- 14 Ağustos 2011
- 27.296
- 3.223
- 448
günaydınnnnn
kızlar çok karamsar gördüm sizi lütfen biraz toparlanın bakın 1 gün geçti gitti
bi bakmışız yemin töreni bi bakmışız 100 gün geçicek ve 155 gün ve kavuşucaz askerlerimize
lütfen bırakmayın kendinizi
dün iş çıkışı ne kadar dalgınmışım ki ilk defa telefonumu bi yerde unutuyorum iş yerind unutmuşum
kaç kere aramış eşim meraktan ölmüş annemin telide ezberinde değilmiş babamı arayıp almış annemin telini
aradı sesi nasıl nefes nefese nerdesin sen nasıl merak ettim diyo
kendimi çok kötü hissettim bir daha telefonu hiç yanımdan ayırmayacağım
dün merkezden ilçeye götüreceklerdi işlemler bitmemiş burda yatıcaz dedi
yemekleri güzel dedi yeşil mercimek çorbası et sote iç pilav varmış hepsinden az az yedim dedi
allahıma şükürler olsun sesi çok iyi geliyordu
341.dönem kısa dönemllerle sohbet etmişler burası çok rahat çok şanslısınız demiş onlar
6 ocakta yemin töreni olacakmış büyük ihtimal kesin değil dedi,
şimdi benim şafağım 24 yemin törenine kadar sayacağım [/Q
evliyken ayrılmak daha zor heralde değil mi ?
nerede senin eşin
benim nişanlım izmir bornovada
Acemilikleri bir bitsin de bence sonraki durumlarina gore bakarlar. İnsallah goturebilirler.
Allah hepsinin yardimcisi olsun, kolayliklar versin insallah.
İyi geceler kizlar.
İlk gunumuz bitti. Devami da boyle akip gider insallah
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide kabul ederseniz çok sevinirim. Bende 343. Dönem yareniyim. Askerim şimdi kayseride ama sonra tunceliye gidicek. 4 ay hiç göremicem ve biliyosunuz tunceli doğuda o yüzden asıl zor günler o zaman başlıcak benim için. Allah hepimize şimdiden sabır versin beklemek evet çok zor ama sonrasında gelecek güzel günleri düşünüp kendimize ve askerimize moral vermeliyiz. Hem şöyle düşünün insan hayatında 5 ay nedir ki dimi sonra Allah izin verirse ömür boyu hiç ayrılmıcaz sevdiğimizden ve bidaha askerlik gibi bişey olmayacak hayatlarımızda. Hepinizin askerleri Allaha emanet olsun dualarınızı eksik etmeyin.
Dün çok zor gecti hatta gecmek bilmedi uyuysmadum yatakta o yok onun kokusu var off bizde bı 345leri görseydik o zaman diyece çabuk gecti diye
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide kabul ederseniz çok sevinirim. Bende 343. Dönem yareniyim. Askerim şimdi kayseride ama sonra tunceliye gidicek. 4 ay hiç göremicem ve biliyosunuz tunceli doğuda o yüzden asıl zor günler o zaman başlıcak benim için. Allah hepimize şimdiden sabır versin beklemek evet çok zor ama sonrasında gelecek güzel günleri düşünüp kendimize ve askerimize moral vermeliyiz. Hem şöyle düşünün insan hayatında 5 ay nedir ki dimi sonra allah izin verirse ömür boyu hiç ayrılmıcaz sevdiğimizden ve bidaha askerlik gibi bişey olmayacak hayatlarımızda. Hepinizin askerleri allaha emanet olsun dualarınızı eksik etmeyin.
hoşgeldin canım
allah sanada hayırlı teskereler nasip etsin bu son ayrılığınız olsun inş.
Almraa. Yapma cnm böyle kendini bosuna uzuyorsun üzülerek alışacağın vakti uzatıyorsun inanki bende senin gibiyim yastığına sarılıp yattım kapının arkasında pijamalarını kolladım ama daha fazla ileri gitmedim biliyorum ki bunun ucu bucağı yok istediğim kadar ağlayacak malzeme bulabilirim kendime ama bunun ne bana ne de askerime faydası olacak bence evini kalk temizle hem kafan dağılır hem de hatırladikca üzüleceğim seyler olmaz.. Yapma güzelim birbirimize motel güç kaynağı olalım hepimiz böyle yaparsak askerlerimizi duşun bide evden her türlü rahat ortamdan kalk bu kıs gunünde sabahın 5inde kalk onun bunun ipiyle hareket et..
Bak biz evimizde sıcağım yuvamızda cogumuzun ailesi yanında bunları duşun ve ona teselli ver cnm
görcez görcez merak etmeyin kızlar onlarında az kaldı son özgür günlerini yaşıyorlar sayılı gün çabuk geçecek :)
1 saat önce eşim aradı gece 10 da yatmış sabah 7 de kalktım dedi
çok güzel uyumuşum diyo
hala gitmemişler asıl yerlerine misafir koğuşunda kaldık dedi çok pis diyo kıyamam zaten çok pimpirikliydi ama yattım mecbur diyo
11 gibi götürecekler birliğe dedi hala sivilim dedi
kahvaltı çok güzeldi diyo
karper peynir bal sarelle zeytin domates salatalık helva varmış
allahıma çok şükür bide birliğine teslim olunca burası çok rahat diye arasa içim nasıl rahatlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?