343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bize moral veren bir arkadaşın yazısı bizim topikten buldum;

vayy bee.. ben 337.dönemdenim kızlar..339 ların az kalmış..sıra size geliyor..bana ozamanlar hiç bitmicekmiş gibi geliyo 5 bucuk ay.. hep ağlıyodum..ama bakın kımler geldi geçiyo..kesinlıkle askerınızın ustune gıtmeyın sabredın..kavga etmeyn sonra askerde böyle olmuştu dıye duygu somurusu yapıyolar ılk 1 ay zor geçecek..sonrası boşluk..bı bakmışssınz kii 5 bucuk ay bıtmış..sımdıden allah kavustursun ..

yeni bir gün daha kızlar toparlanın kendinizi daha iyi hissedin hiç geçmeyecek olsa 1 gün daha gitmezdi askerlikten 1ler 10 10lar 100 olacak ve askerlerimiz dönecek
bende staja gidicem şimdi geldiğimde herkesi daha iyi görmek istiyorum ona göre toparlanın :16:

Son düzenleme:
21 aydır birlikteyiz kuzumla ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kalacağız aynı işyerinde çalışıp aynı mahallede oturuyoruz çok zor olacak 155 gün :(

günaydınnnnn
kızlar çok karamsar gördüm sizi lütfen biraz toparlanın bakın 1 gün geçti gitti
bi bakmışız yemin töreni bi bakmışız 100 gün geçicek ve 155 gün ve kavuşucaz askerlerimize
lütfen bırakmayın kendinizi
dün iş çıkışı ne kadar dalgınmışım ki ilk defa telefonumu bi yerde unutuyorum iş yerind unutmuşum
kaç kere aramış eşim meraktan ölmüş annemin telide ezberinde değilmiş babamı arayıp almış annemin telini
aradı sesi nasıl nefes nefese nerdesin sen nasıl merak ettim diyo
kendimi çok kötü hissettim bir daha telefonu hiç yanımdan ayırmayacağım
dün merkezden ilçeye götüreceklerdi işlemler bitmemiş burda yatıcaz dedi
yemekleri güzel dedi yeşil mercimek çorbası et sote iç pilav varmış hepsinden az az yedim dedi
allahıma şükürler olsun sesi çok iyi geliyordu
341.dönem kısa dönemllerle sohbet etmişler burası çok rahat çok şanslısınız demiş onlar
6 ocakta yemin töreni olacakmış büyük ihtimal kesin değil dedi,
şimdi benim şafağım 24 yemin törenine kadar sayacağım

günaydınnnnn
kızlar çok karamsar gördüm sizi lütfen biraz toparlanın bakın 1 gün geçti gitti
bi bakmışız yemin töreni bi bakmışız 100 gün geçicek ve 155 gün ve kavuşucaz askerlerimize
lütfen bırakmayın kendinizi
dün iş çıkışı ne kadar dalgınmışım ki ilk defa telefonumu bi yerde unutuyorum iş yerind unutmuşum
kaç kere aramış eşim meraktan ölmüş annemin telide ezberinde değilmiş babamı arayıp almış annemin telini
aradı sesi nasıl nefes nefese nerdesin sen nasıl merak ettim diyo
kendimi çok kötü hissettim bir daha telefonu hiç yanımdan ayırmayacağım
dün merkezden ilçeye götüreceklerdi işlemler bitmemiş burda yatıcaz dedi
yemekleri güzel dedi yeşil mercimek çorbası et sote iç pilav varmış hepsinden az az yedim dedi
allahıma şükürler olsun sesi çok iyi geliyordu
341.dönem kısa dönemllerle sohbet etmişler burası çok rahat çok şanslısınız demiş onlar
6 ocakta yemin töreni olacakmış büyük ihtimal kesin değil dedi,
şimdi benim şafağım 24 yemin törenine kadar sayacağım
[/Q

evliyken ayrılmak daha zor heralde değil mi ?
nerede senin eşin
benim nişanlım izmir bornovada

