343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sevgilim şuan Manisa'da, dün birliğine katıldı.. Usta birliği ise Kıbrıs.
Sık sık konuşuyoruz dünden beri umarım bu ay hep böyle geçer ;) Yemin töreninden sonra Kıbrıs için yol izni olacak.
Şafak mı? 153!

aslında 154 ama artık bugün akşam oldu ondan düştük 153 dedim...
beni aramadı daha telefon bekliyorum inş. arar......
nasıl arıyor sık sık

benimde nişanlım dün sabah gitti çorum üzeri samsun...
çok zor oldu herkes hemen geçer diyor ama öyle olmuyor 1gün bile zor geçti

slm kızlar morelım cok bozuk esim aradı saat 8 gıbı tel de agladı galıba sesı tıtredı ne oldu dedım bışey dıyemedı yutkundu. rahat degıl mısın dedım rahatım ama arasıra vuruyo kafama hasret dedı cok kotu oldum ona teselli vermeye calıstım ama o cok kotuydu kapatmam lazım dedı kapattı ama agladıgı ıcın kapattı. bılmıyorum nasıl olacak ona dayanamıyorum cok uzuluyorum onun bu hallerıne...
yemın torenı 13 ocakmış bız hep 6 ocak dıye hesap ediyorduk safak 23 du bı anda 30 a cıktı, ona da morelı bozulmuş heralde ve yol ıznı de 1 gun vermışler cuma torenden sonra cıkacak cumartesı teslım olacak zaten teslım olacagı yere ucak yok afyona yanı arabayla gıdecek ve sabah erkenden cıkması gerekecek yola yanı anlayacagınız gorusme suremız saatlerle kısıtlı kalacak.. bılmıyorum belkı ben giderim antalya ya ordan beraber afyona gecerız orda otelde kalırız onu teslım edıp donerız hem daha cok vakıt gecırmıs oluruz hem eve gelse gelen gıdenden gorusememış oluruz...

umut fakırın ekmegıdır sozu ne kadar doğru daha gıdelı bı gun olmuş 30 gun sonrasını dusunup hayal kurup mutlu oluyorum...

slm kızlar morelım cok bozuk esim aradı saat 8 gıbı tel de agladı galıba sesı tıtredı ne oldu dedım bışey dıyemedı yutkundu. rahat degıl mısın dedım rahatım ama arasıra vuruyo kafama hasret dedı cok kotu oldum ona teselli vermeye calıstım ama o cok kotuydu kapatmam lazım dedı kapattı ama agladıgı ıcın kapattı. bılmıyorum nasıl olacak ona dayanamıyorum cok uzuluyorum onun bu hallerıne...
yemın torenı 13 ocakmış bız hep 6 ocak dıye hesap ediyorduk safak 23 du bı anda 30 a cıktı, ona da morelı bozulmuş heralde ve yol ıznı de 1 gun vermışler cuma torenden sonra cıkacak cumartesı teslım olacak zaten teslım olacagı yere ucak yok afyona yanı arabayla gıdecek ve sabah erkenden cıkması gerekecek yola yanı anlayacagınız gorusme suremız saatlerle kısıtlı kalacak.. bılmıyorum belkı ben giderim antalya ya ordan beraber afyona gecerız orda otelde kalırız onu teslım edıp donerız hem daha cok vakıt gecırmıs oluruz hem eve gelse gelen gıdenden gorusememış oluruz...

umut fakırın ekmegıdır sozu ne kadar doğru daha gıdelı bı gun olmuş 30 gun sonrasını dusunup hayal kurup mutlu oluyorum...

Bencede siz gidin , görüşün moral olsun onada telefonda çok konuşamıyorlar sıra oluyormuş rahatda konuşamıyorlar , kısık sesle seni seviyorum dedi ama ben anlamadım tamam dedim sonra dank etti bende dedim inş. bozulmamıştır... ama ne yapayım hadi kapatıyorum sıra var diyor , bende zor durumda kalmasın diye kısa kesiyorum :(

Neyse çok şükür sesi iyi geliyordu, dün hiç yemek yememiş ama sadece 2 tane portakal yemiş o kadar aç kalmışşş içim parçalandı öyle diyince :(

Kızlar kendinizi zamana odaklamayın aklınızda sürekli şafak olmasın oyalamaya çalışın kendinizi ben öyle yapmaya çalşıyorum , yoksa ızdırap olacak sesinizden askerinize yansıyacak , telefonda rahat konuşamadım için size soramayacak ne oldu , diye dert edicek sonra kendisine .... ( ben öyle yapmaya çalşıyorum her konuşmamızda sesi iyi geliyor çok şükür )

Buarada yemin törenimiz ne zaman olacak belli değil :(

Son düzenleme:

