• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Düşününce uzaklarda olduğunu
öyle uzuyor ki zaman...
Bugün ne?
Hafta bitti bile.
Bana sorarsan daha günler var.
Ne acı
günlerle ölçülüyor ayrılıklar.

Duyunca uzaklarda olduğunu
öyle duruyor ki zaman...
Saat kaç?
Gün bitti bile.
Bana sorarsan daha saatler var.
Ne tuhaf
saatlerle ölçülüyor ayrılıklar.

Bilince uzaklarda olduğunu
öyle ağırlaşıyor ki zaman...
Güneş doğdu mu?
Sabah bitti bile.
Bana sorarsan birkaç dakika var.
Ne korkunç
dakikalarla ölçülüyor ayrılıklar...

galiba bu şiir bizim için yazılmış :(

günaydın kızlarr...

dün gece hiç uyuyamadım bende:(
aradı askerim aksam yarın sekiz gibi aramaya çalışırım dedi ama hala aramadı iş yerime geldim ve korkuyorum ararda açamam diye benm askerimde yemin töreninin 6 ocak ta olacağını söyledi biz nişanlı değiliz aileler biliyo görüştüğümüzü ama babam bilmiyomuş gibi davranıyo ortada ciddi bir adım olmadı yani askerden gelince olacak inşallah ve sanırım bu yüzden yemin törenine gidemeyeceğim çok mutsuzum:(:(

günaydın kızlarr...

dün gece hiç uyuyamadım bende:(
aradı askerim aksam yarın sekiz gibi aramaya çalışırım dedi ama hala aramadı iş yerime geldim ve korkuyorum ararda açamam diye benm askerimde yemin töreninin 6 ocak ta olacağını söyledi biz nişanlı değiliz aileler biliyo görüştüğümüzü ama babam bilmiyomuş gibi davranıyo ortada ciddi bir adım olmadı yani askerden gelince olacak inşallah ve sanırım bu yüzden yemin törenine gidemeyeceğim çok mutsuzum:(:(

canım bi şekilde git annene söyle babanı ayarlasın git sen öyle görmek sana iyi gelir ona da iyi gelir mutlu olur

günaydın arkadaşlar,

hepinizi okudum , desteğiniz için çok teşekkür ederim.

hiçbiriniz üzülmeyin. uzun dönem giden daha 19-20 yaşındaki savunmasız çocukları düşünün , bizimkiler büyük en azından

ama allah hepsinin yardımcısı olsun, hepsini ailelerine bağışlasın. ama yaşamak zorundayız bu dönemi de zaman istesek de durmuyor . o yüzden hepsi sağ salim gelir inşallah

wucu ne kadar pozitif hayat dolusun.. Bende öyleydimm neşe saçardım etrafıma düne kadar.. Tekrar o günlere çabucak dönebilirim inşaallah.. Zaman sadece birazcık zaman diyeceksin biliyorum ve bekliyorum canım...

kuzuuum bende askerimi ilk yolladığımda kötüydüm ama hep güçlü olucam dedim kendime dimdik bekleyeceğim dedim...
ilk başlarda çok yüzüm asık dolaştım ama bu durumun ne bana ne de askerime bi faydası olmadığını gördüm ve toparlanmam gerektiğini anladım...
burayı da çok geç buldum...bulduğumda plakalara başlamıştık...ama sizler şanslısınız ilk günden beri burdasınız...
ama şunu söyleyeyim kendinizi bırakmayın hatunlaaaar
tamam çok zor biliyorum kokusunu arıyorsunuz ayak sesini arıyorsunuz ama bi engeli kaldırıyorsunuz önünüzden ve sonu çok güzel olacak bunu düşünün lütfen...
üstelik gerçekten özlemek ne demek bunu öğreneceksiniz karşılıklı olarak :29::29:

Kizlar aradi biraz once. Yemin toreni simdilik 13 ocak gibi gorunuyomus ama ozel gunlerde degisiklik olabiliyomus yilbasi var onumuzdeya ona gore bsyler yapabilirlermis Allah im insallah yilbasinda izinli olur cok istiyorumm! 7 senedir her yilbasini birlikte gecirdik. Bu arada ekliyim bi evli veya nisanli da degiliz :)
Ayni yerde kalacagi icin o sehir disina cikamiyomus. Napalim artik orada gidip gorecegizz. Kizlar Allah a dua edin ben ettikce rahatliyoun gercekten. Karamsar olmayin ki sesinize yansimasin guzel guzel konusunki o da mutlu olsun.

153 teyiz. Aksama 152 olcak :)

kızlar sabahtan beri burnumda tütüyor çok özledim askerimi canım o benim canım ya herşeyim. Ağlamıcam diyorum ağlamıyorumda ama nasıl geçecek bu günler onsuz herşey çok zor ve gözümde çok büyüyor. Allahım sen askerimi ve bütün askerleri koru. Çook kötüyüm çook.

benimki de aradı, kahvaltıdan şikayetçi biraz iştahlıdır da :)

5 tane zeytin ve bir avuç peynirle idare ediyorum diyor. bu arada yere göre fark ediyor heralde yemin töreni , bizimkinin 25 aralıkmış

kızlar sabahtan beri burnumda tütüyor çok özledim askerimi canım o benim canım ya herşeyim. Ağlamıcam diyorum ağlamıyorumda ama nasıl geçecek bu günler onsuz herşey çok zor ve gözümde çok büyüyor. Allahım sen askerimi ve bütün askerleri koru. Çook kötüyüm çook.

yanlız değilsin ama dayanmaya çalış, zaman geçicek merak etme

geçicek dimi gerçekten inanması o kadar zor ki hep güçlü olmaya çalışıyorum ama sanki bazen gücüm tükeniyor gibi hissediyorum

yaz başını hatırlıyorsun değil mi? sanki dün gibi ama üzerinden tam 6 ay geçti. sen istesende istemesen de biticek , zaman geçicek. insanın başına ne gelirse kendini yıpratmaktan gelir geldiğinde seni üzüntüden hasta görmesi isteyeceği en son şey bundan emin ol

sen onu ne kadar düşünüyorsan o da seni o kadar düşünüyor. o yüzden onun için kendine iyi bakmalısın , bu söylediklerimin hepsini bende yapıcam ve sonunda mutlu olucaz allhın izniyle

yaz başını hatırlıyorsun değil mi? sanki dün gibi ama üzerinden tam 6 ay geçti. sen istesende istemesen de biticek , zaman geçicek. insanın başına ne gelirse kendini yıpratmaktan gelir geldiğinde seni üzüntüden hasta görmesi isteyeceği en son şey bundan emin ol

sen onu ne kadar düşünüyorsan o da seni o kadar düşünüyor. o yüzden onun için kendine iyi bakmalısın , bu söylediklerimin hepsini bende yapıcam ve sonunda mutlu olucaz allhın izniyle

evet canım doğru söylüyosun. Gerçekten yaz başını düşününce dün gibi hem ben diyorum nisan ayını gördükmü bu askerlik biter. Allah sağlık versin yeter hepsine.

aynen canım bende gitmeye çok çekiniyorum çok canım yanar gibi hissediyorum. off Allahım bize güç onlara ağlık sihhat versin.

kadıncağız bana yemek hazırlamış seviyorum diye bamya pişirmiş. bide biz evlenince o evde yaşaya 30 haziranı düşlüyorum evlenip yuva kuracağımız günü

ama geçicek birbirimizi üzmeyelim destek olalım

geçecek bu günler allah nasip ederse çok güzel günler yaşayacağız

Back