Arar cnm inşallah onuun icinde arar.belki biraz uzun sürer araması çünkü bu alay bölük tabur takım diye aytiliyorlarmis hepsinin ayrı ayrı işlemi varmış.bnmki dün 15.30 da teslim olmuştu ama hala birmemiş işlemleri sivilmis hala
inşallah canım o kadar uzun sürüyo demekki işlemler neyse iyi olsunlarda sorun değil
sen evinde çocuğunla mı kalıyon canım başka kimse yok mu yanında
Evimde oğlumla kalıyorum Allah size de nasip etsin ama iki acı birden yasıyorum hem oğlum için hem de kendim için üzülüyorum neyse bugün annem benimle kaldı .ilk bı kaç gunü atlatana kadar o kalacak sonra ara ara kardesim var o gelecek, üst katta kayınvalidem oturuyo arada oraya cikicam ara ara esın gelir inşallah Öyle bitireceğiz 5 ayı insallah
Kızlar bisey soracağım özellikle sorum 341 yarenlerine.. Normalde çarşı izni acemilikte olmuyor diye biliyorum s esimin arkadaşı gecen sene Aralık'ta gitmişti onlar acemilikte çarşıya çıkmışlar 2 arkadaşı da öyle dedi..yani acemilikte çarşı var mı bı de esimin kardesi yurt dısında okuyor 10 gün sonra tatile gelecek ve abisini görmek istiyor tabi bende fırsattan istifade onunla gitmeyi planlıyorum gitsek askeriye de mı görüşeceğiz ve ne kadar izin verecekler kaç saat yani
kızlarrrr yemin törenleri ne zaman ki acaba ?
yemin töreninden sonra memlektlerine gelebiliyorlar mı?
offf çok özledim akşam olsa da arasa konuşsak sesini duymaya ihtiyacım vaar.....
arayınca ağlamamak için kendimi zor tutuyorum...
onu asker kıyafetleri içinde hayal edince içim bir tuhaf olup gözlerim doluyorr....
şafak : 154
offf çok özledim akşam olsa da arasa konuşsak sesini duymaya ihtiyacım vaar.....
onu asker kıyafetleri içinde hayal edince içim bir tuhaf olup gözlerim doluyorr....
KIZLAR SAFAGNZ KACTAN DUSUYOR SIZIN BIZIMKILERNKI 158 DI CNKU HER DONEMINKI FARKLI 155 MI SIZINKI aglama cnm ya gelıp gecıyor bak ınankı ya 100 e dusun ce anlrsn
canım carsı ıznı olmadı bızımkılerın 341.ksa dnmlern acemılıgmz bızım 14 gun surdu her donemnkı ayrı dye bılıyrm belkı kısa surdugnden dolayı olablr blmıorm ama olmadı dedgn dgru olablr aralıkta gıdenlern acemılıklerı uzun oldgundan belkı carsılrı olablr fakat acemılıkte gorusme olayı bız hc yasamadk kısa surdgnden dolayı ama buyuk ıhtımal askerıyede gorusme ypılır carsı vermzler dye dusunyrm
annenin yanında olması çok iyi olmuş şu zor günlerde sana destek olur
benimde annem yemin törenine kadar kalıcak yanımda
sonra 15 yaşında görümcem var onunla kalıcaz inş. hiç zorlanmadan bitirirz şu günleri
Kızlar bisey soracağım özellikle sorum 341 yarenlerine.. Normalde çarşı izni acemilikte olmuyor diye biliyorum s esimin arkadaşı gecen sene Aralık'ta gitmişti onlar acemilikte çarşıya çıkmışlar 2 arkadaşı da öyle dedi..yani acemilikte çarşı var mı bı de esimin kardesi yurt dısında okuyor 10 gün sonra tatile gelecek ve abisini görmek istiyor tabi bende fırsattan istifade onunla gitmeyi planlıyorum gitsek askeriye de mı görüşeceğiz ve ne kadar izin verecekler kaç saat yani
Kızlar hepinizi Allah kavuştursun...Ben de dün ellerimle yolcu ettim
Acemilik:Adana İl jandarma komutanlığı..usta birliği de Osmaniye... Kısa dönem...
Dün konuştuk ama bugün daha aramadı... Alışmam lazım sanırım artık telefonlarımın çalmamasına :/
Birde bişey sorcam sizlere 343. dönemde şafak 156 mı? bir bilgisi olan var mı?
155 canım bizim genelde hep 155 olurdu 158 i ilk kez duydum
kızlar biz daha nişanlıyız yemin törenine aileden biri olmadan gitsem dışarı çıkarmak için bana verirler mi acaba bileniniz var mı?
bu arada bizim düğünümüz 30 haziranda olacak 5 ay ayrılıktan sonra bi ömür boyu kavuşacağız allah nasip ederse
Acemilik:Adana İl jandarma komutanlığı..usta birliği de Osmaniye... Kısa dönem...
Dün konuştuk ama bugün daha aramadı... Alışmam lazım sanırım artık telefonlarımın çalmamasına :/
Birde bişey sorcam sizlere 343. dönemde şafak 156 mı? bir bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?