341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Eee askerler canım olcak o kadar güllük gülistanlık yer değil, hersey kısıtlı orada..
Benim askerim de ankara'dayken eğitimleri agırdı geçecek ama ustalık rahat

Ayrıca bugün askerimle konuşurken başka askerlerin sesi geliyordu bagırıyolardı, askerim yeni gelenler bagırıyor dedi...Sabahta konusurken duyuyorum sesleri...Senin askerde aralarındadır Alışsın da canım daha rahat edecek kabullenecek artık...
Bana da diyorlardı lakin öyle de oldu...

aynı sekılde erkek arkdasımda oyle soyledı ellerımız kanadı dedı cokk yoruluyomus..guya ızmır rahat yer dıyolardı..

Canım merhaba, öyle düşünme bunun İzmir'le alakası yok ki tatlım...Acemi birlikteler daha eğitimleri oluyor zor olur acemilik..
Ayrıca daha agır yerler var. Benim asker Etimesgut/ Ankara burada yaptı acemilik eğitimler agırdı...Hasta oldu, sesler gitti falan filan kolay değil...

O kadar olacak yani, acemilikte çok iyi ortam beklenemez zaten...
Ustalık çok çok iyi hele de düştüğü yer iyiyse...

cok buyuk bıyermıss ızmırdekı o askerıye cnm..ıcınde dııl ama yan yanaa..yemın torenı ıcın 10 km yurutmusler oraya gelmısler..duyunca ınanamadım..zaten onların oldugu yerde 300 e yakın turbelı varmıs cnm ee tabı bu rutbelılerın aılelerıde askerı lojmanda..

Aynı yerden haber almak ne kadar güzel :) Ya kıyamam ben ona :) Canım ya bişey soracağım, belki biliyorsundur. Kısa dönemlerin yemin töreni 26sındaymış. Acaba uzun dönem subayların ne zaman bir bilgin var mı? Ya da 26sındaysa haftaya p.tesi falan belli olur sanırım..

evet canım acemı bırlık agır olurmus dıyolar genelde herkes ama kuzenımde bu donem gıttı yanı erkeka rkadasımla aynı donem 341. o suan hatay serınyolda yapıyo gunde 3 kez aılesını arıyo dusun yanı..yatarak gecıyo askerlık dıyo..yanı degısıyo o askerıden askerıye..ızmırde cok agırmıs...boyle gunden gone konusmalarında bıkkınlık nerden dustum buraya der gıbı hal var canım

Öyle canım valla ben duydukça yazarım sana
Canım tam bilmiorum valla yemin törenine hazırlanıyorlar demişti sözlüm..
Ama 26 diye duyduysan olabilir baktım takvimden cumaya geliyor...Yemin törenleri cuma günü oluyor çünkü..Bizimde 24 haziran cuma günüydü...

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr az önce yazılarınızı okuyup bir yandanda sevdiceğimi düşünüyordum. Telefon çaldı ve aşkım aradı 5 dakika 10 sn konuştuk. Yat emri verilmiş ama gizli gizli arımaya çıkmış beni. Kıyamam yaaaaaaaaaaa Dedi burda skerlik kısalması hakkında çok konuşuluo dedi. Bende dedim haberlerde böle çalışma olmadığı sölenio. Oda dedi haberleri boşver burda konuşulan önemli Ayyyyy inşallah askerlik kısalırda hepimiz sevdiklerimize biran önce kavuşuruzzzzzzzzzzzz

Canım benim mutlaka yerine göre değişir değişiyor da.Ama demek istediğim elleri kanamış yoruluyormus güya rahat izmir dedin ya ondan dedim sana üzülme diye.Yoksa konuşma telefon etme anlamında demedim ben...Geçecek canım, bana böyle dediler geçti, bende sana diyeyim
Hemde ne güzel kısa dönemsin

Ahh ahh benim ki ilk zamanlar illallah dedi, her arayısında askım buralar cekilecek yer değil hersey senin için diyordu..Çok zorlandık
Rezil bir yer ankara, en büyük tümendeydi bile..Telefon sorunu hiç yasamadık ama..
Bitti şükür şimdi çok rahatız..Benimki de İZmir'de ama Gaziemir

Teşekkür ederim canım Öyle söyledi ama ertesi gün aradığında belli değil, hergün soruyoruz komutanlara dedi.Ama sonrasında 9 gün tatili varmış. Bana güzel haberi verdi

Teşekkür ederim canım Öyle söyledi ama ertesi gün aradığında belli değil, hergün soruyoruz komutanlara dedi.Ama sonrasında 9 gün tatili varmış. Bana güzel haberi verdi
evet erkek arkadasımda soyledı 9 gunluk tatılı ama ben kullanmasını ıstemedıgımı soyledım cunku 3 gun de yemın torenı ıznıyle bırlıyo 12 gun ızın oluyo..ona gorede ocagın 17 sınden gelmek yerıne subatın 1 ınde gelıyo yanı o ızın olayı her askerın kullanabılcegı ızınden bende sevınmıstım surelerını uzatmıcak dıye ama sonucta zaten bılıyoduk her askerın 12 gun ızın hakkı var dıye buda ondanmıs..

