docalan Allahtan burdasın.yazdıklarını takip ediyorum içim rahatlıyo biraz olsun iyiki varsın
Önemli değil canım yardımcı olabildiysem birazcık ne mutlu.Benim askerimde kısa dönem 25 gün sonra dağıtım olmuştu yemin törenine gittim.339.dönemde denizcilerin asıl birlikleri belli değildi dağıtımdan 1 hafta önce öğrendik biz nereye gideceğini.Şans sizin içinde böylesi hayırlıymış İskenderuna gidersin tatil olur hem sizede :)) Üzülme canım inşallah çabucak geçer.İlk uğurlarken kötü oluyor 1 ay alışma süresi sonrasında hızlıca geçecek Allah sağ salim kavuşturur inşallah.
Amiiin ya inş. çabucak kavuşalımmm hepimiz sevdiceklerimizee..
Ya bizimkilerin ustabirliğide aynı ya dağıtım izni olmıycakmı yani nsl oluyor o iş :44:
Aynı yer olsada 2 gün izni olur yemin töreninden sonra.Tabii ailesinden birinin evci çıkarması lazım.
öyle canım ya inş rabbim sabrımızı verir. acemilik bi bitseydi ozaman kadar alışırdım bende bi nebze. canım ya sizin gibi bittiği günleri görecekmiyim acepcanım amasya çok rahat olur merkezi bi yer.. çarşıya her haftasonu çıkar, evci çıkar görmeye gidersin... bizimkiler gibi hudutlarda olsa yanına bile gidemezdnben amasyaya gittim nizamiyeye ziyarete 4-5 kez.. ahhh ahhh keşke hep orda kalsaydı.... acemilik bitsin diceksnz bitecek sonra daha rahatlıcaklar görşmelernz kolaylaşacak Allah sabrını veriyor...
Sabah okur okumaz gene döktüm incilerimi..Bugün son kez buluşacağız...Ağlamadan durmalıyım diyorum ama nafile..Alahım hepimize sabır versin..Onları bize bağışlasın...
Selam kızlar bende eski bir 337. dönem yareni olarak sizlere şimdiden Allah kavuştursun diyorum zaman su gibi aksın geçsin inşallah
ben de mutluyum.. ankara çıktı bize kısa dönem.. usta birliği de aynı yer..
yarın teslim oluyolar.. Vatan onlara emanet, onlarda Allah'a
ben de mutluyum.. ankara çıktı bize kısa dönem.. usta birliği de aynı yer..
yarın teslim oluyolar.. Vatan onlara emanet, onlarda Allah'a
canım dağıtım olunca 2 gün yol izinleri var tabi aynı yerde kalanlarda bu izni evci izni alarak değerlendiriyorlar.Kendi izninden alıp uzatadabilir tabiki ama askerliğin bitişide o gün kadar uzar.Aaa niye o kadar az canım :44:
Dağıtım olmuycağı içinmi 1 hafta falan diye düşünüyodukk
şimdi vedalaştım...
şimdi vedalaştım...
339.dönem bizimki az kaldı çok şükür. ayrılık ilk gün; hiç ama hiç bişeyle tarif edilmez.ama başlamadanda bitmesi mümkün değil dimi? hayırlı olsun canım üzmeyin kendinizi.
kıyamam ben..o kadar iyi anlıorum ki içim yanmıştı,ciğrem acımıştı sanki...başlarda alışması zor oluo ama sonra yemin töreniydi,usat birliğine gitmesiydi,alışmasıydı derken zaman geçio..birbirinize hep destek olmalısınız..biz bu süreci böyle geçirdik ve 35 günümüz kaldı..aynen ben de hiç geçmyecek sanmıştım,sevmek öyle bişi ki özlemin acısı bile güzel gelio...bütün ağlayanları gözlerinden öpüorum...
tesekkür ederim insallah öyle olur...
sizleride allah kavustursun tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?