evet canm beyaz gıy bende beyaz aldım:) altına ne gıycem bılmıyorum ama ustume cok guzel beyaz blazer ceket aldım boyfrıend tarzda.hava sıcaktır ızmırdede o yuzden kıyafetıme uygun gıycem ıcımde bluzu ustumede o ceketı alcam.
mrb canım burda zaten kimse kimsenin hiç bişeyini ölçmüyo birbirimizi tanımıyoruz öyle bi hadsizliği kimse yapmaz bizim yaptığımız tek şey aynı dertten muzdarip insanların burada toplanıp dertlerini sevinçlerini üzüntülerini yani duygularını paylaşmak. sevgilisiyle askere gis,der gitmez ayrılacak duruma gelenler var ama kimse onların sevgisinden şüphe etmiyo burda ki ben yanlış anlaşıldım galiba ben senin yada sizin sevginizi yada başka bişeyinizi ölçmedim öle anladıysan afedersin. hani demişin ya bana göre arabesk bi durum die işte bende önceki yazın için bana göre hissettiklerimi yazmıştım nacizane. aa tabi şuda var son olarak söyleyim yine bana göre tabiki ben 7 yıldır sevglimle nişanlımla okuldu atamaydı askerlikti derken hergün her an birlikte olamadığım için arabeskte olsa belkide oyüzden yanındayken bile ayrılıp eve gitmek zor geliyo oyüzden yanındayken bile özlüyorum...
Herkesin öyle mi bilmiyorum ama denizcilerin öyleymiş.
Mesela benim nişanlımın acemi birliği de usta birliği de iskenderun gözüküyodu netten baktığımızda.ama usta birliğinde dağıtım olcağı söylendi sonradan.
genelde denizcilerimi ayrı yerlere gönderiyorlar benimki jandarma
Bu sene iskenderuna giden çok var ve facebooktan takip ettiğim kadarıyla dağıtım işi iskenderuna gidenler için ve dağıtım yapılacığı iller belli 5 ile gönderilicekler daha tam olarak herkesin nereye gitçeği belli değil. Bende ilk gördüğümde benimkiyle konuşurken sordum yok bizde yazanın aynısı dedi. 339 kd beri bu uygulama var acemi ve usta birlikleri birlikte açıklanıo. Belki iskenderunda sayı fazla olduğu için bu yola başvurmuş olabilirler. Yalnız yine facebookta okuduğum bir yazıda var şimdi bu iskenderundan dağıtım yapılcak ya 5 ile, eğer bu illerden birinde yaşıyorsa yaşadığı ile değil diğer illerden birine verileceklermiş. Ben okuduğumun yalancısıyım ne kadar doğrudur yanlıştır bilmiyorum bide demişler en geç haftaya salıya kadar nerelere gitçekleri belli olcakmış...
Ben de bi çıkıp bakıyım bi şeylere o zaman. Şöööylee güzel çıkıyım aşkımın karşısına şık şık
Ayy efkrlanasim var. Joy turku actim dinliyorum. Gecede gec yatip gunduz 1-2 gibi kalkiyorum. Gun daha hizli gecsin diye. Gece oturmak daha iyi geliyor. Guzel bi soz oaylasiyim;
Ertesi gun sana kavusmiyacagim icin uyumadigim geceler var benim.
ne öyle birşey varmı gercekten
Bu sene iskenderuna giden çok var ve facebooktan takip ettiğim kadarıyla dağıtım işi iskenderuna gidenler için ve dağıtım yapılacığı iller belli 5 ile gönderilicekler daha tam olarak herkesin nereye gitçeği belli değil. Bende ilk gördüğümde benimkiyle konuşurken sordum yok bizde yazanın aynısı dedi. 339 kd beri bu uygulama var acemi ve usta birlikleri birlikte açıklanıo. Belki iskenderunda sayı fazla olduğu için bu yola başvurmuş olabilirler. Yalnız yine facebookta okuduğum bir yazıda var şimdi bu iskenderundan dağıtım yapılcak ya 5 ile, eğer bu illerden birinde yaşıyorsa yaşadığı ile değil diğer illerden birine verileceklermiş. Ben okuduğumun yalancısıyım ne kadar doğrudur yanlıştır bilmiyorum bide demişler en geç haftaya salıya kadar nerelere gitçekleri belli olcakmış...
Bu sarku hepimize gelsin;
Yeterkii sen uzulme
kendine dert etme
varsin uzasin yollar
sen Askimdan VAzgecme.
Ben de duyduğumda inanmadım ama aynen söylediğiniz gibiymişSevgilim acemi de usta da İskenderun da görünüyor ama nasıl olur bu mümkün değil diye kendisine sorduğumda buradaki 3bin kişinin de usta birliği İskenderun görünüyor.Denizcelere has bi durummuş, tek eğitim birliği burası olduğundan dolayı öyle görünürmüş.En fazla 50 kişi burada kalacak, diğerleri gidecek dedi.Gidecekleri öncelikli şehirler Çanakkale,İzmir,İstanbul,Kocaeli,Samsun olarak görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?