Geçmiş olsun tatlım yaa ne oldu sanaa...
Çok çok geçmiş olsunKendine dikkat etmen lazım sevdiceğin için ama, bunları düşünüp düşünüp tekrar hasta olma elbet geçecek bu günler.Aynen benim de öyle tüm özel günlerde ayrıyız 2mizin doğumgünü peşpeşe zaten 2 gün aralıkla, yıldönümümüz 2 hafta sonrasında, e sonra yılbaşı derken...Hiçbirinde yok.Plan yapıyordum doğumgününde mutlaka giderim diye ama kesin bnm dengesiz okulum vize haftası yapar, o günüme de sınav koyar.O hayallerden de vazgeçtim artık.Ne yapalım, bundan sonra ayrı olmayacağımız bütün özel günleri düşünerek avunuyorum.
ayyy inş. ankara lur cnm yaa walla sen mutlu ol bende mutlu olcam burdan tanımıyorum bile seni ama biriniz mutlu olunca bende mutlu oluyrm tuhaf bişiy ailem gibi oldunuz benmkide ankara da ama bursaya gitcek( uzaklaşcak ama orda ola herkesinki ankara da dewammış sadece benle 1 kişi oraya gidecek dedi neden öle oldu anlamadım ankarada kalmasını çok isterdim ( çünkü daha yakın bana görüşe daha sık giderdimm off neyse bakalım :S
bugun 2.arayısı askımın sımdı yıne aradı :) bu arada kesın bılgı verdı gelmıs komutanlarından 9 gunluk tatıl yokmus kısa donemlere ama uzunlar hakkında bılgım yok,ancak kendı ızın kullanma haklarından kullanmak ısteyenler kullanabılr ama o durumdada askerlık uzuyo bılıyosunuz ..yanı kısa donemlere ızın yok 26 sından 28 ıne kadar var aıle gelırse 28 ınde usta bırlıklerını yapıcakları yere gıdıcekler..
çağlacım eminmisin ya 28 inde usta birliklerine gideceklerine bana nişanlım öyle demedi.24 eylülde çıkıcaz pazar teslim olcaz dedi. alllaa allla 24 eylül diyede başka kimseden duymadım bi tek benmi böyle biliyorum kızlar lütfen bişeyler söyleyin ya.
kızlar dünden beri o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı. nişanlım şimdi Kastamonuda Usta Siirt 23 eylülde Siirte gidecek ve bundan önce Siirtin adını hiç duymuyorsuk haberlerde dün gece haberlerde görünce çok kötü oldum fenalaştım artık orda bişey olmaz diye bişey kalmadı heryerde herşey olabilirBirde herkes bana oooo çok rahat eder jandarmaya bişey olmaz karakoldan çıkmaz oturduğu yerde oturur askerlik yaptım ben demez diyordu. işte gördük gece jandarma karakoluna baskın olmuş ve 2 şehidimiz var. Şehitlerimize rahbet diliyorum geride kalan tüm askerlerimizde hayırlı bi askerlik diliyorum
canım sıkma canını bu haberleri duyunca hepimiz etkileniyoruz kötü oluyoruz ama güçlü olmak zorundayız daha önümüzde 5 ay var kendimizi ilk günlerden yıpratırsak hiç gücümüz kalmıcak.. İyi düşünelim herşey iyi olsun aklına kötü şeyler getirmemeye çalış hem askerininde morale ihtiyacı var.. Doğuda kısa dönemler rahat oluyomuş genelde hep öyle duydum ben inşallah senin askerinde iyi biyerde yapar askerliğini.. Allaah hepsini korusun bizlerede güç versin..
canım sıkma canını bu haberleri duyunca hepimiz etkileniyoruz kötü oluyoruz ama güçlü olmak zorundayız daha önümüzde 5 ay var kendimizi ilk günlerden yıpratırsak hiç gücümüz kalmıcak.. İyi düşünelim herşey iyi olsun aklına kötü şeyler getirmemeye çalış hem askerininde morale ihtiyacı var.. Doğuda kısa dönemler rahat oluyomuş genelde hep öyle duydum ben inşallah senin askerinde iyi biyerde yapar askerliğini.. Allaah hepsini korusun bizlerede güç versin..
çağlacım eminmisin ya 28 inde usta birliklerine gideceklerine bana nişanlım öyle demedi.24 eylülde çıkıcaz pazar teslim olcaz dedi. alllaa allla 24 eylül diyede başka kimseden duymadım bi tek benmi böyle biliyorum kızlar lütfen bişeyler söyleyin ya.
Ben de sözlümü askere gönderdim. İskenderun'a. Usta birliği de oraya çıkmış. Var mı burda iskenderun yolu gözleyen?
kızlar benim kuzum aradı bugün,bu haftasonu görüş izni varmış.yani yarın ve pazar günübu arada sevindiğime bakmayın,benim nazlı kuzum pek iyi değilmiş.ilaç falan istedi neyse,yarın gidip göreyim bebeğimi
geçmiş olsun tatlım ne güzel yarın görcen biz hiç izin kullanmıcaz şafak 148 anlıcan o gune kadar ancak netten mi görüşürüş bilmiyorum ustaya geçince çarşı izninde fln
usta birliğinde çarşı izinleri olur tabi,netten görüşürsünüz.askerleriniz de çarşı izinlerinde biraz insan içine karışıp,gezebildikleri için daha rahatlamış olurlar
öyle canım bi gitseydi ustabirliğine hemen geliyim die hiç kullanmıcak. dün yıldönümümüzdü yorgunluktan ölen sesiyle aramış unutmamış :)) gelsemmi die düşünüorum ama yok gelmicem bitsin bi an önce dio hayırlısı bakalım bu son beklemem olcak kuzumu inşaalllaaaaahhhh
askerden gelince hemen nikahı basacaksın galiba şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?