341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ben de bi çıkıp bakıyım bi şeylere o zaman. Şöööylee güzel çıkıyım aşkımın karşısına şık şık

Benim ilişkim de aynen anlattığın gibi ama bizimki keyfi ayrılıklarla dolu.Aynı şehirde hatta aynı okulda bana yakın olsun diye 5 dk mesafeme taşınmasına rağmen pek sık görüşmedik öyle hergün beraber değildik.Herzamanki kavga konum bu kez lehime oldu diye düşünüyorum.Ben de senin gibi yanımdayken bile özlerdim, bugün işlerimi ayarladım akşama görüşelim dediğinde havalara uçar asla eve dönmek istemezdim.Ama şuan çoğu kişiye göre daha metanetliyim, onları antreman olarak yapmışız
En azından bir şekilde o yokken hayata nasıl devam edildiğini,plan yapmayı 5 yıllık ilişkim içine sığdırmışım ve şuan hayata küsmememin tek sebebi bu.Lütfen sen de bunu biraz lehine kullan, kendimizi anılarla sürekli başbaşa bırakırsak hepimizin sonu hastane...

Ayy efkrlanasim var. Joy turku actim dinliyorum. Gecede gec yatip gunduz 1-2 gibi kalkiyorum. Gun daha hizli gecsin diye. Gece oturmak daha iyi geliyor. Guzel bi soz oaylasiyim;
Ertesi gun sana kavusmiyacagim icin uyumadigim geceler var benim.

Bu sene iskenderuna giden çok var ve facebooktan takip ettiğim kadarıyla dağıtım işi iskenderuna gidenler için ve dağıtım yapılacığı iller belli 5 ile gönderilicekler daha tam olarak herkesin nereye gitçeği belli değil. Bende ilk gördüğümde benimkiyle konuşurken sordum yok bizde yazanın aynısı dedi. 339 kd beri bu uygulama var acemi ve usta birlikleri birlikte açıklanıo. Belki iskenderunda sayı fazla olduğu için bu yola başvurmuş olabilirler. Yalnız yine facebookta okuduğum bir yazıda var şimdi bu iskenderundan dağıtım yapılcak ya 5 ile, eğer bu illerden birinde yaşıyorsa yaşadığı ile değil diğer illerden birine verileceklermiş. Ben okuduğumun yalancısıyım ne kadar doğrudur yanlıştır bilmiyorum bide demişler en geç haftaya salıya kadar nerelere gitçekleri belli olcakmış...

genelde denizcilerimi ayrı yerlere gönderiyorlar benimki jandarma

Ben öyle diye biliyorum öyle duydum. İki yeri de aynı yer yazıyodu nişanlımın işte hatta sevinmiştik aynı yerde kalcaksın iyi falan diye ama oraya gittiğinde öğrenmiş ki herkesin öyle yazılmış ama dağıtım olcağı söylenmiş. denizciler için geçerliymiş sanırım bu.

Bu sarku hepimize gelsin;
Yeterkii sen uzulme
kendine dert etme
varsin uzasin yollar
sen Askimdan VAzgecme.

Evet genelde iskenderunda duydum ben de bu olayı. Benim nişanlım istanbulda oturuyo zaten ben ankaradayım o yüzden ankaraya gelme ihtimali olabilir belki düşük bi ihtimal olsa da bi umut işteeee :97: Nişanlım belki yarın belli olcakmış dedi ama en geç salı gününe kadar belli olcakmış

Ben de bi çıkıp bakıyım bi şeylere o zaman. Şöööylee güzel çıkıyım aşkımın karşısına şık şık

Bende cumartesi çıkıcam alışverişe cicilibicili birşeyler alayım diyorum çok şık olmayanından ama çokta salaş olmayanından güzel bir elbise alabilirim diye düşünüorum o yeşiller içinde olcak ne renk birşeyler alsam diyede düşüyorum. Düşünüyorumda düşüyorummm

Bu sarku hepimize gelsin;
Yeterkii sen uzulme
kendine dert etme
varsin uzasin yollar
sen Askimdan VAzgecme.

Ayy efkrlanasim var. Joy turku actim dinliyorum. Gecede gec yatip gunduz 1-2 gibi kalkiyorum. Gun daha hizli gecsin diye. Gece oturmak daha iyi geliyor. Guzel bi soz oaylasiyim;
Ertesi gun sana kavusmiyacagim icin uyumadigim geceler var benim.

aynen bende öleym cnm yoksa gün geçmiyo yaaa(( ama tatildeyim işe başlayınca erken yatmk zorundayım (((( o zaman ne yapacağm bilemiyorum offf

ne öyle birşey varmı gercekten

Ben de duyduğumda inanmadım ama aynen söylediğiniz gibiymişSevgilim acemi de usta da İskenderun da görünüyor ama nasıl olur bu mümkün değil diye kendisine sorduğumda buradaki 3bin kişinin de usta birliği İskenderun görünüyor.Denizcelere has bi durummuş, tek eğitim birliği burası olduğundan dolayı öyle görünürmüş.En fazla 50 kişi burada kalacak, diğerleri gidecek dedi.Gidecekleri öncelikli şehirler Çanakkale,İzmir,İstanbul,Kocaeli,Samsun olarak görünüyor.

Bugün nişanlımla konuşurken söyledi komutanı demiş ki bizim burdan ankaraya da çok gönderdiklerimiz oldu demiş. Ayy böyle anlatıyo bana sonra umutlanıyorum ama offf yaaa :18:

offf eminsiniz dimi kızlar,çok fena oldum ya nişanlımın olduğu yerden usta birliklerini hep güneydoğuya yolluyorlar panik oldum,şimdi bu denizciler için geçerli öylemi?

Yoksun ya sen!!!!
Hiç bir yere sığamıyorum...
Ya çok kalabalık etrafım
Ya da kimsesizim...
Artık bu yerlerde duramıyorum (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…