343. dönem yarenleriiiiiiiiiiiii günaydıııııııııııııııınnnnn :32::32:
hadi bakalım üzülüp yataklara düşmek yok :29:
asker yarenisiniz siz kendinize gelin bakayım...
hem kim dedi ki size kolay olacak diye...tabiki zor olacak ve bu zorluk karşısında dayanıklılığınızı gücünüzü sevginizi göstereceksiniz
gururla, başınız dik bekleyeceksiniz askerlerinizi...
onlara her zaman destek olmak bu zor zamanlarında biraz olsun onları rahatlatabilmek için güçlü duracaksınız :15:
:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

Evliyken çok daha zor canım ev sana bomboş geliyo
her yerde onun hatırası ama allahıma bin şükür annem yanımda bana çok moral oluyo
benimki balıkesir ivrindide

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide kabul ederseniz çok sevinirim. Bende 343. Dönem yareniyim. Askerim şimdi kayseride ama sonra tunceliye gidicek. 4 ay hiç göremicem ve biliyosunuz tunceli doğuda o yüzden asıl zor günler o zaman başlıcak benim için. Allah hepimize şimdiden sabır versin beklemek evet çok zor ama sonrasında gelecek güzel günleri düşünüp kendimize ve askerimize moral vermeliyiz. Hem şöyle düşünün insan hayatında 5 ay nedir ki dimi sonra Allah izin verirse ömür boyu hiç ayrılmıcaz sevdiğimizden ve bidaha askerlik gibi bişey olmayacak hayatlarımızda. Hepinizin askerleri Allaha emanet olsun dualarınızı eksik etmeyin.

Acemilikleri bir bitsin de bence sonraki durumlarina gore bakarlar. İnsallah goturebilirler.

Allah hepsinin yardimcisi olsun, kolayliklar versin insallah.

İyi geceler kizlar.

İlk gunumuz bitti. Devami da boyle akip gider insallah

Dün çok zor gecti hatta gecmek bilmedi uyuysmadum yatakta o yok onun kokusu var off bizde bı 345leri görseydik o zaman diyece çabuk gecti diye

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide kabul ederseniz çok sevinirim. Bende 343. Dönem yareniyim. Askerim şimdi kayseride ama sonra tunceliye gidicek. 4 ay hiç göremicem ve biliyosunuz tunceli doğuda o yüzden asıl zor günler o zaman başlıcak benim için. Allah hepimize şimdiden sabır versin beklemek evet çok zor ama sonrasında gelecek güzel günleri düşünüp kendimize ve askerimize moral vermeliyiz. Hem şöyle düşünün insan hayatında 5 ay nedir ki dimi sonra Allah izin verirse ömür boyu hiç ayrılmıcaz sevdiğimizden ve bidaha askerlik gibi bişey olmayacak hayatlarımızda. Hepinizin askerleri Allaha emanet olsun dualarınızı eksik etmeyin.

Hodgeldin cnm. Evet 5 ay nedir ki uzun dönemler 460 lardan basliyo saymaya..cnm Allah yardımcısı olsun askerinin

Dün çok zor gecti hatta gecmek bilmedi uyuysmadum yatakta o yok onun kokusu var off bizde bı 345leri görseydik o zaman diyece çabuk gecti diye

görcez görcez merak etmeyin kızlar onlarında az kaldı son özgür günlerini yaşıyorlar sayılı gün çabuk geçecek :)

Almraa. Yapma cnm böyle kendini bosuna uzuyorsun üzülerek alışacağın vakti uzatıyorsun inanki bende senin gibiyim yastığına sarılıp yattım kapının arkasında pijamalarını kolladım ama daha fazla ileri gitmedim biliyorum ki bunun ucu bucağı yok istediğim kadar ağlayacak malzeme bulabilirim kendime ama bunun ne bana ne de askerime faydası olacak bence evini kalk temizle hem kafan dağılır hem de hatırladikca üzüleceğim seyler olmaz.. Yapma güzelim birbirimize motel güç kaynağı olalım hepimiz böyle yaparsak askerlerimizi duşun bide evden her türlü rahat ortamdan kalk bu kıs gunünde sabahın 5inde kalk onun bunun ipiyle hareket et..
Bak biz evimizde sıcağım yuvamızda cogumuzun ailesi yanında bunları duşun ve ona teselli ver cnm

