341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende aranıza yeni katılıyorum kızlar benimde nişanlım dün gece yola cıktı bügün teslim oldu istanbul tuzla ya. uzun dönem cıktı yedek subay sonra neresi cıkcak ona cok stres oluyorum kısa dönemlerin belli ne güzel keske uzun olanlarında belli olsaydı dün gece cok agladım hala alışamıyorum uzakta olduguna allahım ne zor semiş. bugün iki kez aradı cok rahatmıs giyinip resim cekilmişler . sonra röntgen tansiyon filan kontrol etmişler o iyi olunca nası içim rahatladı burada benle aynı duyguyu yaşayanları görünce okudukça rahatladım allahım inşallah su gibi geçer zamanda bi an once kavusur herkes askerlerine :)

gerçektenmi benimkiside öyle amasya güzel diyorlar rahat diyorlar inş. öyle olur inş. zorlanmazlar telefonumuz sustu dimi ne mesaj ne arama en zoruda bu zaten istediğimiz zaman ulaşamamak onların aramasını beklicez yine gözler yollarda

en çok da o canımı acıtıyo ya:( istediğim zaman sesini duyamamak, haber alamamak ki adım atsak haber verirdik biz birbirimize... beLki tanışmışlardır biLe... nerden geliyor nişanlınız?

arayabilir mi ilk günden bilmiyorum ama aramasını bekliyorum...
askeriyeye girmeden önce konuşmuştuk cep telefonundan ama
merak ediyorum nasıl davranıyolar orada koşullar nasıl
temiz mi rahat mı?
inşallah arar...

yaa ben de telefon bekliyorum,duşa girerken bile telefonu yanıma aldım.normalde hep sessizdedir ama bugün açtım telefonumun sesini.aramadı hala,neler yapıyordur,yemek yemiş midir,gece uyuyabilecek mi,sabah kaçta kaldıracaklar diye düşünüyorum hep :59:

konustum yarım saat önce teslim oldu,telefonu yanındaydı gidene kadar...
şimdi de anneciğini aradım allah kavuştursun dedim aslında benden pek haz etmezdi oğlunu çaldığım için ama telefonu açtıktan sonra kim olduğumu söylediğimde bi sevindi sesi değişti anladım yani mutlu oldu kadın
şimdi de sevdiceğime bişeyler yazıcam öpüyorum hepinizi

ben de nişanlımla teslim olmadan önce çok kısa konuştum babasının telefonundan.sonra da annesini aradım,bizimki kendi evine de bana da bu kadar yakın yerde olduğu
halde epey ağlamış annemiz.zaten arayacaktım ama nişanlım telefonda annem çok üzgün,biraz ilgilenmeye çalış deyince hemen aradım.Allah uzakta olanlara sabır versin,biz bu kadar düşünüyorsak onlar nasıldır kim bilir...ben de yatmadan önce birşeyler yazıcam aşkıma,aslında her akşam yazmak istiyorum.belki görüşe gittiğimde toplu olarak birkaç mektup halinde veririm,belki ufak bi defter yapıp askerlik bittikten sonra veririm.hangisi daha iyi olur sizce?:97:

aşkım aradı şimdiiiiiiiii, sesini duydum çooook mutluyummmmmm:34::34::34:

ne güzel,hemen aramış.benimkinden ses yok,merak ediyorum nasıl ve ne durumda olduğunu.inşallah en kısa zamanda ben de konuşabilirim:84:

4 saat önce sevgilimi uğurladım ve şu an nefes bile alamıyorum ... hep böyle mi geçicek bu zamanlar dünya durdu sanki :43::43::43::43:

yazdığınızda saat 9muş ve 4 saat önce sevgilimi uğurladım demişsiniz.saat 5 oluyor ve bu saatte en son teslim olma saati.sizinki biraz geç mi çıktı yola? yoksa birliğe kadar beraber mi gittiniz:44:

pasaklıtanrıça ben deftere yazıyorum zaten onunla ilgili zaman zaman notlar aldığım bi defter vardı onun haberi yoktu bundan hergün ona yazmaya çalısıcam gelince okuturum yada yanına gittiğimde yanmda götürürüm...
aynı bende senin gibiyim önce aradı arayacak diye dusa girmedim saatlerce sonrada sesini sonuna kadar açıp yanıma aldım telefonu ama hala haber yok...

aradı aradı aradıı!!!!!!!!
askmm aradıı
çok kısa konustuk ama o bile yettii esyalarmı yertestiricem şimdi dediii
tekrar arayabilirsem arıcam dedi...
herhalde anca vakit bulabildi canım sevgilimm

askmm aradıı

gözümüz yadınn:)) sesini duymaak bile ne kadar değerliymiş meğer... ona kızdıgım zamanlar için pişmanlık duyuyorm şuan:43:

askmm aradıı

benim aşkım aramadı hiç ve çok merak ediyorum sanırım daha da arayamaz :43: niye böyle oldukii :43:

merak etme arar, üzülme.... iyi enerji yollayalım ki iyi olsunlar... hemen bitirip gelcekler hayırlısıyla:69:

inşallah bi an önce bu zamanlar geçsin istiyorum.ama insanın ailesi bilmeyince bu zamanlar daha zor geçiyo ne acını ne mutluluğunu yaşabiliosun yinede gizli gizli ağlıyorum duramıyorum çünküü patır patır dökülüoo gözyaşlarıı ...gerçekten onu üzdüğüm zamanlara acıyorumm şu an vve kendimden nefret ediyorum.bi daha onu haksız yere üzmem yeterki sağ salim dönsün..hepimizinki sağ salim dönsün inşallah

pasaklıtanrıça ben deftere yazıyorum zaten onunla ilgili zaman zaman notlar aldığım bi defter vardı onun haberi yoktu bundan hergün ona yazmaya çalısıcam gelince okuturum yada yanına gittiğimde yanmda götürürüm...
aynı bende senin gibiyim önce aradı arayacak diye dusa girmedim saatlerce sonrada sesini sonuna kadar açıp yanıma aldım telefonu ama hala haber yok...

deftere yazarsam ona söylemem,askerlik bitene kadar da götürüp okutmam.defter daha özel olur gibi geliyor ama o zaman da onu yalnız bırakmış gibi hissedeceğim.yazdıklarımı okumaya askerlik bittikten sonra ihtiyacı olmayacak ki,şu an ihtiyacı var.akşamları konuşsak da konuşmasak da yatağında yalnız kaldığında okur mektuplarımı:25:

askmm aradıı

ben de bekledim bu saate kadar ama aramaz artık,bu saatten sonra fırsat bulsa da aramaz belki uyuyorumdur diye.artık yarın devam edeceğim beklemeye:97:

Benim sevgilimde hala aramadı..Çok merak ediyorum. İçim cız ediyo, ben burda tv karşısında yatıyorum, o kim bilir nasıl zorluk çekiyor. Allahtan iş arkadaşıyla aynı yere düştüler, hep birlikte olcaklar..Aradıysada ztn ailesini aramıştır. Ben çok umrunda değilim..

Kızlar Allah hepimize sabır versin..Özelliklere bizlere..Biz uzun dönem :43:
Şanslısınız o yüzden sabırla bekleyin :93:

Allah kavuştursun...

Back