Nagishh amasyada filmmi izlemisler? Benimki aramadi bugun. Merak ettim.
canım bak onlar için güçlü olmamız lazım bende bitap durumdaydım hala öyleyim ama bana geldiğinde seni iyi görmezsem ben burda kötü olurum dedi. O bugün gideli tam bir hafta oldu ilk 3-4 sigarayı 2 pakete çıkardım ama şimdi şimdi tutuyorum kendimi gelecek günleri düşünüyorum evlenicez ve bir sürü çocuğumuz olcak veee daha birlikte koca bir ömür geçiricez... Geleceği düşünün. Bir bakıma bu askerliği evliliğin bileti olarkta düşünün :d ilerde bugünlerimiz tebessümle hatırlamak için kendinizi toplayın kızlarrrr :))) hem acemilikten sonra çarşı izinleride olucak nettende konuşabilcez sevdiklerimizle :))) sigarayı azalttım ama yeme konusunda sıkıntım var :)) hem bak bu yöndende düşündüğümüzde güzel bir rejime girmişte sayılıyoruzzz :)))))))) umarım askerlik kısalır hem uzun dönemler hemde kısa dönemler için :))) ben inanıyorum herşey çok güzel olucak
kızlar size moral olur;belki toparlarsınız kendinizi diye söylüyorum.ben 339.dönem bekleyenim. çok çok şükür 34 günümüz kaldı.sizi çok iyi anlıyorum; ilk zamanlar dünya yıkıldı altında kaldım sanki.öyle zor öyle zorki.sanki dünyada bundan daha zor bişey yokmuş gibi.ayrılık hala zor ama kabul etmek sabretmekten başka çare yok.hem eğerki; yemin törenine falan gidebilecekseniz;arada görmeye gidebilecekseniz; ve hatta sık sık çarşı alıp msnde konuşacaksanız ona bile şükredin çünkü inanın bunların hiç birinin olmadığı yerler var.ben yemin törenine gidemedim; ilk telefonunu günlerce bekledim.gittiğinden beri belki 2 kere çarşı aldı.bunlar zaten zor olan durumu dahada zorlaştırıyor.o yüzden durumunuzun iyi yönlerini görmeye çalışın.moral olur.allah hepimizi bir an evvel kavuştursun.
ahh kızlar ben ılk 3 gun neden bulmadım bu forumuu..cok kotuydum..emınım bu sayfadakı destek olamalrla daha ıyı gecerdı o ılk gunler..aksam aramaya calısıcam dedı bugun oglen aradı ..bekledım ama su saat oldu arayamadı ..uyumuslardır artık zaten..oyle bı donemde gıttıkı dogum gunumde yıldonumuzde hepsınde ayrı olcaz ıcım buruk olucak...
adıyamanlı bir arkadaş oda çoraplarını çıkardı ayaklarını havalandırıyo diyo:) koğuş bildiğin ayak kokuyo üstüme sinerse şaşırma dıyo, seni makineye atarım bol yumuşatıcıyla yıkarım dedm:)
Bugün aşkımın aramasını çok bekledim baya geç aradı akşama doğru o sırada da tam arabadaydık ailece, doğru düzgün konuşamadık bile üfff bi daha da arayamadı
Yarın gene bekle dur bütün gün şimdi(
Dedi ki dağıtımlar belki yarın belli olabilirmiş ayy çok heyecanlandım Allahıımmm ankara olsun yalvarırııım şurda şöyle haykırarak ankara olduuuuu diyim ne güzel oluuurrr:97:
Hayırlısı bakalım.En geç salı gününe kadar belli olcakmış zaten.bekleyip görücez.
Ayy haftaya bugün aşkımı görmüş olcaaaammm çoook heyecanlıyım 1 hafta sonra yanındayıımmmm Allahın izniyle
Artık ilk günlere nazaran biraz daha alıştım bu duruma gibi geliyo sanki kızlar bana.zaten alışmaktan başka çare de yok
ahh kızlar ben ılk 3 gun neden bulmadım bu forumuu..cok kotuydum..emınım bu sayfadakı destek olamalrla daha ıyı gecerdı o ılk gunler..aksam aramaya calısıcam dedı bugun oglen aradı ..bekledım ama su saat oldu arayamadı ..uyumuslardır artık zaten..oyle bı donemde gıttıkı dogum gunumde yıldonumuzde hepsınde ayrı olcaz ıcım buruk olucak...
