341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

işletme okudu yüksek lisans filan da yaptı.
İnş rahat edeceği yerde kalır..
sence il jandarmada kalır mı ne dersin?

Kalma ihtimali yüksek, kısa dönemse hemen kantinci falan olsun.Hesap kitap bilen var mı dediklerinde atlasın.Alayın içinde gazinoya ya da lojmanlarda bir yere verilebilir.Düşük ihtimaldir karakollara ya da başka yere gönderilmesi.İnşallah en hayırlısı hangisiyse o olur.

inşş canım. çok sağol. içime biraz su serptin:)

Çok üzüldüm canım ya..Ailesini keşke ikna edebilsen..Bence kimse kıyamaz oğluna..Başka bir şey vardır da nedir diye düşünüyorum Offf gelde sinir olma şimdi!

Bende yemin törenine gidemeyeceğim..Ailesi gidiyor, zaten benim orda olmam saçma olurdu..Çünkü barıştığımızı bilmiyorlar. Bir de kendimi orda kesin çok kötü hissedip ağlarım..Umarım uzun dönemlerin 26sında olmaz..Bayramdan sonra olsunki, o 9 gün hiç ayrılmayalım..Ama şimdi bir kez görebileceğim..

Ya dağıtım izni bayram dolayısıyla 7 güne çıkar diye birşey duymuştum:44::44:
Doğruluk payı olabilirmii? ümitlenmeye gerek yokmu

Canım inşallah dediğin gibi sizinkilerin geç olur da rahat rahat hasret giderirsiniz. Ailesi barıştığınızı bilmiyor ama bu sayede öğrenseler fena olmaz mı:)Hem ben eminim destekleyip çok da sevineceklerine.Oğullarını askerdeyken bekleyen, onlar gibi özleyen birisi ne olursa olsun takdir toplar.Her babayiğidin harcı değildir ki beklemek.Hem bir de siz askere gideceğine yakın barışmışsınız, büyük cesaret ve sevgi bu.Süpriz olur onlara da sen de mutlu olursun:)

Canım ailesi seni tanıyomuş sonuçta,barışıp barışmadığınızın ne önemi var ki onlar için.Bir de yemin törenini çok önemsiyor galiba askerler,nişanlım gitmeden önce kardeşininkinden bahsetmişti.Kesinlikle gidilmeli falan demişti.Bence sen de gitmelisin:44:

CAnım benim takma kafana hala arayamadı mı bilmiyorum ama arayamıyorsa bil ki bir sebebi vardır, gönlünü ferah tuttt

Offff,ne kadar uğraşsam da kafamı rahatlatamıyorum ki.Hala aramadı Artık pazartesiye erteleyemeceğim işimi gücümü,bugün çıkmam lazım dışarıya.Dışarıdayken ararsa da hiç üzülmeyeceğim rahat konuşamadık diye.Ben 4 gündür evde onun aramasını bekliyorum,daha ne yapabilirim ki Bir de benim bu konularda hassas olduğumu biliyor,haber alamayınca çok merak ettiğimi yani...Askerden önce başka zamanlarda da kısa bi süre haber alamasam merak ederdim,en sonunda net olarak bu rahatsızlığımı belirttim ve o zamandan beri dikkat ediyor,haber vermeyi ihmal etmiyor.Yani ihmal etmiyorDU,bu zamana kadar:97:

canım herkess aynı durumda biz de ikimizinde dogum gununde ayrıyız, ayrıca daha bir cok ozel gudne ayrıyız..bayramlar, yılbası beraber gecirecegimiz tüm zamanlar orda ziyan oluyor.. dun hastalandım aksam, hastaneye giderken aradı, konusamadım ondan sonra gece komutanı tlfnunu vermiş ona nası oldugumu sorsun diye, ama 1 dk bile konusmadan kapattık, o cep numarasını gordugumde yasadıgım heyecanı ben bilirim..

çok zor hersey nasıl gececek merak ediyorum

Ya dağıtım izni bayram dolayısıyla 7 güne çıkar diye birşey duymuştum:44::44:
Doğruluk payı olabilirmii? ümitlenmeye gerek yokmu

valla dün akşama bizde konuşurken böle dedi belki 7 gün izinli olabilirmişiz dedi ama kesin belli değil bugun belli oluri ara haber veririm demişti
düşünsenize kızlar biz 1 güne bile razıyken koskoca 7 gün ne kadar güzel...

aynen ya hayat ne kadar da zor oluyormuş sendiğimizden ayrı kalınca daha iyi anladık... en azından artık gelince üzmeyiz, hem onlarda bizim kıymetimiz anlamışlardır belki

bir an geçsede su günler hızlı hızlı kavaşıl artık sevdiğimize...

Hayal ama gerçek olması için neler vermezdimkiiiiiiiii

Çok çok geçmiş olsunKendine dikkat etmen lazım sevdiceğin için ama, bunları düşünüp düşünüp tekrar hasta olma elbet geçecek bu günler.Aynen benim de öyle tüm özel günlerde ayrıyız 2mizin doğumgünü peşpeşe zaten 2 gün aralıkla, yıldönümümüz 2 hafta sonrasında, e sonra yılbaşı derken...Hiçbirinde yok.Plan yapıyordum doğumgününde mutlaka giderim diye ama kesin bnm dengesiz okulum vize haftası yapar, o günüme de sınav koyar.O hayallerden de vazgeçtim artık.Ne yapalım, bundan sonra ayrı olmayacağımız bütün özel günleri düşünerek avunuyorum.

Geçmiş olsun tatlım yaa ne oldu sanaa...

ben çıkıyorum kızlar,önce işlerimi halledip sonra uzun uzun gezeceğim.keşke aklımı ve yüreğimi evde bırakma şansım olsaydı da rahat rahat gezebilseydim yine de biraz kafam dağılsın diye gezeceğim,alışveriş yapacağım.size iyi sohbetler,akşam görüşürüz

Valla çok iyi olur ama ben telefon ederek adım attım. Sıra askerimde :) Eğer benden duyarlarsa, beni yanlış anlayabilir erkek arkadaşım. Ama annesiyle konuştuğumu söyledim, isterse biz barıştık diyebilir. Annesi çok sevinmişti aramama, mutlu olurlar diye düşünüyorum, beni sevmişlerdi Çok gitmeyi isterdim ama bu kadar hayıra kalkıp gidersem stres olurum..Belki geldiğinde herşey daha güzel olur, açık açık konuşuruz herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…