341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canım bnm hepimiz icin guzel gunler olacak bence biz burdan snra geldiklerinde de bir baslık acalım da ordan da konusalımmm:)) merak ediyorum gercekten sonraki uyum surecimizii

kızlar dünden beri o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı. nişanlım şimdi Kastamonuda Usta Siirt 23 eylülde Siirte gidecek ve bundan önce Siirtin adını hiç duymuyorsuk haberlerde dün gece haberlerde görünce çok kötü oldum fenalaştım artık orda bişey olmaz diye bişey kalmadı heryerde herşey olabilir Birde herkes bana oooo çok rahat eder jandarmaya bişey olmaz karakoldan çıkmaz oturduğu yerde oturur askerlik yaptım ben demez diyordu. işte gördük gece jandarma karakoluna baskın olmuş ve 2 şehidimiz var. Şehitlerimize rahbet diliyorum geride kalan tüm askerlerimizde hayırlı bi askerlik diliyorum

kızlar ne dağıtımı kafam allak bulllak oldu bi yandan da oruç... dağıtımdan kastınız ne anlamadım ben? zaten usta birlikleri belli değilmi tekrar belli olcak olan ne lütfen benide bilgilendirirmisiniz. Mesela benim nişanlım şuan Acemi birliği-Kastamonu ordan Usta birliğine Siirte geçecek 24 Eylül de? sizlerinde böyle değilmi yemin töreninden sonra dağıtım olmayacak daha sonra dağıtım olacak Usta birliklerine ben öyle biliyorum ve ben ona göre aldım uçak biletini? yanlış mı biliyorum ben acaba?

bugun 2.arayısı askımın sımdı yıne aradı :) bu arada kesın bılgı verdı gelmıs komutanlarından 9 gunluk tatıl yokmus kısa donemlere ama uzunlar hakkında bılgım yok,ancak kendı ızın kullanma haklarından kullanmak ısteyenler kullanabılr ama o durumdada askerlık uzuyo bılıyosunuz ..yanı kısa donemlere ızın yok 26 sından 28 ıne kadar var aıle gelırse 28 ınde usta bırlıklerını yapıcakları yere gıdıcekler..

çağlacım eminmisin ya 28 inde usta birliklerine gideceklerine bana nişanlım öyle demedi.24 eylülde çıkıcaz pazar teslim olcaz dedi. alllaa allla 24 eylül diyede başka kimseden duymadım bi tek benmi böyle biliyorum kızlar lütfen bişeyler söyleyin ya.

tatlıcım simdi ben sana acıklayayım, havacı ve karacıların genelde benzer oluyor denizciler biraz daha farklı oluyor, simdi gecen donemlerden duyduklarıma istinaden seni bilgilendireyim..yemin torenini herkes tamamlıyor bayarmdan once, denizciler ki cağlanında sevgilisi sanırım iskenderundaydı benim gibi, yemin toreninden hemen sonra dagıtılacaklar ve gene denizcilerin hepsinde usta birligi iskenderun yazıyor ama sadece 30 40 tanesi orda kalacak gerisi dagıtılacak, eger seninkinin ustası belli ise oraya gidecektir ve dagıtım da senin sevgilinin sana ssoyledigi zaman da olacaktır, denizciler acemilik suresini degiştirebiliyor digerlerinden farklı olarak. ama havacı ve karacılarda yemin toreninden sonra da acemilik devam edebiliyor sen panik olma yani kuzucukk canını da sıkma tamam mı? sen seviglinden aldıııgın haberleri onemse, bizler denizcileri yazıyoruz onların durum biraz farklı:)

canım sıkma canını bu haberleri duyunca hepimiz etkileniyoruz kötü oluyoruz ama güçlü olmak zorundayız daha önümüzde 5 ay var kendimizi ilk günlerden yıpratırsak hiç gücümüz kalmıcak.. İyi düşünelim herşey iyi olsun aklına kötü şeyler getirmemeye çalış hem askerininde morale ihtiyacı var.. Doğuda kısa dönemler rahat oluyomuş genelde hep öyle duydum ben inşallah senin askerinde iyi biyerde yapar askerliğini.. Allaah hepsini korusun bizlerede güç versin..

bende hep iyi düşünmeye çalışıyorum kötü düşünüp kötüyü çekmiyeyim diyorum ama işte insan görünce üzülüyor haberleri izlemiyeyim diyorum ama onada dayanamıyorum izliyorum.Alllah kimseyi sevdiğinden ayırmasın hepimiizin askerleri kazasız belasız döner inş.

kızlar nasılsınız bugn birsitede okudum askerler ne yediklerini kacta kalktıklarını gunlerinin nasıl gectiğini sivillere söylememeleri gerekiyomuş

canım benim allah bize sabır askerlerimize guc kuvvet versin hayırlı teskereler nasip etsin sevdiklerimizi bizlere kavustrsun sakın uzulduğunu belli etme canım aglama dua et hep

canım buna emınım amı tabı jandarma olanlar yada denızcı olanların farklı olabılırmıs,yanı benım soyledıgım kısa donem kara cılara.

kızlar benim kuzum aradı bugün,bu haftasonu görüş izni varmış.yani yarın ve pazar günü bu arada sevindiğime bakmayın,benim nazlı kuzum pek iyi değilmiş.ilaç falan istedi neyse,yarın gidip göreyim bebeğimi

geçmiş olsun tatlım ne güzel yarın görcen biz hiç izin kullanmıcaz şafak 148 anlıcan o gune kadar ancak netten mi görüşürüş bilmiyorum ustaya geçince çarşı izninde fln

geçmiş olsun tatlım ne güzel yarın görcen biz hiç izin kullanmıcaz şafak 148 anlıcan o gune kadar ancak netten mi görüşürüş bilmiyorum ustaya geçince çarşı izninde fln

usta birliğinde çarşı izinleri olur tabi,netten görüşürsünüz.askerleriniz de çarşı izinlerinde biraz insan içine karışıp,gezebildikleri için daha rahatlamış olurlar

usta birliğinde çarşı izinleri olur tabi,netten görüşürsünüz.askerleriniz de çarşı izinlerinde biraz insan içine karışıp,gezebildikleri için daha rahatlamış olurlar

öyle canım bi gitseydi ustabirliğine hemen geliyim die hiç kullanmıcak. dün yıldönümümüzdü yorgunluktan ölen sesiyle aramış unutmamış :)) gelsemmi die düşünüorum ama yok gelmicem bitsin bi an önce dio hayırlısı bakalım bu son beklemem olcak kuzumu inşaalllaaaaahhhh

askerden gelince hemen nikahı basacaksın galiba şekerim

askerden gelince hemen nikahı basacaksın galiba şekerim

kuzum ya inş son beklemem dedim ama allahım sağ salim gelince düğün tarihini vs. belirlicez gelinlik dikimine fln başlarız glb allah izin verirse ama son olmucak geldiğinde zaten 15 tatil olcak sonra görev yerine gidecek batman merkeze yaza kadar tekrar beklicem yine kavuşmuş olmucaz anlıcan yaz tatilini beklicem bukezde gelsinde evlenelim die canım ama nikahı kışın gelince basarmıyız bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…