offf eminsiniz dimi kızlar,çok fena oldum ya nişanlımın olduğu yerden usta birliklerini hep güneydoğuya yolluyorlar panik oldum,şimdi bu denizciler için geçerli öylemi?
kızlar ne güzel yemin töreninde göreceksiniz askerlerinizi
ben gidemicem
Üzüldüm ama benNeden ailesi böyle yaptı anlam veremedim.. Belkide bilmediğin farklı bir durum vardır, gidemiyorlardır yani, bir sebebi vardır. Teyzesi belki sana fikir verebilir diye düşünüyorum.
Tatlım ben de bilemiyorum, bütün yakınları olarak şoktayız.Teyzesi de şok olmuş durumda bu habere zaten kendi oğlu da şuan Erzincan'da.Kadın onun derdine düşmüş Ardahan'a nasıl geçecek, biz mi götürsek diye.Ondan çok ayrıntılı soramadım ama sebep ne olursa olsun yakıştıramadım ve aklım almıyor.Bugün buradan çok sevdiği bir aile hem de kendi evinin komşusu onu ziyarete gitti, demediler ki aa Ankara'dan İskenderun'a çok yol var.Atladılar gittiler, yemin törenine belki gelemeyiz ama oğlumuzu görelim diye.Nasıl mutlu olmuştu biliyor musun, sivil birilerini özellikle sevdiklerimi görmek bana güç verdi, ailem yemin törenine gelsin beni çıkarsın buradan direk döneceğim yanına o günü bekliyorum dedi!Daha kendisinin haberi bile yok, zavallım hayaller kuruyor.Çakıldı kaldı o birliğe çıkamayacak dışarı ama söyleyemiyorum dilim varmıyor benim de...Arkadaşları bile beni arayıp biz inat dinlemeyiz hazırlan biz götürcez yenge seni ayrı gayrı olmaz, adamı asker görelim diyor ailesinin yaptığına bak.Ben de boş yere alınganlık yapmışım, böyle bir ailenin beni davet etmesini, incelik göstermesini beklemem gerçekten ütopik hayallerden ibaretmiş:)
Uzulme canim. Benimde gidip gidemiycegim belli deil. Allaha kalmis artik. Sende kameradan gorursun usta virligine gectiginde.
Bende cumartesi çıkıcam alışverişe cicilibicili birşeyler alayım diyorum çok şık olmayanından ama çokta salaş olmayanından güzel bir elbise alabilirim diye düşünüorum o yeşiller içinde olcak ne renk birşeyler alsam diyede düşüyorum. Düşünüyorumda düşüyorummm
aşırı zor ya,ALLAH sabır versin hepimizede,askerlerimizi korusun dua edelim kızlar,elimizden başka bişey gelmio çünküdenizciler içinmi çok kötü oldum ya benim eşim hergün arıyo hiç bahsetmedi çünkü ama iskendurunda ve denizci olanlar içinmi geçerli allahım askerlerimize yardım etsin hayırlısıyla gelsinlerde ben evliyim çok zor oluyor
aynen bende öleym cnm yoksa gün geçmiyo yaaa(( ama tatildeyim işe başlayınca erken yatmk zorundayım (((( o zaman ne yapacağm bilemiyorum offf
bence yteşil almayın onlar yeşili hergun görüyorlar
bence yteşil almayın onlar yeşili hergun görüyorlar
Bugün nişanlımla konuşurken söyledi komutanı demiş ki bizim burdan ankaraya da çok gönderdiklerimiz oldu demiş. Ayy böyle anlatıyo bana sonra umutlanıyorum ama offf yaaa :18:
offf eminsiniz dimi kızlar,çok fena oldum ya nişanlımın olduğu yerden usta birliklerini hep güneydoğuya yolluyorlar panik oldum,şimdi bu denizciler için geçerli öylemi?
Calisirken mesgul olcagin icin islerle cabuk gecer canim. Ben de is te yok. Evde otir otur kuruyo insan. Hatta boguluyor gibi oluyor bazen.tedbili mekanda ferahlik vardir.
Canım belki bi sorunları sıkıntıları vardır kim gitmek istemez yoksa evladının yanına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?