341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Amiiin ya inş. çabucak kavuşalımmm hepimiz sevdiceklerimizee..

Ya bizimkilerin ustabirliğide aynı ya dağıtım izni olmıycakmı yani nsl oluyor o iş :44:

Amiiin ya inş. çabucak kavuşalımmm hepimiz sevdiceklerimizee..

Ya bizimkilerin ustabirliğide aynı ya dağıtım izni olmıycakmı yani nsl oluyor o iş :44:

Aynı yer olsada 2 gün izni olur yemin töreninden sonra.Tabii ailesinden birinin evci çıkarması lazım.

Son düzenleme:
öyle canım ya inş rabbim sabrımızı verir. acemilik bi bitseydi ozaman kadar alışırdım bende bi nebze. canım ya sizin gibi bittiği günleri görecekmiyim acep(

Sabah okur okumaz gene döktüm incilerimi..Bugün son kez buluşacağız...Ağlamadan durmalıyım diyorum ama nafile..Alahım hepimize sabır versin..Onları bize bağışlasın...

AMİİİİN busecim amin allahım korusun onları yardımcıları olsun seninkide 12 sinde teslim olcak galiba. tüm askerlerimiz hayırlısıyla gider hayırlısıyla sağ salim dönerler inşaallah. hepimiz dua edelim ağlamakla olmuyo ağlamamak için nekadar olağanüstü bi çaba sarfedip sıksamda kendimi yapılacak bişi yok duadan başka onları allaha emanet etmekten başka, şimdi bile ağlamak üzereyim ama dediğim gibi dua ettikçe rahatlıyor insan

aslına bakarsan benimde mutlu olmam lazım.kısa dönem çıktı-doğu olmadı vs.bunları düşününce ağlamamam lazım diyorum.ama olmuyor işte söz geçiremiyorum kendime..zamanla alışırız inşallah onlar iyi olsunda yeter

ben de mutluyum.. ankara çıktı bize kısa dönem.. usta birliği de aynı yer..
yarın teslim oluyolar.. Vatan onlara emanet, onlarda Allah'a

Selam kızlar bende eski bir 337. dönem yareni olarak sizlere şimdiden Allah kavuştursun diyorum zaman su gibi aksın geçsin inşallah

ben de mutluyum.. ankara çıktı bize kısa dönem.. usta birliği de aynı yer..
yarın teslim oluyolar.. Vatan onlara emanet, onlarda Allah'a

bende 339. dönem yareniyim benim sevgilimde ankara da acemide usta birliğide orada.. alışana kadar çok zor telomercim hatta ve hatta kardeşimde acemi birliğini orada yapmıştı... bütün üst düzey komutanlar ankarada olduğu için midir nedir çok disiplinli çokta kalabalık ilk zamanlar telefon açması sıkıntı olabilir açsada 2 dakikadan fazla konuşamaya bilirsiniz, usta birliğinde cep telefonu bile sokabilir yemekleri filan güzelmiş ama benim sevgilim biraz zorlandı uyum sağlamakta zor alıştı kişiden kişiye de değişir şartlara uyum sağlanması... inşllahh iyi insanlarla karşılaşır günler sizin için çok çabuk geçer ve umarım hayırlısıyla gelirler bir an evvel...

Aaa niye o kadar az canım :44:

Dağıtım olmuycağı içinmi 1 hafta falan diye düşünüyodukk
canım dağıtım olunca 2 gün yol izinleri var tabi aynı yerde kalanlarda bu izni evci izni alarak değerlendiriyorlar.Kendi izninden alıp uzatadabilir tabiki ama askerliğin bitişide o gün kadar uzar.

şimdi vedalaştım...

kıyamam ben..o kadar iyi anlıorum ki içim yanmıştı,ciğrem acımıştı sanki...başlarda alışması zor oluo ama sonra yemin töreniydi,usat birliğine gitmesiydi,alışmasıydı derken zaman geçio..birbirinize hep destek olmalısınız..biz bu süreci böyle geçirdik ve 35 günümüz kaldı..aynen ben de hiç geçmyecek sanmıştım,sevmek öyle bişi ki özlemin acısı bile güzel gelio...bütün ağlayanları gözlerinden öpüorum...

339.dönem bizimki az kaldı çok şükür. ayrılık ilk gün; hiç ama hiç bişeyle tarif edilmez.ama başlamadanda bitmesi mümkün değil dimi? hayırlı olsun canım üzmeyin kendinizi.

bişeyler söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum...
zihnimde düşünceler boğazımda kelimeler düğümleniyo
dökemiyorum içimi...

tesekkür ederim insallah öyle olur...

sizleride allah kavustursun tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…