• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet ankara'da yaşıyorum ben, babam benim jandarmaydı o yüzden gezmediğim yer kalmadı.yeni emekli oldu bütün bu bilgiler buradan geliyor:)bazı arkadaşlarım hala lojmanlarda oturuyorlar, onlara uğradığımda görebiliyorum ya da başka bir iş için rahat girip çıkıyorum

yazdıklarınla içimi rahatlattın cok saol bu zorunlu izin hakkında bilgin varmı senin ki nerde askerlik yapıo

slm canlar anlaşılan herkes törene gidiyo ben gidemiyorum kızlar :43: bu fırsatı iyi değerlendirin hiç bi saniyesini boşa götürmeyin amasya ekibi aşkıma slm söleyin :58:

Ben gitmekk istiyorum ama bazi durumlardan dolayi belli deill. Ahhh Amasya ahh. Bi gun geldim seni cok begendim sevdim. Ama sevdigimi al demedim sanaa?!:24:

kızlar dayanamıcam 5 dk da olsa uyucam sizlerede iii uykular dilerim herkes sevdiğini görür inşallah ben her gece görüyörum yuzunu aşkımınnn çok özledim ya cok canım kocacım az kaldı birkaç gun sonra yanına gelicem kısmetse

yazdıklarınla içimi rahatlattın cok saol bu zorunlu izin hakkında bilgin varmı senin ki nerde askerlik yapıo

Zorunlu izin diye ben hiç birşeye tanık olmadım bugüne kadar, sadece komutanlar teşvik ederler bayramlarda izin almaları için ama onun dışında ne tanık oldum ne duydum.Oldukça saçma bir uygulama eğer varsa.Benim askerim İskenderun'da denizli oldu:)Bu kadar çok şey bilmem, görmem onun hiç işine yaramadı şans:)

Kizlar gunaydin ben arkadasimdayim burda internet yoktu bi hayirsever belki guvenliksiz kullaniyordur dedim girdim:) safak panosunu yarin 150 olarak gecicem:)sizsiz cok sıkılıyorum:( bu arada iskenderunlular siz yemin torenine gidecekmisiniz niyeti bozdum ben gidebilirim belki?

Kizlar gunaydin ben arkadasimdayim burda internet yoktu bi hayirsever belki guvenliksiz kullaniyordur dedim girdim:) safak panosunu yarin 150 olarak gecicem:)sizsiz cok sıkılıyorum:( bu arada iskenderunlular siz yemin torenine gidecekmisiniz niyeti bozdum ben gidebilirim belki?

Keşke gidebilsek.Aramızdan birkaçı gidebilecekmiş galiba.Benim yerime izler anlatırsınız ortamı:(

canım yemin töreninden sonraki 2 gün şehir dışına çıkılmıyor diye biliyorum ben,öyle konuştuk yani,gerçi bitanem ben de tam bilmiyorum ama çıkılmaz herhalde dedi,şehir dışına çıkılabiliyor mu ki ?

Canım usta birliklerine o zaman zaten teslim olacaklar,isteyen kendi imkanı istemeyen acemi birliğinden komutanları tarafından sevkedilecek.Yani mecburen zaten çıkacaklar diye biliyorum ben.28 pazar günü usta birliğimde olacağım, olmazsa oraya gelirsin dedi sevgilim.Ama çıkmaları için aile lazım yanlarında, aynı soyadını taşıyan birileri çıkarabiliyor ancak.

Keşke gidebilsek.Aramızdan birkaçı gidebilecekmiş galiba.Benim yerime izler anlatırsınız ortamı:(

Kızlar günaydın herkese İskenderuna gidemeseniz bile sizlere yemin töreninin her dk sını video ya çekiyorlar ve askerleriniz ondan alabiliyorlar.Cd leri ev adresine ptt kargoyla gönderiyorlar.Zaten acayip kalabalık oluyor ve ortada askerinizi tören esnasında görebilmeniz biraz düşük ihtimal.Bizim 339.dönemde en az giden dönemdi sizinkiler daha kalabalık gitti sanırım.Tören bittiği anda bölük bölük dışarı çıkartıyolar ve talim öğretmenleri bağırıyorr 20.bölüüüüüüüüüüüüüüükkkk geliyor :)) herkes askerinin bölüğünü bildiği için koşuyor hemen sarılmaya :)) sonra gözlerden yaşlar dökülüyor.Çok güzel anlar anlatılmaz yaşanır.Gidemesenizde üzülmeyin 1 hafta 10 gün sonra izlersiniz.

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün askerlerimizi göndereli tam 1 hafta oldu bana 1 ay gibi geldi o ayrı tabi.. zaman çabuk geçsin yaa nolurr:(

Evet Ankara'da yaşıyorum ben, babam benim jandarmaydı o yüzden gezmediğim yer kalmadı.Yeni emekli oldu bütün bu bilgiler buradan geliyor:)Bazı arkadaşlarım hala lojmanlarda oturuyorlar, onlara uğradığımda görebiliyorum ya da başka bir iş için rahat girip çıkıyorum

tlfk benim de nişanlım Kastamonuda jandarma ama usta birliğine Van İl Jandarma Komutanlığına gidecek.
Sen belki bilirsin diye sormak istedim.İl jandarmadan tekrar ilçelere dagıtım yapılıyor mu yaa?
ben ilde kalsın istiyorum tabii en hayırlısı neyse o olsun ama yinede ilçeler daha tehlikeli:(( offff

tlfk benim de nişanlım Kastamonuda jandarma ama usta birliğine Van İl Jandarma Komutanlığına gidecek.
Sen belki bilirsin diye sormak istedim.İl jandarmadan tekrar ilçelere dagıtım yapılıyor mu yaa?
ben ilde kalsın istiyorum tabii en hayırlısı neyse o olsun ama yinede ilçeler daha tehlikeli:(( offff

Tabiki dağıtım oluyor yine.Ne olarak yapacağına bağlı, meslek gruplarına ayrılacaklar gittikleri yerde.İlçe jandarma karakollarına da gidebilir ya da taburlara dağıtımı olabilir

Back
X