341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Şu sıralar Erzurum a varmış olmalı..Ordanda Erzincan a aktarma yapacak...sabah son konuşmamızdan sonra ağlama krizine girdim...28 saattir ayaktayım..resmen zombiye döndüm..Ne zor şeymiş ayrılık..Allahım bize sabır ver...Sağ salim gelsin hepsi yanıbaşımıza..

Son düzenleme:
Kızlar hepinizi Allah kavuştursun. Bizim son 35 günümüz kaldı neredeyse 4 aydır hiç görrmedim sevdiğimi yemin törenine malesef gidemedim. ilk günler nefes almayacak gb hissediyorsun kendini aradı arayacak diye haber bekliyorsun gün boyunca telefona yapışarak. Bir kaç dakika sesini duyabilmek için elin gözün hep telefonda oluyor çünkü o aramazsa senin ulaşma imkanın neredeyse hiç yok. Ama her şeye alıştığımız gb ona da alışıyoruz bir süre sonra. Hasret gün geçtikçe katlanarak artıyor. Bazı zamanlar tanıyamıyorsunuz sevdiğinizi oradaki ruh hali baskı ve bir çok olumsuzluk değiştiriyor onları. İş size düşüyor sabırlı olmalısınız. Telefonda asla ağlamayın tutabaildiğniz kadar tutun kendinizi onların morale ihtiyacı var. Allahım tüm askerlerimizi korusun burunları bile kanamadan dönemeyi nasip etsin. Askerlerimizi ve sevdiklerine sabır versin. Zaman su gibi akıp geçsin kavuşalım sevdiklerimize. Başlarda 337. dönemlerin yazdıklarını okuyunca 156 gün nasıl geç diyordum. Bu günlere geldiğimize inanamıyorum.

erzincan da ankesörlü telefo epeyce fazla haberleşmede sıkıntı yaşamazsınız.

<içini ferah tut dualarını eksik etme. Belki orada batıda bir yerden çok daha rahat olacaktır kısa dönemleri araziye falan çıkarmıyorlar genelde masa başı işleri oluyıor. Batıda bir çok yerde sıkıntı yaşayanlar var.ç Hatta ustalığı boyunca çarşıya hiç çıkamayanlar bile oluyor. Herşeyde bir hayır vardır. sen hep güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun. >olur mu. Bitecek bu günler kavuşacaksın inşallah sevdiğine sağ salim

Sağol canım teşekkür ederim ... Alışmam zaman alıcak biraz..biz 2-3 günde bir görüşen her dk mesajlaşıp konuşan bi çifttik ve 2,5 yılın alışkanlığı var...sabah evden çıkınca gayri ihtiyari mesaj atarken buldum kendimi..içim buruldu...elim sürekli telefona gidiyor...kaç gün sürer acaba bu durum..
Neyseki şimdi aradı..varmış Erzuruma hatta arkadaş bile edinmiş..aynı yerdelermiş..uff sesinin duymak iyi geldi..bi de hayırlısıyla teslim olucanı duysam

bende dün gece 12 de bindirdim, çok zor oldu, ağlamaktan gözlerimiz şişti
Erzincana yaklaşmış olmalı şimdi sağsalim indim diye ondan haber bekliyorum
Allahım tüm askerlerimizi korusun

nişanlımla birliğin kapısına kadar birlikte gidecektik ama babası yanında olmak istiyormuş,o yüzden ben gidemeyeceğim galiba inşallah bir dahaki haftasonu görüş olur da o zaman giderim:44:

Canım aynen bizde 6 senedir böyleyiz çok zorlanacağız ama napalım, usta birliklerine geçince inşallah biraz daha rahat oluruz.. Bak ne şanslıymış ki hemen bi arkadaş bulmuş, inşallah benim canım da zorlanmadan arkadaş edinir zaman su gibi akar

Bakarsın tanışırlar Erzincanda :)

Bakarsın tanışırlar Erzincanda :)
inşallah, 28 gün beraberler, ne güzel olur
Doğubeyazıt için canını sıkma sakın, tanıdığım biri 1-2 sene önce orada usta birliğini yapmıştı, yata yata askerlik geçti bitti demişti, dediğine göre orası çok rahatmış

amin canım.. kolay uyum sağlar benim askerim ama bilemiyorum tabi şartlar uyum sağlanacak gibi mi. dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden..

Ankara da nerede
il jandarma komutanlığı/ankara çıktı canım. merkez mi oluyo bilmiyorum.. acemilikten sonra ankaranın ilçelerine dağıtım olacakmış.
sizinde mi ankara çıktı?

biz 2 yıldır hergün beraberz
yalnız yasadığım için genelde benimle kalırdı ailesi çok şikayet ederdi ama
1.5 yıldır da aynı evi paylaşıyo gibiyiz gece kalmayacagı zamanda bütün gününü benimle geçirirdi
birbirimizden başkasıyla fazla vakit geçirmezdik onun arkadaşlarıyla da
benim arkadaşlarımla da görüştüğümüzde hep beraberdik
evin her m2 sinde emeği var esyaları beraber aldık yerleştirdik tamiratı beraber yaptık
beraber yemek yaptık temizlik yaptık bulaşık yıkadık dostlarımızla evimizde çok iyi vakit geçirdik
çok zor inanın ki iyice yalnız kaldım...
duşa gircem şampuanı alıyorum elime geçen hafta beraber almıştık
dolabı açıyorum kahvaltı yapıcam domatesleri onların bahçeden toplayıp getirmişti ders çalısıcam hesap makinemi beraber almıştık
iyice melankolik oldum ama konuşamamaktan iyidir...

bu arada dün gece vedalaşmıştık bu sabah 8 de yine geldi sevdiceğim en son seninle vedalaşmak istedim dedi yine öptüm kokladım ama yine gönderdim ve uzun süre gelmicek...

Son düzenleme:

Bizide il jandarma lojistik komutanlıgı güvercinlik ankara seninle aynı yer değil sanırım

Kimle konuşsam rahat olduğunu söylüyor..umarım öyle geçer :)

bizde konuştuk, varmış..
Sesi çok kötü geliyordu ama çok şükür otobüste birkaç arkadaş edinmiş, orada yalnız kalacak diye korkmuştum

Denizci yarimi bugün yolcu ettim, ne zormuş birde kendimi güçlü sanırdım gülerdik ne ağlaması be derdim ne acı bişey ya, gözümden dökülen her damla
onun moralini bozdu ama tutamadım napayımmmm..az önce aradıı varmış bundan sonra zaman geçermi bilmem...

Allahım onu bana bağışla..

Benim sevdiğim de çok şükür varmış Erzincan a...askeriye uzak olduğu için toplu götürüyorlarmış,öyle gidecek..sesi iyi gibiydi...Bakalım bir daha ne zaman haber alabileceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…