Bencede siz gidin , görüşün moral olsun onada telefonda çok konuşamıyorlar sıra oluyormuş rahatda konuşamıyorlar , kısık sesle seni seviyorum dedi ama ben anlamadım tamam dedim sonra dank etti bende dedim inş. bozulmamıştır... ama ne yapayım hadi kapatıyorum sıra var diyor , bende zor durumda kalmasın diye kısa kesiyorum :(

Neyse çok şükür sesi iyi geliyordu, dün hiç yemek yememiş ama sadece 2 tane portakal yemiş o kadar aç kalmışşş içim parçalandı öyle diyince :(

Kızlar kendinizi zamana odaklamayın aklınızda sürekli şafak olmasın oyalamaya çalışın kendinizi ben öyle yapmaya çalşıyorum , yoksa ızdırap olacak sesinizden askerinize yansıyacak , telefonda rahat konuşamadım için size soramayacak ne oldu , diye dert edicek sonra kendisine .... ( ben öyle yapmaya çalşıyorum her konuşmamızda sesi iyi geliyor çok şükür )

Buarada yemin törenimiz ne zaman olacak belli değil :(

Benimki de portakal yemis kahvaltida sadece :( neredeydi canim seninki?
Bana yemin torenini 4 hafta sonra dedi ben direkt 6 sina odaklandim ins oyledir :(

Adımı kazısam kalbine yeniden
Şu kötü kaderim gülseydi yeniden
Küçücük bir ışık girseydi odama
Şu gönül çiçeğim, açsaydı yeniden
Sen benim dualarım yarınımsın baharım
Sen yoksan buralarda küle dönmüş viranım
Sen benim dualarım yarınımsın baharım
Sen yoksan buralarda küle dönmüş viranım
Dön artık dön artık dön gülüm kıra dönsün çölüm
Dön artık dön artık dön gülüm yine gülsün yüzüm
Dön artık dön artık dön gülüm kıra dönsün çölüm
Dön artık dön artık dön gülüm yine gülsün yüzüm....

Almraa. Yapma cnm böyle kendini bosuna uzuyorsun üzülerek alışacağın vakti uzatıyorsun inanki bende senin gibiyim yastığına sarılıp yattım kapının arkasında pijamalarını kolladım ama daha fazla ileri gitmedim biliyorum ki bunun ucu bucağı yok istediğim kadar ağlayacak malzeme bulabilirim kendime ama bunun ne bana ne de askerime faydası olacak bence evini kalk temizle hem kafan dağılır hem de hatırladikca üzüleceğim seyler olmaz.. Yapma güzelim birbirimize motel güç kaynağı olalım hepimiz böyle yaparsak askerlerimizi duşun bide evden her türlü rahat ortamdan kalk bu kıs gunünde sabahın 5inde kalk onun bunun ipiyle hareket et..
Bak biz evimizde sıcağım yuvamızda cogumuzun ailesi yanında bunları duşun ve ona teselli ver cnm
Haklısın canım ileri gitmek değilde dokunsalar ağlicamm.. Ağlamak için bişeylerini bulmama gerek kalmıyor.. Yastığını kokladımm yine ama yavaş yavaş kokusu kayboluyor.. Kalktım zaten bugün odadakilere dokunmadım dokunamadımm.. Yemek yaptım.. işimle ilgili dışarı çıkmam gerekti maalesef... İnsanlar suratımaa niçin bakıyorr..?? Ölü gibiyim suratım bembeyaz vee gözler şişş aynada kendimi tanıyamadım..
Düşün yani senin kapında asılı olan ekmekler bile ağlamama yetti..
343. dönem yarenleriiiiiiiiiiiii günaydıııııııııııııııınnnnn :32::32:
hadi bakalım üzülüp yataklara düşmek yok :29:
asker yarenisiniz siz kendinize gelin bakayım...
hem kim dedi ki size kolay olacak diye...tabiki zor olacak ve bu zorluk karşısında dayanıklılığınızı gücünüzü sevginizi göstereceksiniz
gururla, başınız dik bekleyeceksiniz askerlerinizi...
onlara her zaman destek olmak bu zor zamanlarında biraz olsun onları rahatlatabilmek için güçlü duracaksınız :15:
:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:
wucu ne kadar pozitif hayat dolusun.. Bende öyleydimm neşe saçardım etrafıma düne kadar.. Tekrar o günlere çabucak dönebilirim inşaallah.. Zaman sadece birazcık zaman diyeceksin biliyorum ve bekliyorum canım...
ayy gene gözlerim dolduu bakk. ağlatçan bizide :)
askerim kalkıyor ben yatıyorum. biz gece geç yatıyoruz öğlen kalkıyoruz. böylece hemen akşam geliyor. gün çabuk geçiyor.
bize göre tabii...
sende 345. dönemlere moral verceksin tabiki. bizede 339. dönem yarenleri yazıyorduu. hatta ne çok özenirdim şafaklarınaa.
30 lardaydılar. bizimde bi gün 30 olurmu diye düşünürdüm kara kara.nerdenn nereyee...
Canım kışın askerlik çabuk geçer zaman akar gider diyolardı eşim askere gitmeden öncee bende ona demezdim ama içimden düşünürdümm ben geç yatıcam öğlen kalkıcam geçecek belkide diye ama o sabahın köründe kalkacak uuupp uzun bir gün olacak önünde.. İnan onun için üzülüyorum hastaydı bide giderken orda antibiyotik bile vermezlermiş nasıl düzelecek bide oraya gidenler ilk haftadan havanın soğukluğundan dolayı hasta olurlarmışş düşün yanii benimki zaten hastaa gitti off offf rabbim korusun üşütmesin onuuuuuuuuuu

