Canım ailesi seni tanıyomuş sonuçta,barışıp barışmadığınızın ne önemi var ki onlar için.Bir de yemin törenini çok önemsiyor galiba askerler,nişanlım gitmeden önce kardeşininkinden bahsetmişti.Kesinlikle gidilmeli falan demişti.Bence sen de gitmelisin:44:
Offff,ne kadar uğraşsam da kafamı rahatlatamıyorum ki.Hala aramadıArtık pazartesiye erteleyemeceğim işimi gücümü,bugün çıkmam lazım dışarıya.Dışarıdayken ararsa da hiç üzülmeyeceğim rahat konuşamadık diye.Ben 4 gündür evde onun aramasını bekliyorum,daha ne yapabilirim ki Bir de benim bu konularda hassas olduğumu biliyor,haber alamayınca çok merak ettiğimi yani...Askerden önce başka zamanlarda da kısa bi süre haber alamasam merak ederdim,en sonunda net olarak bu rahatsızlığımı belirttim ve o zamandan beri dikkat ediyor,haber vermeyi ihmal etmiyor.Yani ihmal etmiyorDU,bu zamana kadar:97:
canım herkess aynı durumdabiz de ikimizinde dogum gununde ayrıyız, ayrıca daha bir cok ozel gudne ayrıyız..bayramlar, yılbası beraber gecirecegimiz tüm zamanlar orda ziyan oluyor.. dun hastalandım aksam, hastaneye giderken aradı, konusamadım ondan sonra gece komutanı tlfnunu vermiş ona nası oldugumu sorsun diye, ama 1 dk bile konusmadan kapattık, o cep numarasını gordugumde yasadıgım heyecanı ben bilirim..
çok zor herseynasıl gececek merak ediyorum
ben sbh 10 da knstm skur ıyımıs ama bgn usta yerlerı bellı olcktı bzmkılern ıskenderun denızcılern aynı yer olanlr usta ve acemılıklerı dgtılcklr onu beklıoz hala hber ykkk
kızlar yemın torenınden sora 2 gun cıkabılıyolarmıs ama aynen aılesı olmazda o 2 gunu askerıyede gecırmek zorunda kalıyo ve 28 ınde usta bırıgı yapıcagı yere gıdıyo,bıde bayram ıcın ızınle ılgılı hala konusuluyomus net bıse yokmus.erkek arkadasım kısa donem benım,uzun donemlerle kısaalrın ıznı farklı oluyomus.bende dedım eger senın ızın hakkından dusucekse kullanma dıye..daha onumuzde 5 ay var allah korusun hastalık olur bıse olur gelmedı gerekır daha gıttıgının 2.haftası gelmesıne gerek yok..oda hak verdı boyle soyledıgımde..sımdı 2 hafta once gıtmıs olcak onu o ızınde gorucem alısıcam tekrardan bılıyorum 2mızde cok kotu olcaz..en azından usta bırlıge gecıp rahatlayana kdr bu en ıysı..
Bencede canım çok iyi düşünmüş, söylemişsin..Usta birliğine geçene kadar herşeye sabır..Sonra herşey daha da netleşir.
pembelii sennkı nerde yapıo bnmkı ıskenderun denızcı salımı hdı ya ıns bgn bellı olr ya hergun onu dusunuom nere ye dusecek dıe ya offf salı ya dha ck vrr
evet tatlım aynen oyle yanı zaten yenı gıttıler,senınkı uzun donemmı kısamı?
Canım benim lütfen kendine dikkat edermisin..Çok geçmiş olsun, ne oldu, umarım iyisindir. Askerinde komutanından tel almış aramış, onu ayakta alkışlıyorum..
Canım ailesi seni tanıyomuş sonuçta,barışıp barışmadığınızın ne önemi var ki onlar için.Bir de yemin törenini çok önemsiyor galiba askerler,nişanlım gitmeden önce kardeşininkinden bahsetmişti.Kesinlikle gidilmeli falan demişti.Bence sen de gitmelisin:44:
Offff,ne kadar uğraşsam da kafamı rahatlatamıyorum ki.Hala aramadıArtık pazartesiye erteleyemeceğim işimi gücümü,bugün çıkmam lazım dışarıya.Dışarıdayken ararsa da hiç üzülmeyeceğim rahat konuşamadık diye.Ben 4 gündür evde onun aramasını bekliyorum,daha ne yapabilirim ki Bir de benim bu konularda hassas olduğumu biliyor,haber alamayınca çok merak ettiğimi yani...Askerden önce başka zamanlarda da kısa bi süre haber alamasam merak ederdim,en sonunda net olarak bu rahatsızlığımı belirttim ve o zamandan beri dikkat ediyor,haber vermeyi ihmal etmiyor.Yani ihmal etmiyorDU,bu zamana kadar:97:
Bizimki hiç önemsemiyor, sanırım onu asker kıyafetleri içinde görmemi istemiyor. Zaten saçını kestirdikten sonra hala alışamadım diyordu. Bana resim çekip göndermişti, o bile yarımdı, yüzü gözükmüyordu, o kadar takmış kafasına yani
Bende kendimi eve tıktım resmen..Asla evde oturmazdım bu havada..Çıkasım gelmiyordu ama artık haftasonu ailemin yanına gideceğim, döndükten sonrada gezcem valla, yoksa zaman geçmiyor..Çok yoğun olduklarından bir hafta daha sabredeceğiz kızlar..Şimdi neden aramıyor, bişey mi oldu demek yok..Tatlım sende işlerini hallet, dışarda ararsa, söylersin, hem bir kenarda konuşursun canım ne olacak..Böyle psikolojimiz bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?