343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

341 yareni olarak cevaplıyorum :9:
canım acemi birliğinde çarşı yok kısa dönemlere...komutanları iyi niyetli davranıp çarşı vermiş olabilir ama normal şartlarda yemin edene kadar çarşı yok tatlım...
çarşı olmadığından acemiliği süresinde ziyaretine gidersen askeriyede görebilirsin ziyaret için saat kısıtlaması olup olmadığını askeriyeyi arayarak öğrenebilirsin...benim askerim çorlu da onlarda haftaiçi 12-2 arası haftasonu mesai saatleri içinde görüş izni var...
kurallar böyle ama komutanı iyi niyetliyse eğer esnetebiliyorlar bu kuralları...

Sagol cnm bnm hafta sonu 9-17 yani öyle mı supemis

slm kızlar nasılsınız
ben uykusuzluktan ölüyorum dün gece uyku tutmadı stajdanda şimdi geldim ay bayılacam uykusuzluktan

slm kızlar nasılsınız
ben uykusuzluktan ölüyorum dün gece uyku tutmadı stajdanda şimdi geldim ay bayılacam uykusuzluktan

canım zaten kaç günün yorgunluğu var üstümüzde hemen taıp dinlen bence daha 1 hafta kendimie gelemeyiz ondan sonra düzene girer Allahın izniyle

canım zaten kaç günün yorgunluğu var üstümüzde hemen taıp dinlen bence daha 1 hafta kendimie gelemeyiz ondan sonra düzene girer Allahın izniyle

arkadasım illa gel dedi ama benim gidecek takatim yok en iyisi uyumak sanırım

kız izin almış bile işyerinden mecbur gideceğim :17: 1 saat falan uyumaya calısayım hepinizi öpüyorum kızlar akşamda derse gidicem geldiğimde bayılmazsam yine görüşürüz :16:

bende dun ellrımle bıraktım manısaya askerımı safağımız kac bılmıyorum ayın 1 ınden berı asker sayıldılar 12 sınde teslım oldular kac sayalım sımdı

bende dun ellrımle bıraktım manısaya askerımı safağımız kac bılmıyorum ayın 1 ınden berı asker sayıldılar 12 sınde teslım oldular kac sayalım sımdı

canım yedeysubak.tk'da yazıyor şafak bütün 343ler aynı sayacaksınız askerliğin sonuna doğru tam çıkış günleri belli olacak askerlerinizin o zaman düzenlersiniz şafağı tekrar :34:

İyi ki varsınız cnm ya.. Sizde olmasanız biz kimden teselli alacaktık

bu işler sırayla tatlıııımmm :9:
siz de 345leri teselli edeceksiniz :29:

YedekSubay.tk : 345. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları adres ıns cıkar burdan guncellenıyor safak panosu safağım 154 15-16-17 mayıs terhıs gunlerı yol durumuna gore degısıyormus ama bu gunlerden bırı oluck o kesın

evet yol izni
0 - 800 km arası 1gün
800 - 1600 km arası 2gün
1600km ve üzeri 3gün canım

keşkee dün aradı ama sadece 1 dk görüştük sewdiceğimlee ama bugün aramadı inş arar çok merak ediyorum :((

biz bu sabahta konuştuk ama heyecanlanıyorum o arayınca ne konuşacağımı şaşırıyorum acemi aşıklar gibi

bir de ankesörlü telefondan arıyor kapatıp ben arıyorum ama aranmıyor o kötü oldu kontörü bitecek diye uzatamıyorum konuşmayı

biz bu sabahta konuştuk ama heyecanlanıyorum o arayınca ne konuşacağımı şaşırıyorum acemi aşıklar gibi

bir de ankesörlü telefondan arıyor kapatıp ben arıyorum ama aranmıyor o kötü oldu kontörü bitecek diye uzatamıyorum konuşmayı

acemilikteyken bizim en uzun konuşmamız 4dakikaydı askerimle
çok sinir oluyordum söyleyeceklerimin hepsini söyleyemiyordum ama ustaya geçtiğinden beri daha rahat konuşuyoruz aradğı zaman, ankesörlüleri de deneme yanılma yoluyla hangisi dışardan aranabiliyor diye bulduk ondan arıyor ben onu geri arıyorum siz de öğrenirsiniz tatlım yavaş yavaş:34:
sizinkiler gitti diye bizimkiler de yoğunlar sanırım benim askerim de 2gündür aramadı, bekliyorum :31:

Back