Bende Ank.dayım...sizin mesafe ne kadar... İst. askerlik yapmak çok zormuş ama
keske sizinle yer değişebilsek benm askerim ankara da ben istanbul dayım
günaydın kızlarr...
dün gece hiç uyuyamadım bende
aradı askerim aksam yarın sekiz gibi aramaya çalışırım dedi ama hala aramadı iş yerime geldim ve korkuyorum ararda açamam diye benm askerimde yemin töreninin 6 ocak ta olacağını söyledi biz nişanlı değiliz aileler biliyo görüştüğümüzü ama babam bilmiyomuş gibi davranıyo ortada ciddi bir adım olmadı yani askerden gelince olacak inşallah ve sanırım bu yüzden yemin törenine gidemeyeceğim çok mutsuzum
canım bi şekilde git annene söyle babanı ayarlasın git sen öyle görmek sana iyi gelir ona da iyi gelir mutlu olur
wucu ne kadar pozitif hayat dolusun.. Bende öyleydimm neşe saçardım etrafıma düne kadar.. Tekrar o günlere çabucak dönebilirim inşaallah.. Zaman sadece birazcık zaman diyeceksin biliyorum ve bekliyorum canım...
kızlar sabahtan beri burnumda tütüyor çok özledim askerimi canım o benim canım ya herşeyim. Ağlamıcam diyorum ağlamıyorumda ama nasıl geçecek bu günler onsuz herşey çok zor ve gözümde çok büyüyor. Allahım sen askerimi ve bütün askerleri koru. Çook kötüyüm çook.
yanlız değilsin ama dayanmaya çalış, zaman geçicek merak etme
geçicek dimi gerçekten inanması o kadar zor ki hep güçlü olmaya çalışıyorum ama sanki bazen gücüm tükeniyor gibi hissediyorum
geçicek dimi gerçekten inanması o kadar zor ki hep güçlü olmaya çalışıyorum ama sanki bazen gücüm tükeniyor gibi hissediyorum
dün akşam evlerine gittim kayınvalidem yemeğe çağırdı bi kötü oldum onsuz ev çok boş
yaz başını hatırlıyorsun değil mi? sanki dün gibi ama üzerinden tam 6 ay geçti. sen istesende istemesen de biticek , zaman geçicek. insanın başına ne gelirse kendini yıpratmaktan gelir geldiğinde seni üzüntüden hasta görmesi isteyeceği en son şey bundan emin ol
sen onu ne kadar düşünüyorsan o da seni o kadar düşünüyor. o yüzden onun için kendine iyi bakmalısın , bu söylediklerimin hepsini bende yapıcam ve sonunda mutlu olucaz allhın izniyle
evet canım doğru söylüyosun. Gerçekten yaz başını düşününce dün gibi hem ben diyorum nisan ayını gördükmü bu askerlik biter. Allah sağlık versin yeter hepsine.
aynen canım bende gitmeye çok çekiniyorum çok canım yanar gibi hissediyorum. off Allahım bize güç onlara ağlık sihhat versin.
evet bende nisanı iple çekiyorum. 23 nisanı dört gözle bekliyorum
17 niasan benim aşkımın d.günü bende ona sürpriz yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?