:) Oyhh nasıl mutlu olmuş..Ah benimkide arasa, evden çıkmıyorum, daha dönemedim normal hayata :) İçimden gelmiyor gezmek.. Bence ortalık çok karıştı diye konuyu kapatmaya çalışıyorlar..Bencede böyle bir çalışma var. İnşallah kısalır..Hem kısa dönemler için, hemde uzun dönemler için :)

Bende sordum canım, eğer uzayacaksa o kadar gelme dedim ama bu uzun dönem asteğmenler için verilen bi tatilmiş...Uzamıyormuş askerlikleri ama bilemiyorum tabii ne kadar doğru..Her gün başka bi haber alıyorum :)

saol canım evet duymak yınede ınsanın ıcını rahatlatıyoo..ınsalah gecıcek..evet kısa donem ama onu bıde bana sor sen canımm...buda canım ızmırın en buyuk askerıyesıymıs normal askerıye dııl ıstıhkam egıtım yanı 1800 tane asker varmıss..300 e yakında rutbelı varmıs cok buyuk bıyermıs yemekhaneden boluklerının onune gelmek ıcın 3 km yuruyolarmıs..kıyamam ona yhaa..yınede arıya benı hergun mutlu edıyo..ılk 3 gun cok kotuydu haber alamamak..keske aynı yerde olsalarmıss :)

Bende sordum canım, eğer uzayacaksa o kadar gelme dedim ama bu uzun dönem asteğmenler için verilen bi tatilmiş...Uzamıyormuş askerlikleri ama bilemiyorum tabii ne kadar doğru..Her gün başka bi haber alıyorum :)

ha uzun donemler ıcınde dogrudur canım onu bılmıyorum benımkı kısa donem..eger oyleyse senın adına cok sevındım..ıyı gelıcektır gormek..ya ben ızın kullanmasını ıstemıyorum cunku kısa donemlerde kullanınca bı o kadar uzuyo..ben bı an once gıtsın gelsın ıstıyorum..:)

Canım bak onlar için güçlü olmamız lazım bende bitap durumdaydım hala öyleyim ama bana geldiğinde seni iyi görmezsem ben burda kötü olurum dedi. O Bugün gideli tam bir hafta oldu ilk 3-4 sigarayı 2 pakete çıkardım ama şimdi şimdi tutuyorum kendimi gelecek günleri düşünüyorum evlenicez ve bir sürü çocuğumuz olcak veee daha birlikte koca bir ömür geçiricez... Geleceği düşünün. Bir bakıma bu askerliği evliliğin bileti olarkta düşünün İlerde bugünlerimiz tebessümle hatırlamak için kendinizi toplayın kızlarrrr :))) Hem acemilikten sonra çarşı izinleride olucak nettende konuşabilcez sevdiklerimizle :))) Sigarayı azalttım ama yeme konusunda sıkıntım var :)) Hem bak bu yöndende düşündüğümüzde güzel bir rejime girmişte sayılıyoruzzz :)))))))) Umarım askerlik kısalır hem uzun dönemler hemde kısa dönemler için :))) Ben inanıyorum herşey çok güzel olucak

Keşke bizede uzun dönem çıkmasaydı ama napalım kader 1 sene görmeden yapamazdım, kullansın ne kadar izin varsa, yoksa çıldırırım :) İnşallah zaman su gibi akıp geçer hepimiz için

Burda halimi görüyorsunuz ama onunla telde konuşurken çok iyi konuşuyorum..Yinede bi sıkıntın yok dimi diye soruyor, kıyamadığım :) Tahmin ediyordur halimi yinede :) Bende çok sigara içiyorum ve hala azaltamadım ve işin kötüsü bizimki tatlı bile yemiyormuş orda rejim yapıyormuş, ben yemeğe verdim kendimi..Valla boşayacak beni :))) Bende inanıyorum herşey çok güzel olacak..Biz yeterki hep birbirimize destek olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…