343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amin canımm geçicek tabiki inşallah. Çook güzel günlerimiz olacakk çook güzeel

Benimki de portakal yemis kahvaltida sadece neredeydi canim seninki?
Bana yemin torenini 4 hafta sonra dedi ben direkt 6 sina odaklandim ins oyledir

İstanbul tatlım, bizde bilmiyoruz yemin töreni ne zaman zaten gelemeyecek, iznini istanbulda geçirecek yani biz mayısda görüşebileceğiz , gidemeyeceğim çünkü

günaydın kızlar...
gene bi haber yok bende... bişeyler yediğini bilsem, bende yiyicem ama boğazımdan geçmiyo. bugün iyice halsiz kaldım...
ben her gün için 1 mektup yazıyorum. telefonla konuşsak bile normalde anlatabildiğimiz hiçbirşeyi anlatamıyorum.
haftasonu izmire onu görmeye gidicem. mektupları götürürsem açıp okurlar mı? eve dönünce mi versem?

arkadaşlar öncelikle hepınıze selam Allah bıan önce sevdıgımıze kavustursun bızı benım sevgılımde amasyada bugn 3.günümüz

17 niasan benim aşkımın d.günü bende ona sürpriz yapıcam :)

cevap yok :) sen kargo ile mi göndereceksin ? benim askerim acemi birliğinde sıkıntı olabilir demişti kargo için . senin için sorun olmaz ama sanırım usta birliğinde olacağı için

acemi birliğindeyken mektup yollamayı düşünüyor musun?

yok ben hediye göndermicem usta birliğinde olacak ya kendim gidicem

ama 12 ocakta usta birliğine geçmiş olmuyor mu 1 ay olacak çünkü

mektup yazmam özel şeyleri başkası okusun istemiyorum ben zaten haftaya 23 aralıkta gidicem bizim yemin törenimiz erken olacak

gönderme mektuplarını sen gidicen ya elden ver cebine koy o zaman kimse okumaz

valla bana söylediği 23 veya 25 aralık yemin töreni ama 14 ocağa kadar hatayda kalacağı sonra götüreceklermiş çukurcaya

biraz karışık ben de anlamadım. benim gidememe ihtimalim var yemin törenine

valla bana söylediği 23 veya 25 aralık yemin töreni ama 14 ocağa kadar hatayda kalacağı sonra götüreceklermiş çukurcaya

biraz karışık ben de anlamadım. benim gidememe ihtimalim var yemin törenine

bizimde öyle olacakmış önce yenim töreni olacak acemilik bitmeyecekmiş

inş gidebilirsin

kızlar şimdi aradı askım off ne kadar zormuş rol yapmak enerji dolu konuşmaya çalışmak gözlerim doldu sesim titremesin diye kendimi kasmak çoook zor kapatınca bir ağlama krizi daha yeni kendime geldim sabahtan beri telefonumu şarja bile takmıyorum masamdan kalkarımda unuturum diye hep cebimde taşıyorum ((

evet telefon kapanınca yaşlar akıyor ya engel olamıyor insan , geçicek sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…