Haklısın canım ileri gitmek değilde dokunsalar ağlicamm.. Ağlamak için bişeylerini bulmama gerek kalmıyor.. Yastığını kokladımm yine ama yavaş yavaş kokusu kayboluyor.. Kalktım zaten bugün odadakilere dokunmadım dokunamadımm.. Yemek yaptım.. işimle ilgili dışarı çıkmam gerekti maalesef... İnsanlar suratımaa niçin bakıyorr..?? Ölü gibiyim suratım bembeyaz vee gözler şişş aynada kendimi tanıyamadım..
Düşün yani senin kapında asılı olan ekmekler bile ağlamama yetti..

wucu ne kadar pozitif hayat dolusun.. Bende öyleydimm neşe saçardım etrafıma düne kadar.. Tekrar o günlere çabucak dönebilirim inşaallah.. Zaman sadece birazcık zaman diyeceksin biliyorum ve bekliyorum canım...

Canım kışın askerlik çabuk geçer zaman akar gider diyolardı eşim askere gitmeden öncee bende ona demezdim ama içimden düşünürdümm ben geç yatıcam öğlen kalkıcam geçecek belkide diye ama o sabahın köründe kalkacak uuupp uzun bir gün olacak önünde.. İnan onun için üzülüyorum hastaydı bide giderken orda antibiyotik bile vermezlermiş nasıl düzelecek bide oraya gidenler ilk haftadan havanın soğukluğundan dolayı hasta olurlarmışş düşün yanii benimki zaten hastaa gitti off offf rabbim korusun üşütmesin onuuuuuuuuuu

canıımm geçiyor bi şekilde merak etme sen. hem olur mu öyle şey hasta olursa revire gider hastahaneye çıkar.
merak etme alışacaksın sadece biraz sabıır. düşünmekle olmaz oyala kendini biraz .bu günlerden bizde geçtik verdiğin tepkiler çok normal amaa sadece biraz sabır hadii bakalımmmmm :)

pek iyi degil.. aramadi bugun.. hic sesini duymadim :(

canıımm geçiyor bi şekilde merak etme sen. hem olur mu öyle şey hasta olursa revire gider hastahaneye çıkar.
merak etme alışacaksın sadece biraz sabıır. düşünmekle olmaz oyala kendini biraz .bu günlerden bizde geçtik verdiğin tepkiler çok normal amaa sadece biraz sabır hadii bakalımmmmm :)
acemilikte revire gidebilirmi kii eğitimden kaçıyo falan diye düşünmesinler..:18::18::18:
offffffffff offffffffffff :(:(

Offf kiii neeeeee ooofffffffffffffff
Karşıki dağlar yıkılır...

acemilikte revire gidebilirmi kii eğitimden kaçıyo falan diye düşünmesinler..:18::18::18:

Offf kiii neeeeee ooofffffffffffffff
Karşıki dağlar yıkılır...

benim askeriimm çok fena grip olmuştu canımmm ağrı ateş.
gitmişti hastaneye acemideyken .gidebilir diye biliyorummm

Aaaa kızlaaar sizi bizim dönem yarenlerinden de karamsar gördüm :20:
Lütfen böyle yapmayın birazcık güçlü oluunnn yoksa böyle size de askerinize de geçmez zaman...

Aaaa kızlaaar sizi bizim dönem yarenlerinden de karamsar gördüm :20:
Lütfen böyle yapmayın birazcık güçlü oluunnn yoksa böyle size de askerinize de geçmez zaman...

Canımm sizin dönemin linkini atarmısın bana bulamıyorumm girip bi inceleyim bakıyım sizin ilk günleriniz nasılmışş..??
Sizede böylee karamsar olmayın diyen arkadaşlar olmuşmuu....? :37:

Back