341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar üzülmeyin dicem ama insan üzülüyo biliyorum...
bol bol dua edicez
1 dk bile konusamadım ama yettii
baksanıza daha yeni bitmiş işlemler esyalarını teslim alması falan ki anca arayabilmiş
birde herkes telefon etmek istiyodur bu gece...
ankesörlü telefon falan az ise çok zor olur aramaları
ben hiç bişey demedim o konustu bi alo dedim bide tam kapatıyodu iyi misin rahat mısın dedim evet dedi o kadar...
öpüyorum hepinizi
insallah ararlar

Kızlar Allah hepimize sabır versin..Özelliklere bizlere..Biz uzun dönem
Şanslısınız o yüzden sabırla bekleyin :93:

Allah kavuştursun...

Canım senin askerin nereye gitti? Benim sevgilimde uzun dönem. 1 sene nasıl geçer? İnşallah Kıbrıs'a felan düşmezler, ustabirliğinde..

sevindim senin adına canım inşallah benim aşkım da arar

Canım senin askerin nereye gitti? Benim sevgilimde uzun dönem. 1 sene nasıl geçer? İnşallah Kıbrıs'a felan düşmezler, ustabirliğinde..

Merhaba canım ustabirlikte benim asker İzmir...Çok zor canım çok..Çok şükür ki bitiyor 3 ay kalıyor 1 sene
1 sene ne demek ya...

Senin ki nerede ?

ne demek bu şimdii siz memnun değil miydiniz korkutma kız beni

Canım dur bismillah sen beni korkuttun
Benim askerim 1 ay yaptı acemiliğini..En kıl bölüğe düşmüştü..Umarım senin ki orada değildir..Kısa dönemlerin nasıl oluyor bilmiyorum ama biz
2.bölük 2.alay 2.tabur daydık...

Vayy be yemin törenine gittim Etimesgut a..Sende gidersin inşallah canım...

Kızlar 155 ten mi 158 den mi sayıcaz şafağı ya
acemlikte zor iş :)

benim 155 ten başlayasın var 3 gün 3 gündür :)

ufff ilk defa sesini duymadan uyuyacağım arayamadı çok merak ediyorum ilk günü nasıl geçti

ya aslında orada askerliğin çok kolay olmadığını duyduk ama tehlikeli olan bi bölgeye gitmesinden iyidir diye düşündük...
vallahi nerede bilmiyorum
Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA yazıyo sadece

Evet etimesgut ta orası var zaten..Zırhlı Birlikler...AÇıkcası söylemek gerekirse askerin yapması gerekenleri yaparsa hiçbir problem yok benim ki hiçbir sorun yasamadı..Zırhlı Birlikler diğer birliklere nazaran daha ağır olur...Ankara olmasından ötürü sürekli selam verecek askerin olsa olsa budur zorlugu...Dikkat etmesi gerecek adım bası rütbeli var çünkü...Bişicik olmaz merak etme..Güvenli bir yer..Allah korusun diyelim başta bütün askerlimizi

Evet bende de ilk öyle yazıyordu..Sonradan ögrendik kaçıncı bölükte oldugunu...Ögrenirsiniz sizde...

şuan ne kadar damar parça son ses dinleyip hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum....çok zor çokkkkkk çok çok çok

şuan ne kadar damar parça son ses dinleyip hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum....çok zor çokkkkkk çok çok çok

canım biz bu halde bi de damar dinlersek biteriz kendimden tahmin edebiliyorum bence dinleme ..gerçekten çok zormuş yaşayınca anladım bende inşallah göz açıp kapayıncaya kadar gelicekler

canım biz bu halde bi de damar dinlersek biteriz kendimden tahmin edebiliyorum bence dinleme ..gerçekten çok zormuş yaşayınca anladım bende inşallah göz açıp kapayıncaya kadar gelicekler

walla koyverdim artık,kaç gecedir berbat durumdayım uyuyamıyorum,sürekli arıcak diye gözüm telefonlarda.... şimdi o uyuyomudur uyumuyordur kesin yadırgamıştır yerini,kimbilir neler düşünüyordur..kıyamam ben ona kıyamam..

eğer asker öğretmen olsaydı düğünümüz olucaktı ekimde ama 6 ay olunca başka baharlara kaldı 5 senedir beraberiz 2,5 senedir nişanlıyız ne yapalım sbır diyoruz RABBİM böyle nasip etmiş..

Tatlım ya biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz galiba bizde öğrt. askerlik beklioduk hatta çıkacak gözüyle bakıoduk ama bizede tankçı çıktı. şimdi amasyada 15 gün donra kırklareli ye geçecek. Ve bizde 6 yıldır birlikteyiz aynen 2,5 senedir nişanlıyız sınavdı atamaydı askerlikti derken düğün hep ertelendi bu önümüzdeki son engel olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…