla konuşsak bile normalde anlatabildiğimiz hiçbirşeyi anlatamıyorum.
haftasonu izmire onu görmeye gidicem. mektupları götürürsem açıp okurlar mı? eve dönünce mi versem?
yok ben hediye göndermicem usta birliğinde olacak ya kendim gidicem
ama 12 ocakta usta birliğine geçmiş olmuyor mu 1 ay olacak çünkü
mektup yazmam özel şeyleri başkası okusun istemiyorum ben zaten haftaya 23 aralıkta gidicem bizim yemin törenimiz erken olacak
gözün aydın :) sabahları acemi birliği daha rahat oluyor sanırım , benimki de 9 gibi aradı çünkü
valla bana söylediği 23 veya 25 aralık yemin töreni ama 14 ocağa kadar hatayda kalacağı sonra götüreceklermiş çukurcaya
biraz karışık ben de anlamadım. benim gidememe ihtimalim var yemin törenine
bizimde öyle olacakmış önce yenim töreni olacak acemilik bitmeyecekmiş
inş gidebilirsin
kızlar şimdi aradı askım off ne kadar zormuş rol yapmak enerji dolu konuşmaya çalışmak gözlerim doldu sesim titremesin diye kendimi kasmak çoook zor kapatınca bir ağlama krizi daha yeni kendime geldim sabahtan beri telefonumu şarja bile takmıyorum masamdan kalkarımda unuturum diye hep cebimde taşıyorum((
evet telefon kapanınca yaşlar akıyor ya engel olamıyor insan , geçicek sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?