Ahh ahh sorma bizim de yıldönümümüzde olamıycak doğum günümde olamıycak ki zaten 2 yıldır birlikte kutlayamadık bi türlü
Neyse artık evlendikten sonra acısını çıkarırız
ayyy inş. ankara lur cnm yaa walla sen mutlu ol bende mutlu olcam burdan tanımıyorum bile seni ama biriniz mutlu olunca bende mutlu oluyrm tuhaf bişiy ailem gibi oldunuz benmkide ankara da ama bursaya gitcek( uzaklaşcak ama orda ola herkesinki ankara da dewammış sadece benle 1 kişi oraya gidecek dedi neden öle oldu anlamadım ankarada kalmasını çok isterdim ( çünkü daha yakın bana görüşe daha sık giderdimm off neyse bakalım :S
Aynen canim. Bizde dogumgunumde ve yildonumumuzde ayri olucaz.
en azindan 14 subatta beraber olcaz kismetse. :2:
Tekrar merhaba,
Benim soyledigim sey aslinda ozlememe durumuyla ilgili degildi zaten canim. Ama yine de sunu soyleyebilirim
sevgilim yanimdayken onu ozluyor muyum hayir. Sevgilim yanimdayken hissettigim sey daha ziyade mutluluk.
Yanindaki insani ozlemek bu platonik bir ask degilse bana biraz arabesk bir tutum gibi geliyor, tabii ki bu benim gorusum. Yani birlikteyken yapilacak, paylasilacak seyler varsa sevgiyi gostermenin ya da yasamanin tek yolunun ozlemden gecmedigini zaten anliyorsunuz.
Elbette uzaktayken ben de cok ozluyorum ancak benim bahsettigim konu tam olarak uzaktayken duyulan ozlem de
degil... binlerce kilometre uzakta da olsa sevgilim bana ulasir ya da ben ona. Oysa ki askerlikte durum cok farkli
onlara ulasamiyoruz madame butterfly kadar caresiziz...
Yoksa zaten kimse kimsenin ozlemini ya da sevgisini burada olcecek degil dogrusu bu haddimizi de asmak olurdu..
sevgiler canim
aynen artık oyle olucak artık..suan uzuluyoruz sureklı telefon elımızde beklıyoruz hepımız buna emınım ne zaman arıcak...daha aradıgında konusurken bıle aksam arıcakmısım dıyorum kapamak ıstemıyorum..ama buna alısıcaz ınanıyorum..bu askerlık bı ınsan hayatında en buyuk engel iş evlilik..o yuzden onşar ıcın dua edıp bı an once gıdıp gelsınler demelıyız..cunku geldıklerınde bızden mutlusu olmıcak emınım..ve burada hepınızın yazılarınızı okıycamm
canım yaa sağol güzel dileklerin içinEvet burda birbirimizi tanımıyoruz ama aile gibi olduk kaç gündür valla kaç saatimiz birlikte geçiyo ee bi de birbirimizi şu anda en iyi anlayan biziz :) ahh bi ankara olsa var yaaa mutluluktan havalara uçarım kimse tutamaz benii
Senin için üzüldüm uzaklaşmanızaama her zman diyorum bize yakın olup da zor şartlarda olcaklarına uzak olup rahat olsunlar iyi olsunlar bunu bilelim yeter o bize. Zaten sayılı gün hemen geçicek inşallah. Bak 1 haftayı bitirdik bile. Böyle böyle geçicek zaman bi bakmışız kii bitmiiiişşşş
Evet ya geldiklerinde burda neler yazıcaz bakalım :)) Özellikle ben son bikaç gün nasıl bi ruh halinde olcaz onu çok merak ediyorum saatler geçmez heralde :))
Sen de benim gibisin ben de aradığında akşam yemekten sonra bi daha arayabilir misin diyorum sonra aradığında yatmadan bi daha arayabilir misin diyorum daha onla konuşurken bile özlüyorum yani bikaç saat sonraya onu
inş. Yaaa inş. Biterde rahat binefes alırız o gittiğinden beri kendimi ölü gibi hissediyrm bişiyden zewk almıyrm yediğim yemeğin tadını bile alamıyrm desem yerinde onlarda orda üzülüyolarmış ewli olan biarkadaşı warmış oda kızının resmine bakıp ağlıyomuş ee tabi bizimkide ağlıyormuş ağlıyoruz hep diyo zaman geçmiyormuş burdada aynı dedimoff acemiliği bi atlatsak haftaya yarııııııııııııııııııınnnnnnnn gidiyoruuuuuuz ben gece heycandan uyuyamamm yaaa
hehe aynen oyle benı anlatıyosun sankıı kaparken hep oyle dıyorum aksam arıcaksın dımı benı dıyorum..:) gecıcek ama ...evet burda bırlıkte gun sayıyoruz ve destek oldugumuz surece zaman cok hızlı gecıcek emınım ama ıste o son gunlerr..sen gıdıcekmısın yemın torenıne tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?