341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Benim sevdiğim de çok şükür varmış Erzincan a...askeriye uzak olduğu için toplu götürüyorlarmış,öyle gidecek..sesi iyi gibiydi...Bakalım bir daha ne zaman haber alabileceğiz

canım acaba neredeymiş ki yeri :44: merkezde değillermiymiş offf :18:

kıyamam kuzuma yaa,üzülme ağlama demek boş o yüzden ağla yaşa hislerini ama dayan belli etmemeye çalış sevdiğine.biz daha 2.5 ay önce hala gn sayıyoduk,en iyi bizler anlarız sizi.geçicek canım benim geçicek ve hiç yaşanmamış gibi olacak inan geldiğinde.RABBİM sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepinizee.

anammmm kim burdaymışkuzummm naberr?ay çok fena oldum ben buraya gelince yaww,mazoşistmiyim neyim daha bakmıcam bu topiğe çok üzülüyorum yaa,içim acıdı resmen.ilk zamanları (gerçi başıda bir di sonuda bitene kadar hep ızdıraptı)hatırladım bi acayip oldum nefesim kesildi sanki esram yaa.ALLAH yardımcıları olsun,sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepsine vede sabır versinnn bolca sabırr

slm kızlar nasılsınız aşkım bugun teslim oldu amasyaya birliğine burası çok iyi diyo ama 14 gün sonra asıl yerlerine geçeceklermiş benimki kırklareli babaeki ye gececek babaeski de askerlik yapan yakını olan varmı nasıl biyer

inş bitanem ya dediğin gibi hemen geçer inş her namazımın sonunda sadece kendi askerime değil Tüm Askerlere dua ediyorum hayırlısıyla sağsalim bitirip dönsünler diye konusurken üzülmesin diye iyiymiş gibi rol yapıorum zaman gecse bi an önce de gerçekten iyi olsak

hepinizin ALLAH yardımcısı olsun ve sağ salim kavuşmayı nasip etsin bi dahada hiç ayrılmayın kuzular.burası çok ii geliyo insana burdaki arkadaşlıklar başka oluyo çok şeyi paylaşıyo insan birbirinizden güç alıcaksınız,bi bakmışsınız bitmişya tamam bu kadar çabuk geçmiyo ama bi şekilde geçiyo.bu ayrılığın aşkınızı sevginizi güçlendireceği gerçeği de var ne kadar teselli edici olur sizlere bilmiyorum ama.sormak istediğiniz bişi olursa çekinmeyin bizler biraz daha tecrübeli nineleriniz olarak elimizden geleni yapmaya çalışırız.hepinizi öpüyom kuzularr

canım benim sizin anlattıklarınızla teselli buluyoruz bizde sizin gibi bizden sonrakileri teselli ettiğimiz günleri görecekmiyiz acaba

herkese slm ben aranıza yeni katıldım burda benimle aynı duyguları paylaşan sizleri görünce çok mutlu oldum en azından üzüntüm biraz azaldı bende nişanlımı askere gönderdim amasyada şu anda teslim oldu ALLAH hepimize sabır versin herkese hayırlı teskereler...

Benim sevgilimde bugün teslim oldu. En son aradığımda kitap alıyordu :) Beni merak etme yapabileceğim en rahat askerliği yapacağm dedi. Uzun dönem bu arada Yalnız telefon konuşmalarımız 1 dkyı geçmedi. Çok soğuktu yine..Ben telefonda konuşurken son gece uzun uzun konuşuruz dedim. Tamam dedi ama o gecede 5dk sürdü ve teslim olacağım gün konuşurz telim yanımda dedi. Yine 1 dk. Herkes arkanda birini bırakma demiş, babası bile. Oda bunu yapmaya çalışıyo sanırım. Ben gelirim sık sık dediğimde, ben ailemin bile gelmesini istemiyorum dedi. Peki sen nasıl istersen dedim. Gitmeden son kez buluştuğumuzda ona asker pastası yaptırmıştım. Belki hoşuna gider dedim. Ama teşekkür etti, yemedi bile. Hayatının zorluklarını hep benden çıkardı bugüne kadar. Dersten kaldığında, işte zorlandığında..Şimdide bunu yapıyor. İlk 3e giren istediği yeri tercih ediyormuş. İnşallah ilk 3'e girerde, döner İstanbul'a. Yoksa bitircek çok belli.

konustum yarım saat önce teslim oldu,telefonu yanındaydı gidene kadar...
şimdi de anneciğini aradım allah kavuştursun dedim aslında benden pek haz etmezdi oğlunu çaldığım için ama telefonu açtıktan sonra kim olduğumu söylediğimde bi sevindi sesi değişti anladım yani mutlu oldu kadın
şimdi de sevdiceğime bişeyler yazıcam öpüyorum hepinizi

mrb canım hoşgeldin bende senin gibiyim hala bi ağlayıp bi susuyorum ama burda birbirmizi teselli ettikçe geçecek inş alışcaz bitecek sayılı gün inşş benim nişanlımda amasyada bugun teslim oldu ne olarak gitti seninki

Bizide il jandarma lojistik komutanlıgı güvercinlik ankara seninle aynı yer değil sanırım

lojistik değil ama konuştuğumuzda yine bi sorarım.
hala haber alamadım telefonsuz gitti, sabah 9 da çıktı istanbuldan ankaraya.. inşallah iyidir.

hemen bozma moralini canım, şu an için yalnızlar, zorlanıyor olabilirler.. Neler yaşadığını bilmiyorum ama yazdıklarından yola çıkarak Allah sana sabır versin diyorum.. İnşallah gittiği yerde kıymetini anlar da bu şekilde davranmaktan vazgeçer

iyi ki burdayım ya gerçekten amasya bando kısmında çok komik geldi ama acemilik yeri amasya snra diyarbakıra gitcek bizimki kısa dönem asker öğretmen bekliyorduk bu çıktı hayırlısı yine daha kötüsü olabilirdi matematikçi ama bando kısmında bakalım nasıl olucak ayrılık çok zor dediğin gibi ağlayıp ağlayı susuyoruz insanın sevdiğinden ayrılması çok farklı bişey (((

eğer asker öğretmen olsaydı düğünümüz olucaktı ekimde ama 6 ay olunca başka baharlara kaldı 5 senedir beraberiz 2,5 senedir nişanlıyız ne yapalım sbır diyoruz RABBİM böyle nasip etmiş..

benim bitanem de bugün teslim oldu amasyada şimdi allah kmseyi sevdiğinden ayırmasın:2::2::2:

gerçektenmi benimkiside öyle amasya güzel diyorlar rahat diyorlar inş. öyle olur inş. zorlanmazlar telefonumuz sustu dimi ne mesaj ne arama en zoruda bu zaten istediğimiz zaman ulaşamamak onların aramasını beklicez yine gözler yollarda

arayabilir mi ilk günden bilmiyorum ama aramasını bekliyorum...
askeriyeye girmeden önce konuşmuştuk cep telefonundan ama
merak ediyorum nasıl davranıyolar orada koşullar nasıl
temiz mi rahat mı?
inşallah arar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…