bilmiyorum ki ben,konunun başında 158 diyenler olmuştu yanlış hatırlamıyosam:44:
Kızlar Allah hepimize sabır versin..Özelliklere bizlere..Biz uzun dönem
Şanslısınız o yüzden sabırla bekleyin :93:
Allah kavuştursun...
Etimesgut ankaraa ACEMİİ
kısaaa DÖNEMMM
bozüyük bilecikk ustaaa
kızlar üzülmeyin dicem ama insan üzülüyo biliyorum...
bol bol dua edicez
1 dk bile konusamadım ama yettii
baksanıza daha yeni bitmiş işlemler esyalarını teslim alması falan ki anca arayabilmiş
birde herkes telefon etmek istiyodur bu gece...
ankesörlü telefon falan az ise çok zor olur aramaları
ben hiç bişey demedim o konustu bi alo dedim bide tam kapatıyodu iyi misin rahat mısın dedim evet dedi o kadar...
öpüyorum hepinizi
insallah ararlar
Canım senin askerin nereye gitti? Benim sevgilimde uzun dönem. 1 sene nasıl geçer? İnşallah Kıbrıs'a felan düşmezler, ustabirliğinde..
Canım benim askerimde etimesgutta yaptı acemiliğini...Umarım siz memnun kalırsınız
sevindim senin adına canım inşallah benim aşkım da arar
ne demek bu şimdii siz memnun değil miydiniz korkutma kız beni
Canım dur bismillah sen beni korkuttun
Benim askerim 1 ay yaptı acemiliğini..En kıl bölüğe düşmüştü..Umarım senin ki orada değildir..Kısa dönemlerin nasıl oluyor bilmiyorum ama biz
2.bölük 2.alay 2.tabur daydık...
Vayy be yemin törenine gittim Etimesgut a..Sende gidersin inşallah canım...
ya aslında orada askerliğin çok kolay olmadığını duyduk ama tehlikeli olan bi bölgeye gitmesinden iyidir diye düşündük...
vallahi nerede bilmiyorum
Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA yazıyo sadece
Merhaba canım ustabirlikte benim asker İzmir...Çok zor canım çok..Çok şükür ki bitiyor 3 ay kalıyor 1 sene
1 sene ne demek ya...
Senin ki nerede ?
İzmir-Gaziemir Ulaştırma okulu ve eğitim merkezi komutanlığı
şuan ne kadar damar parça son ses dinleyip hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum....çok zor çokkkkkk çok çok çok
canım biz bu halde bi de damar dinlersek biterizkendimden tahmin edebiliyorum bence dinleme ..gerçekten çok zormuş yaşayınca anladım bende inşallah göz açıp kapayıncaya kadar gelicekler
Benim askerim de orada canım
eğer asker öğretmen olsaydı düğünümüz olucaktı ekimde ama 6 ay olunca başka baharlara kaldı 5 senedir beraberiz 2,5 senedir nişanlıyız ne yapalım sbır diyoruz RABBİM böyle nasip etmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?