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide kabul ederseniz çok sevinirim. Bende 343. Dönem yareniyim. Askerim şimdi kayseride ama sonra tunceliye gidicek. 4 ay hiç göremicem ve biliyosunuz tunceli doğuda o yüzden asıl zor günler o zaman başlıcak benim için. Allah hepimize şimdiden sabır versin beklemek evet çok zor ama sonrasında gelecek güzel günleri düşünüp kendimize ve askerimize moral vermeliyiz. Hem şöyle düşünün insan hayatında 5 ay nedir ki dimi sonra allah izin verirse ömür boyu hiç ayrılmıcaz sevdiğimizden ve bidaha askerlik gibi bişey olmayacak hayatlarımızda. Hepinizin askerleri allaha emanet olsun dualarınızı eksik etmeyin.

hoşgeldin canım
allah sanada hayırlı teskereler nasip etsin bu son ayrılığınız olsun inş.

Almraa. Yapma cnm böyle kendini bosuna uzuyorsun üzülerek alışacağın vakti uzatıyorsun inanki bende senin gibiyim yastığına sarılıp yattım kapının arkasında pijamalarını kolladım ama daha fazla ileri gitmedim biliyorum ki bunun ucu bucağı yok istediğim kadar ağlayacak malzeme bulabilirim kendime ama bunun ne bana ne de askerime faydası olacak bence evini kalk temizle hem kafan dağılır hem de hatırladikca üzüleceğim seyler olmaz.. Yapma güzelim birbirimize motel güç kaynağı olalım hepimiz böyle yaparsak askerlerimizi duşun bide evden her türlü rahat ortamdan kalk bu kıs gunünde sabahın 5inde kalk onun bunun ipiyle hareket et..
Bak biz evimizde sıcağım yuvamızda cogumuzun ailesi yanında bunları duşun ve ona teselli ver cnm

kesinlikle katılıyorum bir de şunu düşünün biz 1 kişiden onlar kaç kişiden ayrıldı. :(

Kızlar askerim aradı sabah 4.30 da uyku tutmamış kslkmis traş falan olmuş beni aradı bir iki dakka konuştuk düne göre sesi biraz daha iyiydi..Allah tüm askerlerimizin yardımcısı ilksin onlara güç kuvvet sabır versin

Ayy kızlar ya gelde ağlama benim esim her sabah fırından taze ekmek alır kapıya asardi ise giderken.. Az önce baktım biri kspiyla ugrasiyo kalbim yerinden çıkacaktı ekmek asıldı kapıma sanırım Kaynim astı :((
Bna teselli veriyordu üzülme marketle anlaştım her sabah ekmek bırakacak kapına diyordu...

1 saat önce eşim aradı gece 10 da yatmış sabah 7 de kalktım dedi
çok güzel uyumuşum diyo
hala gitmemişler asıl yerlerine misafir koğuşunda kaldık dedi çok pis diyo kıyamam zaten çok pimpirikliydi ama yattım mecbur diyo
11 gibi götürecekler birliğe dedi hala sivilim dedi
kahvaltı çok güzeldi diyo
karper peynir bal sarelle zeytin domates salatalık helva varmış
allahıma çok şükür bide birliğine teslim olunca burası çok rahat diye arasa içim nasıl rahatlayacak

1 saat önce eşim aradı gece 10 da yatmış sabah 7 de kalktım dedi
çok güzel uyumuşum diyo
hala gitmemişler asıl yerlerine misafir koğuşunda kaldık dedi çok pis diyo kıyamam zaten çok pimpirikliydi ama yattım mecbur diyo
11 gibi götürecekler birliğe dedi hala sivilim dedi
kahvaltı çok güzeldi diyo
karper peynir bal sarelle zeytin domates salatalık helva varmış
allahıma çok şükür bide birliğine teslim olunca burası çok rahat diye arasa içim nasıl rahatlayacak

Arar cnm inşallah onuun icinde arar.belki biraz uzun sürer araması çünkü bu alay bölük tabur takım diye aytiliyorlarmis hepsinin ayrı ayrı işlemi varmış.bnmki dün 15.30 da teslim olmuştu ama hala birmemiş işlemleri sivilmis hala

Back