341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bizimki hiç önemsemiyor, sanırım onu asker kıyafetleri içinde görmemi istemiyor. Zaten saçını kestirdikten sonra hala alışamadım diyordu. Bana resim çekip göndermişti, o bile yarımdı, yüzü gözükmüyordu, o kadar takmış kafasına yani

Bende kendimi eve tıktım resmen..Asla evde oturmazdım bu havada..Çıkasım gelmiyordu ama artık haftasonu ailemin yanına gideceğim, döndükten sonrada gezcem valla, yoksa zaman geçmiyor..Çok yoğun olduklarından bir hafta daha sabredeceğiz kızlar..Şimdi neden aramıyor, bişey mi oldu demek yok..Tatlım sende işlerini hallet, dışarda ararsa, söylersin, hem bir kenarda konuşursun canım ne olacak..Böyle psikolojimiz bozuluyor.

Canım benim lütfen kendine dikkat edermisin..Çok geçmiş olsun, ne oldu, umarım iyisindir. Askerinde komutanından tel almış aramış, onu ayakta alkışlıyorum..

kızlar yemın torenınden sora 2 gun cıkabılıyolarmıs ama aynen aılesı olmazda o 2 gunu askerıyede gecırmek zorunda kalıyo ve 28 ınde usta bırıgı yapıcagı yere gıdıyo,bıde bayram ıcın ızınle ılgılı hala konusuluyomus net bıse yokmus.erkek arkadasım kısa donem benım,uzun donemlerle kısaalrın ıznı farklı oluyomus.bende dedım eger senın ızın hakkından dusucekse kullanma dıye..daha onumuzde 5 ay var allah korusun hastalık olur bıse olur gelmedı gerekır daha gıttıgının 2.haftası gelmesıne gerek yok..oda hak verdı boyle soyledıgımde..sımdı 2 hafta once gıtmıs olcak onu o ızınde gorucem alısıcam tekrardan bılıyorum 2mızde cok kotu olcaz..en azından usta bırlıge gecıp rahatlayana kdr bu en ıysı..

Merhaba kızlar
Nasılsınız bugün?
Daha arayamadı benim askerim ama arıycak birazdan içime doğuyo
Bugün yemin töreni için alışverişe çıkıcam ama önce aşkımın aramasını bekliyorum o arasın öyle çıkıcam evden

ben sbh 10 da knstm skur ıyımıs ama bgn usta yerlerı bellı olcktı bzmkılern ıskenderun denızcılern aynı yer olanlr usta ve acemılıklerı dgtılcklr onu beklıoz hala hber ykkk

ben sbh 10 da knstm skur ıyımıs ama bgn usta yerlerı bellı olcktı bzmkılern ıskenderun denızcılern aynı yer olanlr usta ve acemılıklerı dgtılcklr onu beklıoz hala hber ykkk

En geç salı günü belli olcakmış usta birlikleri belki bugün de belli olabilirmiş ama.biz de büyük bi heyecanla onu bekliyoruz :26:

Bencede canım çok iyi düşünmüş, söylemişsin..Usta birliğine geçene kadar herşeye sabır..Sonra herşey daha da netleşir.

pembelii sennkı nerde yapıo bnmkı ıskenderun denızcı salımı hdı ya ıns bgn bellı olr ya hergun onu dusunuom nere ye dusecek dıe ya offf salı ya dha ck vrr

pembelii sennkı nerde yapıo bnmkı ıskenderun denızcı salımı hdı ya ıns bgn bellı olr ya hergun onu dusunuom nere ye dusecek dıe ya offf salı ya dha ck vrr

Benimki de iskenderunda denizci. Biz de bekliyoruz neresi olcak bakalım. Bugün belli olursa hemen ilk fırsatta arar söylerim demişti ama daha bi haber yok :44:

benim ki hala yatak istirahatindeymiş
ve yemin törenime gelme onca yolu git gel yapma dedi
kıyamadı bana gece 1 de yola çıkmama
yemin töreninden sonra bursaya gelicek pazar günü birliğine teslim olcakmıs
bendee c.tesi bursaya gidicem askımı görmeye
birde yemin törenine çıkamayabilirm de dedi eğitimlerden baya uzak kaldığı için
ilgilenemiyorum konuyla internetim yook
(şimdi de cep telefonumu modem niyetine kullandım)
bu teknolojik bilgiyi de paylaştıktan sonra
hepinize mutlu güler güzlü günler diliyorum
iyi haberleriniz tez vakitte ulaşsın inşallah

Neyse ben yavaştan hazırlanıyım da alışverişe çıkıyım bi bakıyım ne var ne yok ne uygun olur aşkımın kıyafetine
Akşama görüşürüz kızlar hoşçakalıınnn

Canım benim lütfen kendine dikkat edermisin..Çok geçmiş olsun, ne oldu, umarım iyisindir. Askerinde komutanından tel almış aramış, onu ayakta alkışlıyorum..

ben de ayakta alkışlıyorumm peri cıkmazıı, hopss noluyoruz dedim, heralde baskasında dedim, o ismi yazan ekranı görmek ayrı birseydi, ama benimki biraz kıdemli olmuş gidince sanırım, komutanı ustan bura olursa tlf kolay gibi bişe demiş, sag olsun cok destek olıuyor sabah da aradı ama ben cok kotu durumdayım, ailemle bitik haldeyiz resmen simdi bir yandan bekliyorum biryandan da biliyorum ki dondugunde de bir bok olmuycak((

of be canım emin ol ki rahat olmadıgından arayamamıstır, ki seninkinin orda zor oldugu asikar bastan beri biliyoruz bunu, sen dısarı cık gez toz biraz kafanı dagıt, hatta bak ona da ufak bir seyler al hattaaa..hic bu kadar uzuldugune degmeyecegini göreceksin bitanemm al benimki de arayıp bana moral veriyor resmen cok kotu durumlar hepimizde hayırlısı olsun ne diyim

Evden cikmak zor geliyo banada ama cikinca kafamiz mesgul olur azcik. Benimkide yemon torenine gelmeme cok hevesli deil. Dun aramadi. Bugun ararsa belli olcak gidip gitmiycegim.hayirlisi ne diyim. Ama icimde sikinti varr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…