Ankara polatlida canim nasildir sence?
Polalı küçük bir yer ama güzel bir yer askeriyesi de iyi diye biliyorum ama çok soğuk oluyor... nisana kadar ...uusta da mı orası
selamlar herkese,
ismim burcu , sizi dünden beri okuyorum bana da destek olursunuz belki dedim.
benimde sözlüm acemi birlik hatay serinyol, usta hakkari çukurcaya gidiyor.
özlemek bir yana ben allah korusun başına bişey gelmesin diye dua ediyorum hep, gerçi herkes kısa dönemleri birlik dışına çıkarmazlar diyorlar ama içim pır pır
yareni aynı yerde asker olacak olan varsa bana özellikle teselli olur
merhaba burcucum benim askerimde tunceli hozata gidiyor usta birliği. Banada herkes birlikden dışarı çıkmaz için rahat olsun diyor büyük ihtimal içerde kullancaklar onları yani herkes öyle diyor. Sende içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme hep dua et. Bende aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum yoksa çıldırırım. Ne zaman konuşmak istersen mesajda yazabilirsin çünkü seni çok iyi anlıyorum.
selamlar herkese,
özlemek bir yana ben allah korusun başına bişey gelmesin diye dua ediyorum hep, gerçi herkes kısa dönemleri birlik dışına çıkarmazlar diyorlar ama içim pır pır
moralim çok Bozuldu.... çekemiyorlar işte .... tövbe tövbe
Hiç bilmiyorum neden üye oldum..beni buraya çeken neydi, bilmiyorum.. 343. dönemle ilgili bilgi almak için ararken buldum burayı...
343. dönem Gaziemir/ İzmir' e giden, ne eşim ne nişanlım...belki sevgilim bile değil... 12 aralık sabahı yola çıkacakken sabredemeyip dedim ilk kez "seni seviyorum" diye...Yani buraya yazmaya hakkım var mı bilmiyorum... hiç bir şeyi değilim onun ... Ama bu sabah telefonumda 232 kodunu görünce içim titredi...Aradım...evet Gaziemir askeriyeymiş... Aranızda bulunmaya hakkım var mı
Tabi ki de var cnm derdimizi paylaşacak birilerini arıyoruz biz de hosgeldin
Usta da ankara canim ama polatli degil oraya cok yakin baska bir yer. Termal iclik vs bir suru bsy aldik usume insallahAnkara polatlida canim nasildir sence?
Polalı küçük bir yer ama güzel bir yer askeriyesi de iyi diye biliyorum ama çok soğuk oluyor... nisana kadar ...uusta da mı orası
selamlar herkese,
Hiç bilmiyorum neden üye oldum..beni buraya çeken neydi, bilmiyorum.. 343. dönemle ilgili bilgi almak için ararken buldum burayı...
343. dönem Gaziemir/ İzmir' e giden, ne eşim ne nişanlım...belki sevgilim bile değil... 12 aralık sabahı yola çıkacakken sabredemeyip dedim ilk kez "seni seviyorum" diye...Yani buraya yazmaya hakkım var mı bilmiyorum... hiç bir şeyi değilim onun ... Ama bu sabah telefonumda 232 kodunu görünce içim titredi...Aradım...evet Gaziemir askeriyeymiş... Aranızda bulunmaya hakkım var mı...
Sizler askere gidenlerle çok şeyler paylaşmışsınız...yaşamınızı bölüşmüşsünüz, bir sürü anınız var... ben merak etme hakkını bile kendimde bulamıyorum, ama çok merak ediyorum... öğrenmemin bir yolu var mı... Gaziemir nasıl bir yer...canı acıyacak mı orada...
Sizler askere gidenlerle çok şeyler paylaşmışsınız...yaşamınızı bölüşmüşsünüz, bir sürü anınız var... ben merak etme hakkını bile kendimde bulamıyorum, ama çok merak ediyorum... öğrenmemin bir yolu var mı... Gaziemir nasıl bir yer...canı acıyacak mı orada...
atarsa 153 diye bi deyim kullanılır.
mesela benim şuan şafak 35 ama atarsa 34 :)
bir de diyelim askerlerinizi ocakta görüceksiniz ve 20 gününüz kaldı. mehtap 20 diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?