341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

offf eminsiniz dimi kızlar,çok fena oldum ya nişanlımın olduğu yerden usta birliklerini hep güneydoğuya yolluyorlar panik oldum,şimdi bu denizciler için geçerli öylemi?

Ben öyle diye biliyorum. Sen içini ferah tut öyle bi şey olcağını sanmıyorum

benim bir tanıdım vardı kısa dönem jandarma aynı yer cıktı 2side aynı yerde kaldı okadar askeri farklı yerlere nasıl göndercekler yazan neyse o dur bence denizciler içindir facede sorun bakalım

Üzüldüm ama ben Neden ailesi böyle yaptı anlam veremedim.. Belkide bilmediğin farklı bir durum vardır, gidemiyorlardır yani, bir sebebi vardır. Teyzesi belki sana fikir verebilir diye düşünüyorum.

Tatlım ben de bilemiyorum, bütün yakınları olarak şoktayız.Teyzesi de şok olmuş durumda bu habere zaten kendi oğlu da şuan Erzincan'da.Kadın onun derdine düşmüş Ardahan'a nasıl geçecek, biz mi götürsek diye.Ondan çok ayrıntılı soramadım ama sebep ne olursa olsun yakıştıramadım ve aklım almıyor.Bugün buradan çok sevdiği bir aile hem de kendi evinin komşusu onu ziyarete gitti, demediler ki aa Ankara'dan İskenderun'a çok yol var.Atladılar gittiler, yemin törenine belki gelemeyiz ama oğlumuzu görelim diye.Nasıl mutlu olmuştu biliyor musun, sivil birilerini özellikle sevdiklerimi görmek bana güç verdi, ailem yemin törenine gelsin beni çıkarsın buradan direk döneceğim yanına o günü bekliyorum dedi!Daha kendisinin haberi bile yok, zavallım hayaller kuruyor.Çakıldı kaldı o birliğe çıkamayacak dışarı ama söyleyemiyorum dilim varmıyor benim de...Arkadaşları bile beni arayıp biz inat dinlemeyiz hazırlan biz götürcez yenge seni ayrı gayrı olmaz, adamı asker görelim diyor ailesinin yaptığına bak.Ben de boş yere alınganlık yapmışım, böyle bir ailenin beni davet etmesini, incelik göstermesini beklemem gerçekten ütopik hayallerden ibaretmiş:)

Canım belki bi sorunları sıkıntıları vardır kim gitmek istemez yoksa evladının yanına....

denizciler içinmi çok kötü oldum ya benim eşim hergün arıyo hiç bahsetmedi çünkü ama iskendurunda ve denizci olanlar içinmi geçerli allahım askerlerimize yardım etsin hayırlısıyla gelsinlerde ben evliyim çok zor oluyor

Ben yatıyorum kızlar. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar Yarın görüşürüz

bence yteşil almayın onlar yeşili hergun görüyorlar

aşırı zor ya,ALLAH sabır versin hepimizede,askerlerimizi korusun dua edelim kızlar,elimizden başka bişey gelmio çünkü ortalık çok karışık,moraller sıfır zaten

aynen bende öleym cnm yoksa gün geçmiyo yaaa(( ama tatildeyim işe başlayınca erken yatmk zorundayım (((( o zaman ne yapacağm bilemiyorum offf

Calisirken mesgul olcagin icin islerle cabuk gecer canim. Ben de is te yok. Evde otir otur kuruyo insan. Hatta boguluyor gibi oluyor bazen.tedbili mekanda ferahlik vardir.

Bugün nişanlımla konuşurken söyledi komutanı demiş ki bizim burdan ankaraya da çok gönderdiklerimiz oldu demiş. Ayy böyle anlatıyo bana sonra umutlanıyorum ama offf yaaa :18:

Ay inşallah, ağzınızdan bal damlıyor.Keşke öyle olsa ama benimki imkansız galiba kendi evi de burada zaten Gerçi nüfusa başka şehirde kayıtlı ama bir ümit işte..Hepimizin sevdiği bizlere en yakın yerlere düşsün inş...

offf eminsiniz dimi kızlar,çok fena oldum ya nişanlımın olduğu yerden usta birliklerini hep güneydoğuya yolluyorlar panik oldum,şimdi bu denizciler için geçerli öylemi?

Evet kesinlikle eminim meraklanmayın:)Yıllardır ben böyle bir şey duymadım çünkü, diğer birliklerde mümkün deildir, kara ya da jandarmada.Denizcilerin tek eğitim birliği olduğundan dolayı durum böyleymiş.Diğer herkes göründüğü yerde usta birliğini yapacak

Calisirken mesgul olcagin icin islerle cabuk gecer canim. Ben de is te yok. Evde otir otur kuruyo insan. Hatta boguluyor gibi oluyor bazen.tedbili mekanda ferahlik vardir.

bende ewde oturmayı hiç dışarı çıkmamayı istiyorum yaa hiç bişiy yapmak gelmiyo içimden hergün pijamalarla deli gibi dolanıyorum ewde ((

evet zor grci biz evlenmeden önce ayrı sehirlerdeydik ama askerlik çok farklı onun aramsını bekliyosun her telefn caldıgında kalbim sanki yerinden cıkcak yemin törenine cok az kaldı cok özledim... tum askerlerimizin allah yardımcısı olsun dua edelim başka çare yok

tlfk,
canım ya içime su serptin off fena oldum birden öyle bişey okuyunca inşallah sizinde askerleriniz iyi yerlerde olurlar,bizimki çok uzak,bide jandarma,ortalık fena karışık çok korkuyorum..zaten acemilikle ustalık aynı çıkınca inanamadım birtürlü çünkü ustalıkta sırf güneydoğuya gönderiyomuş orası,kaçkere baktım aynı yermi diye o gün inanamadım bizimkinin orda kaldığına şükrettim kaç defa

Son düzenleme:
Canım belki bi sorunları sıkıntıları vardır kim gitmek istemez yoksa evladının yanına....

Ben de öyle düşünüyorum ama sıkıntıları yok ki...Biricik oğlunun yemin törenine gitmemen için gereken sıkıntı oldukça büyük bir şey olmalı, sağlık durumu vb..Diğerlerini aklım almıyor, hele ki yol çok uzak gitmeyelim demeyi.Maddi yönden sıkıntıları olsa bilirim ki mümkün değil,zamanları yoksa uçak denen bir icat var!Onlar gitmediği için de askerim çıkıp gelemiyor 2 gün, oradan direk dağıtıma gidiyor.Büyük ihtimalle dükkanı kapatmak istemiyorlar ya da başkasına emanet etmek istemiyor, 1gün de oğlun için kapalı dursun canım!Kefenin cebi yok ki bu hırs nedendir anlamıyorum...Bu anın dünyada tekrarı da yok, oğlunu bir kez orada o şekilde göreceksin.Ve bunun kırgınlığı da telafi edilemez.Onların bu yaptığı hepimizi etkiliyor daha bunun farkında değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…