Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu sıralar Erzurum a varmış olmalı..Ordanda Erzincan a aktarma yapacak...sabah son konuşmamızdan sonra ağlama krizine girdim...28 saattir ayaktayım..resmen zombiye döndüm..Ne zor şeymiş ayrılık..Allahım bize sabır ver...Sağ salim gelsin hepsi yanıbaşımıza..![]()
erzincan da ankesörlü telefo epeyce fazla haberleşmede sıkıntı yaşamazsınız.
erzincan da ankesörlü telefo epeyce fazla haberleşmede sıkıntı yaşamazsınız.
<içini ferah tut dualarını eksik etme. Belki orada batıda bir yerden çok daha rahat olacaktır kısa dönemleri araziye falan çıkarmıyorlar genelde masa başı işleri oluyıor. Batıda bir çok yerde sıkıntı yaşayanlar var.ç Hatta ustalığı boyunca çarşıya hiç çıkamayanlar bile oluyor. Herşeyde bir hayır vardır. sen hep güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun. >olur mu. Bitecek bu günler kavuşacaksın inşallah sevdiğine sağ salim
Sağol canım teşekkür ederim ... Alışmam zaman alıcak biraz..biz 2-3 günde bir görüşen her dk mesajlaşıp konuşan bi çifttik ve 2,5 yılın alışkanlığı var...sabah evden çıkınca gayri ihtiyari mesaj atarken buldum kendimi..içim buruldu...elim sürekli telefona gidiyor...kaç gün sürer acaba bu durum..
Neyseki şimdi aradı..varmış Erzuruma hatta arkadaş bile edinmiş..aynı yerdelermiş..uff sesinin duymak iyi geldi..bi de hayırlısıyla teslim olucanı duysam![]()
Canım aynen bizde 6 senedir böyleyizçok zorlanacağız ama napalım, usta birliklerine geçince inşallah biraz daha rahat oluruz.. Bak ne şanslıymış ki hemen bi arkadaş bulmuş, inşallah benim canım da zorlanmadan arkadaş edinir zaman su gibi akar
![]()
inşallah, 28 gün beraberler, ne güzel olurBakarsın tanışırlar Erzincanda :)
amin canım.. kolay uyum sağlar benim askerim ama bilemiyorum tabi şartlar uyum sağlanacak gibi mi. dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden..bende 339. dönem yareniyim benim sevgilimde ankara da acemide usta birliğide orada.. alışana kadar çok zor telomercim hatta ve hatta kardeşimde acemi birliğini orada yapmıştı... bütün üst düzey komutanlar ankarada olduğu için midir nedir çok disiplinli çokta kalabalık ilk zamanlar telefon açması sıkıntı olabilir açsada 2 dakikadan fazla konuşamaya bilirsiniz, usta birliğinde cep telefonu bile sokabilir yemekleri filan güzelmiş ama benim sevgilim biraz zorlandı uyum sağlamakta zor alıştı kişiden kişiye de değişir şartlara uyum sağlanması... inşllahh iyi insanlarla karşılaşır günler sizin için çok çabuk geçer ve umarım hayırlısıyla gelirler bir an evvel...
il jandarma komutanlığı/ankara çıktı canım. merkez mi oluyo bilmiyorum.. acemilikten sonra ankaranın ilçelerine dağıtım olacakmış.Ankara da nerede
amin canım.. kolay uyum sağlar benim askerim ama bilemiyorum tabi şartlar uyum sağlanacak gibi mi. dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden..
il jandarma komutanlığı/ankara çıktı canım. merkez mi oluyo bilmiyorum.. acemilikten sonra ankaranın ilçelerine dağıtım olacakmış.
sizinde mi ankara çıktı?
inşallah, 28 gün beraberler, ne güzel olur
Doğubeyazıt için canını sıkma sakın, tanıdığım biri 1-2 sene önce orada usta birliğini yapmıştı, yata yata askerlik geçti bitti demişti, dediğine göre orası çok rahatmış