341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ya cıkılıyor canım ama bulundugu sehrden cıkamıyo evet belki kimse bilmez ama yolda polis durdurursa başı belaya grmezmi

anladım onu şehirden çıkılmamasının mantığı ne işte onu anlamadım :S sonuçta izin yani istediği yerde geçirmesi lazım 2 gün zaten ... gerçi askeriyede mantık aranmaz..

aaaaaaaaah ah geçen hafta bu zamanlar canımıniçiyle beraberdik beraber fırına gitmiştik pide yaptırmaya sahurda onlarda kalmıştım ben sabaha kadar oturmuştuk ne çabuk geçti yaaa düşündükçe kafayı yicem ama şimdi hiç geçmiyo zaman ((((

siz ankadamı oturuyorsunuz askeriyenin içindemi çalışıynuz

Evet Ankara'da yaşıyorum ben, babam benim jandarmaydı o yüzden gezmediğim yer kalmadı.Yeni emekli oldu bütün bu bilgiler buradan geliyor:)Bazı arkadaşlarım hala lojmanlarda oturuyorlar, onlara uğradığımda görebiliyorum ya da başka bir iş için rahat girip çıkıyorum

Bende askeriyenin sitesine bakıyorum gunleri doğrulamak için daha çokkkkkkkkkkk vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

slm canlar anlaşılan herkes törene gidiyo ben gidemiyorum kızlar bu fırsatı iyi değerlendirin hiç bi saniyesini boşa götürmeyin amasya ekibi aşkıma slm söleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…