hımm çok sağol cnm.
Rica ederim ne demek cnm:)mesleği(zanaat) ya da uzmanlığı var mı askerinin?Büyük ihtimalle ona göre bir yere gider zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm çok sağol cnm.
Rica ederim ne demek cnm:)mesleği(zanaat) ya da uzmanlığı var mı askerinin?Büyük ihtimalle ona göre bir yere gider zaten.
işletme okudu yüksek lisans filan da yaptı.
İnş rahat edeceği yerde kalır..
sence il jandarmada kalır mı ne dersin?
Kalma ihtimali yüksek, kısa dönemse hemen kantinci falan olsun.Hesap kitap bilen var mı dediklerinde atlasın.Alayın içinde gazinoya ya da lojmanlarda bir yere verilebilir.Düşük ihtimaldir karakollara ya da başka yere gönderilmesi.İnşallah en hayırlısı hangisiyse o olur.
Tatlım ben de bilemiyorum, bütün yakınları olarak şoktayız.Teyzesi de şok olmuş durumda bu habere zaten kendi oğlu da şuan Erzincan'da.Kadın onun derdine düşmüş Ardahan'a nasıl geçecek, biz mi götürsek diye.Ondan çok ayrıntılı soramadım ama sebep ne olursa olsun yakıştıramadım ve aklım almıyor.Bugün buradan çok sevdiği bir aile hem de kendi evinin komşusu onu ziyarete gitti, demediler ki aa Ankara'dan İskenderun'a çok yol var.Atladılar gittiler, yemin törenine belki gelemeyiz ama oğlumuzu görelim diye.Nasıl mutlu olmuştu biliyor musun, sivil birilerini özellikle sevdiklerimi görmek bana güç verdi, ailem yemin törenine gelsin beni çıkarsın buradan direk döneceğim yanına o günü bekliyorum dedi!Daha kendisinin haberi bile yok, zavallım hayaller kuruyor.Çakıldı kaldı o birliğe çıkamayacak dışarı ama söyleyemiyorum dilim varmıyor benim de...Arkadaşları bile beni arayıp biz inat dinlemeyiz hazırlan biz götürcez yenge seni ayrı gayrı olmaz, adamı asker görelim diyor ailesinin yaptığına bak.Ben de boş yere alınganlık yapmışım, böyle bir ailenin beni davet etmesini, incelik göstermesini beklemem gerçekten ütopik hayallerden ibaretmiş:)
bilmiyorum kibabamızla konuştum bugün,3-4 gündür evi de aramıyormuş
kaç gündür de ha bugün ha yarın arar diye işlerimi erteledim,dışarı çıkmadım boş yere
![]()
Bende yemin törenine gidemeyeceğim..Ailesi gidiyor, zaten benim orda olmam saçma olurdu..Çünkü barıştığımızı bilmiyorlar. Bir de kendimi orda kesin çok kötü hissedip ağlarım..Umarım uzun dönemlerin 26sında olmaz..Bayramdan sonra olsunki, o 9 gün hiç ayrılmayalım..Ama şimdi bir kez görebileceğim..
Bende yemin törenine gidemeyeceğim..Ailesi gidiyor, zaten benim orda olmam saçma olurdu..Çünkü barıştığımızı bilmiyorlar. Bir de kendimi orda kesin çok kötü hissedip ağlarım..Umarım uzun dönemlerin 26sında olmaz..Bayramdan sonra olsunki, o 9 gün hiç ayrılmayalım..Ama şimdi bir kez görebileceğim..
CAnım benim takma kafana hala arayamadı mı bilmiyorum ama arayamıyorsa bil ki bir sebebi vardır, gönlünü ferah tuttt
ahh kızlar ben ılk 3 gun neden bulmadım bu forumuu..cok kotuydum..emınım bu sayfadakı destek olamalrla daha ıyı gecerdı o ılk gunler..aksam aramaya calısıcam dedı bugun oglen aradı ..bekledım ama su saat oldu arayamadı ..uyumuslardır artık zaten..oyle bı donemde gıttıkı dogum gunumde yıldonumuzde hepsınde ayrı olcaz ıcım buruk olucak...
Ya dağıtım izni bayram dolayısıyla 7 güne çıkar diye birşey duymuştum:44::44:
Doğruluk payı olabilirmii? ümitlenmeye gerek yokmu![]()
Ya dağıtım izni bayram dolayısıyla 7 güne çıkar diye birşey duymuştum:44::44:
Doğruluk payı olabilirmii? ümitlenmeye gerek yokmu![]()
canım herkess aynı durumdabiz de ikimizinde dogum gununde ayrıyız, ayrıca daha bir cok ozel gudne ayrıyız..bayramlar, yılbası
beraber gecirecegimiz tüm zamanlar orda ziyan oluyor.. dun hastalandım aksam, hastaneye giderken aradı, konusamadım ondan sonra gece komutanı tlfnunu vermiş ona nası oldugumu sorsun diye, ama 1 dk bile konusmadan kapattık, o cep numarasını gordugumde yasadıgım heyecanı ben bilirim..
çok zor herseynasıl gececek merak ediyorum
![]()
valla dün akşama bizde konuşurken böle dedi belki 7 gün izinli olabilirmişiz dedi ama kesin belli değil bugun belli oluri ara haber veririm demişti
düşünsenize kızlar biz 1 güne bile razıyken koskoca 7 gün ne kadar güzel...![]()
nişanlım da 5 ya da 7 gün olacakmış demişti
canım herkess aynı durumdabiz de ikimizinde dogum gununde ayrıyız, ayrıca daha bir cok ozel gudne ayrıyız..bayramlar, yılbası
beraber gecirecegimiz tüm zamanlar orda ziyan oluyor.. dun hastalandım aksam, hastaneye giderken aradı, konusamadım ondan sonra gece komutanı tlfnunu vermiş ona nası oldugumu sorsun diye, ama 1 dk bile konusmadan kapattık, o cep numarasını gordugumde yasadıgım heyecanı ben bilirim..
![]()
![]()
Canım inşallah dediğin gibi sizinkilerin geç olur da rahat rahat hasret giderirsiniz. Ailesi barıştığınızı bilmiyor ama bu sayede öğrenseler fena olmaz mı:)Hem ben eminim destekleyip çok da sevineceklerine.Oğullarını askerdeyken bekleyen, onlar gibi özleyen birisi ne olursa olsun takdir toplar.Her babayiğidin harcı değildir ki beklemek.Hem bir de siz askere gideceğine yakın barışmışsınız, büyük cesaret ve sevgi bu.Süpriz olur onlara da sen de mutlu olursun:)