Kizlarr bugun sabah ve oglen aradi :)
Dun aksam aramamisti cok merak etmistim cok sukur.
Kizlarrr bu arada en onemlisiiii!
Yemin toreni 4 hafta sonra dedi ! Yani yilbasindan sonraki haftaya denk geliyo.
gözün aydın canım ilk şafak yemin törenlerimiz :)
oooffff oofff beni asıl yemin töreninden sonrası korkutuyor asıl gözümü korkutan o çünkü ondan sonra 4 ay göremicem canımın içini.. özlem çok fena bastırıyor kızlar hele ki bi an geliyor dayanamıcam gibi geliyor. Oyle zamanlarda sizler ne yapıyorsunuz?
canım bişe sorcam askerin kaç dogumlu kaç yaşındaa tam olarak yazarmısın. benm nişanlımda asker olcak 5. ayda gider die düşünüyoruz ama tam emin degilm ögrenmek istiyorum. 92 li 1. ay doogumlu benmki
arkadaşlar herkese merhabaa
ben burayı yeni keşfettim benmde sevgilim askerde acemi birlik ankara usta birlik malatya çıktı buralar iyi yerler biliyorum ama ayrılık çok zor saat başı mesajlar yok canım her istediğimde sesini duyabilme lüksü yok çok özledim çok. bu sabah aradı ama çok kısa konuştu bir tarafım çook mutlu oldu bir tarafım eksik kaldı doyamadım sesine. Benm ailemde asker çoktur alışığım zannederdim bu tarz şeylere ama bu başka oluyomuş arkadaşlarımın sevgilileri eşleri askere gittiğinde destek olmaya çalışırdım ama şimdi anlıyorum zor oluyomuş insan kendi başına gelmeyince nasıl zor olduğunu anlamıyormuş... Ben kendimi çok sıktım ağlamamak için sırf askım üzülmesin diye hala da ağlayamıyorum hep içime akıyo ben çok düşkünmüşüm askıma onu anladım yani...
canım benim askerim seninkine göre büyük :) 82 doğumlu. Birde tam anlamadım seninki uzun dönemmi gidecek?
Bende az önce konuştum çok kısa sadece yemin töreni zamanını söylemek için aramış.
Haftaya cuma dedi yani 23ünde oluyor. Bu kadar erken nasıl oldu anlamadım? Birde herkesin yemin töreni aynı anda olmuyor mu? Sonuçta il il değişmez heralde
Canim ankarada nerede?
Benimki de kisa donem ankara polatlida
Adanada il merkez jandarma... Çok kalabalık bi yer değil bildiğim kadarıyla ama... Bunu söyledi kapadı konuşamadık pek pfff... Sorcaktım neden diye, arası bitiomuş telefon kuyruğu varmış... Senin ki nerede yapıo askerliğini canım?canım askerin nerde benimkide erken oluyor. çok kalabalıklarmış ondan heralde bende pek anlamadım
Bende az önce konuştum çok kısa sadece yemin töreni zamanını söylemek için aramış.
Haftaya cuma dedi yani 23ünde oluyor. Bu kadar erken nasıl oldu anlamadım? Birde herkesin yemin töreni aynı anda olmuyor mu? Sonuçta il il değişmez heralde
Adanada il merkez jandarma... Çok kalabalık bi yer değil bildiğim kadarıyla ama... Bunu söyledi kapadı konuşamadık pek pfff... Sorcaktım neden diye, arası bitiomuş telefon kuyruğu varmış... Senin ki nerede yapıo askerliğini canım?
canım bişe sorcam askerin kaç dogumlu kaç yaşındaa tam olarak yazarmısın. benm nişanlımda asker olcak 5. ayda gider die düşünüyoruz ama tam emin degilm ögrenmek istiyorum. 92 li 1. ay doogumlu benmki
canım 343 dönem demek üniversite mezunu kişilerin askere alındığı bir celp dönemi demek 92/1 gidecekse 15 ay uzun dönem gidecektir. ah erkekler başlığındaki bu tarz başlıklara bak bizim yarenlerimiz genelde 25 yaş üstüdür :)
canım benimki şuan kayseride ama sonra tunceli de bir tugaya gidicek ooff ooff çok özlüyorum ya nasıl olucak bilemiyorum
amin canım Allah bütün askerlerimizi korusun. Burası çok iyi aranızda yeniyim ama gerçekten bizi bizden başkası anlamazüzülme tatlım allah sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin
yok tatlım rahatsızlık değil sen yanlış yönlendirmeyelim diyehmm tşkler bilmiyordum. özür dilerim rahatsız ettiysem bundan sonra dikkat etcem
amin canım Allah bütün askerlerimizi korusun. Burası çok iyi aranızda yeniyim ama gerçekten bizi bizden başkası anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?