• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ayy hayirlisiyla bitsin. Su gibi gecsin gunler. Bugun ilk defa haber alamadim. Gunduz tel. Beklemiyorum zaten ama aksam da olmadi bugun. Kayinvalifeme gittim bugun. Nisanlimin odasina girdim kiyafetlerini kokladim. Cok garip bi duyguydu. Ben ordaydim ama o yoktu. :5: gecicek insallahta nasil geccek bakalim.:25:

bende gitmeden son gun ondan gıydıgı tsırtı ıstedımm suan o ustumde onunla uyudum dun gece.:17: yanımdaymıs gıbı hıssetmek ıstedım ewet cok tuhaf bı duyguydu ...yanımdaymıs gıbı ama yok..

Kızlar boşverin öyle yada böyle geçecek en azından askerlerimiz sag ve saglam .. Çok şükür :nazar: Rabbim acılarını göstermesin..
Şuan da gözlerim dolu dolu gelen haberlerin yaktı yüreğimi artık...

Şehitlerimiz gün geçtikçe cogalıyor, onlarında şafakları sevdikleri vardır ya anaları düşünmekte dahi istemiorum...
Hayalleri herseyleri allahın dagında uzunnamlulu silahlarla roketatarlarla son buldu...hiç ugruna...
Oysa yaşamak gün sayıları ben gibi 370 olsa bile saymak için neler vermezlerdi...Ama gittiler itlerin kursunuyla..
Gitmeyede devam ediyorlar...Başımızda olanlar utansın....Allah'ın en büyük belaları üzerlerinde olsun..

O yüzden ağlamayın üzülmeyin dimdik ayata durun, bakın bizim halimizden ne beter haller var....Rabbim yar ve yardımcı olsun askerlerimizin

bende gitmeden son gun ondan gıydıgı tsırtı ıstedımm suan o ustumde onunla uyudum dun gece.:17: yanımdaymıs gıbı hıssetmek ıstedım ewet cok tuhaf bı duyguydu ...yanımdaymıs gıbı ama yok..

Bana da giderken parfümünü bırakmıştı. Her gece yatmadan önce sıkıyorum yastığıma onu koklayarak uyuyorum; sanki o varmış gibi yanımda ama yoookk :25:

iyi geceler kızlar,herkese hayırlı teskereler..
demin facebookta gördüm acemiliği ile ustalığı aynı yere çıkanların yerlerinindeğişeceğini söylemişler ne kadar doğru bu bilgi:18:

bizde ankara güvercinlik 'e gitcez orada kalmayı düşünüyoz yemin töreninden sonra ama nerede kalınır nasıl kallınır fiaytlar nasıldır.aileye uygun, ekonomik yerler , varmı bilmiyoruz acaba ankaralı olanlar yada ankaraya gidecekler bir bilginiz varsa yardım edin:26::26::26:

Canım, güvercinlikte hiç kalınabilecek bir yer bilmiyorum malesef.Kendi içinde kocaman misafirhanesi ve JEST var ama asker ailelerine,sivillere açık mıdır bilemiyorum.Ama güvercinliğe yakın olarak Batıkentte bir yerde kalabilirsiniz.Benim yıllardır gitmediğimi düşürsek Güvercinliğe, belki oralara da yapılmıştır oteller.Fiyatları herhalde gecelik 90-130 arası değişir.Daha uygun ya da daha pahalı yerler olması da muhtemel ama Ankara'da genel olarak sıradan,güvenli otellerin fiyatları bunlardır.

Bana da giderken parfümünü bırakmıştı. Her gece yatmadan önce sıkıyorum yastığıma onu koklayarak uyuyorum; sanki o varmış gibi yanımda ama yoookk :25:

parfumunden bendede var zaten odama sıkarım normaldede arada bır:) ama bu su durumda kotu hısssettırıyo ınsana kendısını...onceden ıstedıgımde gorusebılırdım ama suan o sansımız yok

Kızlar boşverin öyle yada böyle geçecek en azından askerlerimiz sag ve saglam .. Çok şükür :nazar: Rabbim acılarını göstermesin..
Şuan da gözlerim dolu dolu gelen haberlerin yaktı yüreğimi artık...

Şehitlerimiz gün geçtikçe cogalıyor, onlarında şafakları sevdikleri vardır ya anaları düşünmekte dahi istemiorum...
Hayalleri herseyleri allahın dagında uzunnamlulu silahlarla roketatarlarla son buldu...hiç ugruna...
Oysa yaşamak gün sayıları ben gibi 370 olsa bile saymak için neler vermezlerdi...Ama gittiler itlerin kursunuyla..
Gitmeyede devam ediyorlar...Başımızda olanlar utansın....Allah'ın en büyük belaları üzerlerinde olsun..

