341 yareni olarak cevaplıyorum
canım acemi birliğinde çarşı yok kısa dönemlere...komutanları iyi niyetli davranıp çarşı vermiş olabilir ama normal şartlarda yemin edene kadar çarşı yok tatlım...
çarşı olmadığından acemiliği süresinde ziyaretine gidersen askeriyede görebilirsin ziyaret için saat kısıtlaması olup olmadığını askeriyeyi arayarak öğrenebilirsin...benim askerim çorlu da onlarda haftaiçi 12-2 arası haftasonu mesai saatleri içinde görüş izni var...
kurallar böyle ama komutanı iyi niyetliyse eğer esnetebiliyorlar bu kuralları...
Sagol cnm bnm hafta sonu 9-17 yani öyle mı supemis
evet biz 341ler 158den saydık canım ama geçiyor çok şükür...
düşününce 155 çok değilmiş gibi geliyor inş çokk çabuk geçer
slm kızlar nasılsınız
ben uykusuzluktan ölüyorum dün gece uyku tutmadı stajdanda şimdi geldim ay bayılacam uykusuzluktan
evet biz 341ler 158den saydık canım ama geçiyor çok şükür...
düşününce 155 çok değilmiş gibi geliyor inş çokk çabuk geçer
tabi geçecek canım bak bugün 154 oldu bile
canım zaten kaç günün yorgunluğu var üstümüzde hemen taıp dinlen bence daha 1 hafta kendimie gelemeyiz ondan sonra düzene girer Allahın izniyle
bende dun ellrımle bıraktım manısaya askerımı safağımız kac bılmıyorum ayın 1 ınden berı asker sayıldılar 12 sınde teslım oldular kac sayalım sımdı
keşke şimdi arasa kuzucum yaa
elim hep telefona gidiyor
keşke şimdi arasa kuzucum yaa
elim hep telefona gidiyor
rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu
merak ettiklerinize 341ler olarak elimizden geldiğince cevap veririz tatlım
İyi ki varsınız cnm ya.. Sizde olmasanız biz kimden teselli alacaktık
YedekSubay.tk : 345. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları adres ıns cıkar burdan guncellenıyor safak panosu safağım 154 15-16-17 mayıs terhıs gunlerı yol durumuna gore degısıyormus ama bu gunlerden bırı oluck o kesın
keşkee dün aradı ama sadece 1 dk görüştük sewdiceğimlee ama bugün aramadı inş arar çok merak ediyorum(
biz bu sabahta konuştuk ama heyecanlanıyorum o arayınca ne konuşacağımı şaşırıyorum acemi aşıklar gibi
bir de ankesörlü telefondan arıyor kapatıp ben arıyorum ama aranmıyor o kötü oldu kontörü bitecek diye uzatamıyorum konuşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?