Ayy hayirlisiyla bitsin. Su gibi gecsin gunler. Bugun ilk defa haber alamadim. Gunduz tel. Beklemiyorum zaten ama aksam da olmadi bugun. Kayinvalifeme gittim bugun. Nisanlimin odasina girdim kiyafetlerini kokladim. Cok garip bi duyguydu. Ben ordaydim ama o yoktu.gecicek insallahta nasil geccek bakalim.
bende gitmeden son gun ondan gıydıgı tsırtı ıstedımm suan o ustumde onunla uyudum dun gece.yanımdaymıs gıbı hıssetmek ıstedım ewet cok tuhaf bı duyguydu ...yanımdaymıs gıbı ama yok..
bizde ankara güvercinlik 'e gitcez orada kalmayı düşünüyoz yemin töreninden sonra ama nerede kalınır nasıl kallınır fiaytlar nasıldır.aileye uygun, ekonomik yerler , varmı bilmiyoruz acaba ankaralı olanlar yada ankaraya gidecekler bir bilginiz varsa yardım edin:26::26::26:
Bana da giderken parfümünü bırakmıştı. Her gece yatmadan önce sıkıyorum yastığıma onu koklayarak uyuyorum; sanki o varmış gibi yanımda ama yoookk
Kızlar boşverin öyle yada böyle geçecek en azından askerlerimiz sag ve saglam .. Çok şükürRabbim acılarını göstermesin..
Şuan da gözlerim dolu dolu gelen haberlerin yaktı yüreğimi artık...
Şehitlerimiz gün geçtikçe cogalıyor, onlarında şafakları sevdikleri vardır ya anaları düşünmekte dahi istemiorum...
Hayalleri herseyleri allahın dagında uzunnamlulu silahlarla roketatarlarla son buldu...hiç ugruna...
Oysa yaşamak gün sayıları ben gibi 370 olsa bile saymak için neler vermezlerdi...Ama gittiler itlerin kursunuyla..
Gitmeyede devam ediyorlar...Başımızda olanlar utansın....Allah'ın en büyük belaları üzerlerinde olsun..
O yüzden ağlamayın üzülmeyin dimdik ayata durun, bakın bizim halimizden ne beter haller var....Rabbim yar ve yardımcı olsun askerlerimizin
ben de 24ünde akşam iskenderunda olcam inşallah. 25inde sabah 9dan akşam 5e kadar ziyaret varmış yemin töreninden bi gün önce olduğu için. Gidip görücez aşkımı sonra da yemin törenindeBen de heyecandan uyuyamam kiiii şimdiden öyleyim napsam ne giysem onları planlamaya başladım
Benim nişanlımın da aynı koğuşta bi arkadaşı varmış o da evli çocuğu varmış nasıl geçer abi bu günler diyip duruyomuş yazık yaa evli olunca çok çok daha zordur hele bi de çocuğun da varsaallah sabır versin
iyi geceler kızlar,herkese hayırlı teskereler..
demin facebookta gördüm acemiliği ile ustalığı aynı yere çıkanların yerlerinindeğişeceğini söylemişler ne kadar doğru bu bilgi:18:
parfumunden bendede var zaten odama sıkarım normaldede arada bır:) ama bu su durumda kotu hısssettırıyo ınsana kendısını...onceden ıstedıgımde gorusebılırdım ama suan o sansımız yok
ewet ewliyken gtmek daha zormuş ya allah sabır wersin onlara da.. 25inde heryerde mi öle acaba yaa o zaman bnde 1 gün erken gtsem ?? Bizimki bişiy demedi ama blmiyo galiba..aynı bensin yaaa bnde ne gysem derdine 3 gün önce düştüm ama hala bişiye karar weremedm renge bile yeşile de ne uyarki..? :26::26:
ewet ewliyken gtmek daha zormuş ya allah sabır wersin onlara da.. 25inde heryerde mi öle acaba yaa o zaman bnde 1 gün erken gtsem ?? Bizimki bişiy demedi ama blmiyo galiba..aynı bensin yaaa bnde ne gysem derdine 3 gün önce düştüm ama hala bişiye karar weremedm renge bile yeşile de ne uyarki..? :26::26:
iyi geceler kızlar,herkese hayırlı teskereler..
demin facebookta gördüm acemiliği ile ustalığı aynı yere çıkanların yerlerinindeğişeceğini söylemişler ne kadar doğru bu bilgi:18:
Benim nişanlımın da haberi yoktu bi gün önce ziyaret günü olduğundan ama biz onun bulunduğu yerin internet sayfasından gördük ve aradık sorduk gerçekten böyle bir uygulama var mı diye onlar da evet var diyince biletimizi ona göre aldık hemen. sen de bi ara sor istersen canım.
Ben beyaz bi şey giymeyi düşünüyorum aşkıma uyumlu olayım diye ama öyle bi şeyim de yok pek bi alışverişe gitmek lazım oraya gitmeden
cnm yesıle uyan rengı nıye dusunuyosunkı bence kendıne yakısan ve o ortamada uygun gıdıcek bıse gıy ..ben de sımddıen gıyıcegım seyı hazırladım bugun cıcıler aldım kendıme:) ama ıste orda bırsuru aıleler var vs yanı oraya asırı sıkta gıdılmez yanı hem sık hemde cıcı bıcı olmak gerek bende aılesıyle gıdıcem bıde yanı..yaza uygun elbıse vs de gıymıcem o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?