Benim sevdiğim de çok şükür varmış Erzincan a...askeriye uzak olduğu için toplu götürüyorlarmış,öyle gidecek..sesi iyi gibiydi...Bakalım bir daha ne zaman haber alabileceğiz
Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim, Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım sebebim gidiyor
yarın gidiyor... dokunsan ağlıcam sözü hiç bi halime bu kadar uymamıştı. geçermi kızlar bu zaman şişmiş gözlerle katıldım aranıza benimle aynı derdi paylaşanları gördükçe konuştukça belki biraz rahatlarım die. ama yutkunamıyorum. gözyaşlarım hazır bekliyo sanki... offfffffff
slm kızlar bende 337.dönem yareniyim..o kadar zor ki bu günler ama zor da olsa geçiyo..
biz bu sitede çok dertleştik askerlik boyunca..beraber üzüldük,beraber sevindik..
sizde burada birbirinize destek olun,çok iyi gelecek emin olun..
biz kavuştuk,339.dönem yarenleri de baya azalttı şafaklarını..
onlar da kavuşacak ve sıra size gelecek..rabbim hayırlısıyla hepinizi kavuştursun..
kıyamam kuzuma yaa,üzülme ağlama demek boş o yüzden ağla yaşa hislerini ama dayan belli etmemeye çalış sevdiğine.biz daha 2.5 ay önce hala gn sayıyoduk,en iyi bizler anlarız sizi.geçicek canım benim geçicek ve hiç yaşanmamış gibi olacak inan geldiğinde.RABBİM sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepinizee.
hepinizin ALLAH yardımcısı olsun ve sağ salim kavuşmayı nasip etsin bi dahada hiç ayrılmayın kuzular.burası çok ii geliyo insana burdaki arkadaşlıklar başka oluyo çok şeyi paylaşıyo insan birbirinizden güç alıcaksınız,bi bakmışsınız bitmişya tamam bu kadar çabuk geçmiyo ama bi şekilde geçiyo.bu ayrılığın aşkınızı sevginizi güçlendireceği gerçeği de var ne kadar teselli edici olur sizlere bilmiyorum ama. sormak istediğiniz bişi olursa çekinmeyin bizler biraz daha tecrübeli nineleriniz olarak elimizden geleni yapmaya çalışırız. hepinizi öpüyom kuzularr
herkese slm ben aranıza yeni katıldım burda benimle aynı duyguları paylaşan sizleri görünce çok mutlu oldum en azından üzüntüm biraz azaldı bende nişanlımı askere gönderdim amasyada şu anda teslim oldu ALLAH hepimize sabır versin herkese hayırlı teskereler...
Bizide il jandarma lojistik komutanlıgı güvercinlik ankara seninle aynı yer değil sanırım
Benim sevgilimde bugün teslim oldu. En son aradığımda kitap alıyordu :) Beni merak etme yapabileceğim en rahat askerliği yapacağm dedi. Uzun dönem bu aradaYalnız telefon konuşmalarımız 1 dkyı geçmedi. Çok soğuktu yine..Ben telefonda konuşurken son gece uzun uzun konuşuruz dedim. Tamam dedi ama o gecede 5dk sürdü ve teslim olacağım gün konuşurz telim yanımda dedi. Yine 1 dk. Herkes arkanda birini bırakma demiş, babası bile. Oda bunu yapmaya çalışıyo sanırım. Ben gelirim sık sık dediğimde, ben ailemin bile gelmesini istemiyorum dedi. Peki sen nasıl istersen dedim. Gitmeden son kez buluştuğumuzda ona asker pastası yaptırmıştım. Belki hoşuna gider dedim. Ama teşekkür etti, yemedi bile. Hayatının zorluklarını hep benden çıkardı bugüne kadar. Dersten kaldığında, işte zorlandığında..Şimdide bunu yapıyor. İlk 3e giren istediği yeri tercih ediyormuş. İnşallah ilk 3'e girerde, döner İstanbul'a. Yoksa bitircek çok belli.
benim bitanem de bugün teslim oldu amasyada şimdiallah kmseyi sevdiğinden ayırmasın:2::2::2:
Benim nişanlımda Amasya :) ve oda bugün teslim olduKızlar benimde nişanlım bugün teslim oldu o da Amasya'daçok zormuş, Allah hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?