yok yemn törennde çıkılmıyomuş
ya cıkılıyor canım ama bulundugu sehrden cıkamıyo evet belki kimse bilmez ama yolda polis durdurursa başı belaya grmezmi
o da zor olcak ama napalım yaaa zorunlu olursa izin kullanmak o zaman gelsn diyorum
anladım onu şehirden çıkılmamasının mantığı ne işte onu anlamadım :S sonuçta izin yani istediği yerde geçirmesi lazım 2 gün zaten ... gerçi askeriyede mantık aranmaz..
ben zorunlu kullanılcak die hıc duymamıstım eşim öyle dedi inşllah yoktur öyle bişi
bende burda okudum öle bişiy cnm soralım askerlerimize onlarda ordan öğrensnler
haber alamamak çok kötü oluyo cnm neyse dur atma sen kendini biyere kal orda arar inş. birbirlerimize lazımız..
Sagoll canimm. Siz olmasaniz zaten bu sureci cok daha agir gecirirdim. İyiki birbirimizi bulduk.
yemn törennden sonra belli olur dimi
aaaaaaaaah ah geçen hafta bu zamanlar canımıniçiyle beraberdik beraber fırına gitmiştik pide yaptırmaya sahurda onlarda kalmıştım ben sabaha kadar oturmuştuk ne çabuk geçti yaaa düşündükçe kafayı yicem ama şimdi hiç geçmiyo zaman((((
hergün şafak sayıyonuzmu ben hergün sayıyorum
olur sanırım onların sorması daha iyi olur ben şafak saymak istemyrm sayınca geçmiyo son 1 ay kala saycamm inş.
ayip ettin sayilmazmi hicc. Safak 149...
siz ankadamı oturuyorsunuz askeriyenin içindemi çalışıynuz
ben sayıyorum bırak hergun sayma gecmz diyolar ama ben sayıyorum 152 gün 06 saat14 dakika var terhis olmalarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?