Canım beni biliyorsun, kaç gün aramadı..Sonra hiç bir terslik yokmuş gibi, azarladı birde beni, vaktim olmuyor diye, ilk aradığı kişi sen olacaksın..Sadece sabret lütfen
evet ama 3 gün oldu yaa,2 dk da mı fırsat bulamaz insan
doğru sölüyosun haklısın cnm 2dk.da olsa araması bisesini duyması duyurması lazımdı.aradığında ne kadar çok merak ettiğini üzüldüğünü aşırı derecede belli et söyle telaşlandım falan de yada sen ara cnm biaskeriyeyi merak ediyrm dersin aramadı günlerdir dersin yerinde olsam öle yapardım
daha önce görüş izniyle alakalı aramıştım ama ona nasıl ulaşabilirim ki,orası çok büyük,bağlama şansları yoktur
ara anons yaparlar sen ara onlar ulaşır cnm bence hemen ara ... neresi ki ankara mamakta benim ki orası kadar büyük olamaz sanırım
istanbulda tatlım yaa,epey büyük bi kışla.bugün de aramayacağım,yarın arar herhalde.biraz kırgınım açıkçası,şu an pek konuşmak istemiyorum zaten:97:
evet ama 3 gün oldu yaa,2 dk da mı fırsat bulamaz insan
Haklısın canım ama orda neler oluyor bilmiyoruz..Aynı yerde olan kişilerin bile komutanlarına göre değişiyor..Yani 2dk bile fırsat bulamamış olabilir..Haftaya yemin törenleri var biliyorsun. Çok yorulmuştur, anca yemek yemeğe vakip bulmuştur.. Yani herşey olabilir.. Bende çok kırılıyorum her gün istiyorum ki 3-4 kez arasın ama asker ocağı işte Yarında aramazsa ozaman ararsın, ozaman merak et derim..
Haklısın canım ama orda neler oluyor bilmiyoruz..Aynı yerde olan kişilerin bile komutanlarına göre değişiyor..Yani 2dk bile fırsat bulamamış olabilir..Haftaya yemin törenleri var biliyorsun. Çok yorulmuştur, anca yemek yemeğe vakip bulmuştur.. Yani herşey olabilir.. Bende çok kırılıyorum her gün istiyorum ki 3-4 kez arasın ama asker ocağı işte Yarında aramazsa ozaman ararsın, ozaman merak et derim..
Aynen gecengun benide aramamisti 2gun ust uste megersem onlarin calismallari oluyormus gun icinde firsat bulamiyorlarmis hem bazi yerlerde cok az telefon oluyor belki saatlerce sira bekliyor gene birsey oluyordur araya
İyordur oda istemezmi sesini duymayi...
canım Allah korusun daha askeriyeden neler duyacağız
geçmiş olsun durduk yere korkutmuşlar sizi
canım konuştum akşam aşkımlaa öğrendim hangi ankesörler olduğunu ama birlikte biçok yerde varmış ankesör hangi bölük falan olduğunu falan öğrenirsen buluruz ankesörleri :)
mrb canım kaç gündür nete giremiyodum girince senin yazın dikkatimi çekti niyetim seni eleştirmek DEĞİL kesinlikle; bana kızma yanlış anlama ama özlememek bence çağın yada teknolojinin suçu değil. eğer bişeyler bitmişse biter ne yaparsan yap, keşke bazı şeyler bilgisayarı resetlemek gibi olsa reset attığında herşey eski haline dönse ama öyle olmuyor. eğer sen onu özlemek için askerliği bi fırsat görüosan bana göre sizde bilmiyorum yada sende bişeyler çoktan bitmiş olmalı. çünkü ben o yanımdayken bile özlüyorum ve askerlik bana göre kavuşmamızın önündeki son engel. inanırmısın şu satırları yazarken bile gözlerim doluyo.
pericikmazi nasıl canım askerin alışabildimi Gaziemir'e...
Rahattır ora alışmıştır umarım
Canımmm alıştı ama eğitimi ağır geliyor sanırım, elleri kanamıştı en son dün aradı.. :26: Sesinde böyle bir vazgeçmişlik, neden burdayımmışlık, hiç bitmeyecekmişlik gibi bir ses tonu vardı
yat yere surun dıyolarmıs komutanları..komutan eslerının oldugu lojmanlar varmıs askerıyenın orda resmen kumlardakı ızmarıtlerı topluyoruz rahatsız olmasınlar dıye dedı..:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?