O yüzden ağlamayın üzülmeyin dimdik ayata durun, bakın bizim halimizden ne beter haller var....Rabbim yar ve yardımcı olsun askerlerimizin

Çok doğru söylüyorsun. Onların da bizler gibi bekleyenleri vardı ama şimdi düşünmek bile istemiyorum ne halde olduklarını Allah sabırlar versin :(
Askerlerimiz sağ salim gelsinler de 5 ay değil, yıl olsa da bekleriz yeter ki başlarına bi şey gelmesin hiç birinin :50: Allah her zaman yanlarında olsun, yardımcıları olsun..

ben de 24ünde akşam iskenderunda olcam inşallah. 25inde sabah 9dan akşam 5e kadar ziyaret varmış yemin töreninden bi gün önce olduğu için. Gidip görücez aşkımı sonra da yemin töreninde :69: Ben de heyecandan uyuyamam kiiii şimdiden öyleyim napsam ne giysem onları planlamaya başladım :66:
Benim nişanlımın da aynı koğuşta bi arkadaşı varmış o da evli çocuğu varmış nasıl geçer abi bu günler diyip duruyomuş yazık yaa evli olunca çok çok daha zordur hele bi de çocuğun da varsa :( allah sabır versin

ewet ewliyken gtmek daha zormuş ya allah sabır wersin onlara da.. 25inde heryerde mi öle acaba yaa o zaman bnde 1 gün erken gtsem ?? Bizimki bişiy demedi ama blmiyo galiba..aynı bensin yaaa bnde ne gysem derdine 3 gün önce düştüm ama hala bişiye karar weremedm renge bile yeşile de ne uyarki..? :26::26:

parfumunden bendede var zaten odama sıkarım normaldede arada bır:) ama bu su durumda kotu hısssettırıyo ınsana kendısını...onceden ıstedıgımde gorusebılırdım ama suan o sansımız yok

Malesef öyle. Zaten uzak olmaktan çok, istediğinde görüşememek koyuyo insana. Biz zaten ayrı şehirlerdeydik ama istediğimiz her an birbirimizi arayıp saatlerce konuşurduk şimdi böyle bi şans olmaması insanın moralini bozuyo sadece. ama ona da zamanla alışıcaz artık yapcak bi şey yok.

ewet ewliyken gtmek daha zormuş ya allah sabır wersin onlara da.. 25inde heryerde mi öle acaba yaa o zaman bnde 1 gün erken gtsem ?? Bizimki bişiy demedi ama blmiyo galiba..aynı bensin yaaa bnde ne gysem derdine 3 gün önce düştüm ama hala bişiye karar weremedm renge bile yeşile de ne uyarki..? :26::26:

cnm yesıle uyan rengı nıye dusunuyosunkı bence kendıne yakısan ve o ortamada uygun gıdıcek bıse gıy ..ben de sımddıen gıyıcegım seyı hazırladım bugun cıcıler aldım kendıme:) ama ıste orda bırsuru aıleler var vs yanı oraya asırı sıkta gıdılmez yanı hem sık hemde cıcı bıcı olmak gerek bende aılesıyle gıdıcem bıde yanı..yaza uygun elbıse vs de gıymıcem o yuzden

Benim nişanlımın da haberi yoktu bi gün önce ziyaret günü olduğundan ama biz onun bulunduğu yerin internet sayfasından gördük ve aradık sorduk gerçekten böyle bir uygulama var mı diye onlar da evet var diyince biletimizi ona göre aldık hemen. sen de bi ara sor istersen canım.
Ben beyaz bi şey giymeyi düşünüyorum aşkıma uyumlu olayım diye ama öyle bi şeyim de yok pek bi alışverişe gitmek lazım oraya gitmeden :34:

facebookta kısa dönem askerlik sayfasında yaklaşık 5 kişi öyle yazmış askerleri söylemiş,şimdi gördüm berbat durumdayım!!:5:doğru mu bu?

iyi geceler kızlar,herkese hayırlı teskereler..
demin facebookta gördüm acemiliği ile ustalığı aynı yere çıkanların yerlerinindeğişeceğini söylemişler ne kadar doğru bu bilgi:18:

Herkesin öyle mi bilmiyorum ama denizcilerin öyleymiş.
Mesela benim nişanlımın acemi birliği de usta birliği de iskenderun gözüküyodu netten baktığımızda.ama usta birliğinde dağıtım olcağı söylendi sonradan.

Benim nişanlımın da haberi yoktu bi gün önce ziyaret günü olduğundan ama biz onun bulunduğu yerin internet sayfasından gördük ve aradık sorduk gerçekten böyle bir uygulama var mı diye onlar da evet var diyince biletimizi ona göre aldık hemen. sen de bi ara sor istersen canım.
Ben beyaz bi şey giymeyi düşünüyorum aşkıma uyumlu olayım diye ama öyle bi şeyim de yok pek bi alışverişe gitmek lazım oraya gitmeden :34:

evet canm beyaz gıy bende beyaz aldım:) altına ne gıycem bılmıyorum ama ustume cok guzel beyaz blazer ceket aldım boyfrıend tarzda.hava sıcaktır ızmırdede o yuzden kıyafetıme uygun gıycem ıcımde bluzu ustumede o ceketı alcam.

cnm yesıle uyan rengı nıye dusunuyosunkı bence kendıne yakısan ve o ortamada uygun gıdıcek bıse gıy ..ben de sımddıen gıyıcegım seyı hazırladım bugun cıcıler aldım kendıme:) ama ıste orda bırsuru aıleler var vs yanı oraya asırı sıkta gıdılmez yanı hem sık hemde cıcı bıcı olmak gerek bende aılesıyle gıdıcem bıde yanı..yaza uygun elbıse vs de gıymıcem o yuzden

birbirimize uyumlu olalım diye dedim cnm ama doğru yaa bana yakışan bişiy almam lazım bende ailesiyle gtcem ama 1gün önceden görüş warsa ben tek giderim kaçıramam 1 gün 1gündür ...

öyle bişeyden haberi olanlar lütfen yazsın buraya,nişanlım bana bugün öyle bişey demedi,ama baya kişi var bunu söyleyen off delircem ALLAHIM sabır ver :59:

Back
X