341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

cnm ben gorustum hatta kacıncı boluk aynı boluktelerse sana numarasını vereyim sen ara.. sadece cok yogunlar cok sıcakmıs ve dayanamıyorlarmıs sıcaga, cesme suyu icilmiyormus, kantinden su alamadıgımız oluyor diyor.. merak etme canım zaten cok sıra oluyormus..1 ve 4. bölükte ayrıca gonullu bolukmus herkesten ygunmus

kızlar rabbim bütün askerlerimizin tırnağına zarar gelmeden sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin

selam kızlarrrrrr :))) bende aşkımı rüyamda görürken telefon çaldı ve o aradı. Onun sesiyle güne başladım :))) Canım ya 6 dakka konuştuk :))) Çok mutlu oldummmmmmm :))) zayıflamış zaten zayıftı zar zor 10 kg almıştı (( Artık askerlik bitince bol bol yemek yaparsın alırım kiloları geri dedi :)))) Yapmammı hele şu şafak bitsin :))) ayın 26 sını iple çekioyorum :))) Ondan sonra vakit buldukçada çarşı izinlerine gidicem. Bana sordu evci izni bayramdan dolayı 7 gün olabilirmiş haberleri takip et diye. ben dedim o 7 günün 2 günü askeriyeden diğer 5 gün sana şafak fazlası olarak geri dönüo dedim. Sizin bu konuda hiç fikriniz varmı??? gönül isterki 7 günü şafaktan yesek özlem gidersek ama bilmiorum işte :S

Görüştükk canım ya dediğin gibi dün çok yoğun geçmiş ondan bugün öğle arasında hemen aradııı...
düşüncen için çok sağolll ya söyledi bölüğünü ama laf değişti unuttum sırasını 17.bölük 1. bişey yada 17.tabur 1.bölük
nasıldı acaaabaaaaa :26:

kızlar biz dun tlfda baya bir tartıstık cok canım sıkkın artık arama istemiyorum dedim, sonra bir sekilde ulastım ben barıstık ama bugun 2 3 kere kısa kısa aradı, hic de iyi degildi durumlar ne yazık ki ben de alltan alamıyorum, zaten kafam karman corman bir cok sııkıntı var dun aksam annesiyle de konustuk ben bu işi basaramıycam dedim, bu kadr sure bu kadar sıkıntıya katlanacak gucum yok dedim, neden boyle yapıyorsunuz dedi, birbirinizi ozlediginizi soyleyin bu tartısmalara,geçmişi acmaya ne gerek var dedi ben onunla konusurum dedi ben de soyleyin aramasın dedim, ama ben aradım dayanamayıp tabi o da aradı

her sey kotu yani annemlerle de aram iyi degil, cunku benle hic birseyi paylasmıyorlar of offff cok agır bu sınavv

mrb canım kaç gündür nete giremiyodum girince senin yazın dikkatimi çekti niyetim seni eleştirmek DEĞİL kesinlikle; bana kızma yanlış anlama ama özlememek bence çağın yada teknolojinin suçu değil. eğer bişeyler bitmişse biter ne yaparsan yap, keşke bazı şeyler bilgisayarı resetlemek gibi olsa reset attığında herşey eski haline dönse ama öyle olmuyor. eğer sen onu özlemek için askerliği bi fırsat görüosan bana göre sizde bilmiyorum yada sende bişeyler çoktan bitmiş olmalı. çünkü ben o yanımdayken bile özlüyorum ve askerlik bana göre kavuşmamızın önündeki son engel. inanırmısın şu satırları yazarken bile gözlerim doluyo.

canım yapma bu sınavıda atlatıcaz evellallah. bak asker piskolojisiçok farklı elinden gelebildiğince sabırlı ol ve alttan al. askerde sevdiklerinden gelen bikaç iyi söz onu okadr mutlu ederki.. Yapma canım hem kendine yazık hem ona...

bende yanımdayken bile özlüyordum şimdi ayrı kalınca özlem duygum hat safada((

Canım sende benim kafadansın hemen kestirip atıyosun anladığım kadarıyla ama şuan bence hiç sırası olmazzzz..
Onun sana en ihtiyacı olduğu zamanda bırakırsan bi daha geri dönüşü olmaz..
İyce düşün derim senin ne yaşadığını bilemem tabiiii...

canıımmm nie öle oldunuz bak bazen özlemek de insanın sabrını dener bunu çok iyi biliyorum eğer çok çok önemli anlatamayacağın şeyler yoksa üzmeyin birbirinizi

inşallahhh tatlım ama ben simdidenn tukeniyorum, 3 kilo vermişim 6 gunde :S

buarada herkese soyluyorum, hic tahmin etmedigi bir anda onu siz arayın ordan bulun cok mutlu oluacktır emin olun, bizmkini bi arkadası aramıs o ana kdar bir kere de benim ismim anons edilsin diye bekliyordum diyor

ayrıca mektup da yazın bence kesinlikleee cok etkili olacaktırr canlarımm benden size tavsiyee

aynen öyleyimm elasu, çok fevriyim kendimden de nefret ediyorum:44:

yasadıklarımız oyle cok da ciddi bişiler degil, sadece gitmeden once cok gergindi ne desem sinirlendi kırdı inat etti ve sonuclarını hala cekiyoruz.. ha unutulmaz seyler mi degil, mesela onlara iftara gidicektimm, o kadr inatlar etti o kadar garip tepkiler verdi kii( ve kesinlikle haklıydım) sonunda o gece boyu hic konusmadık annesi rica ettigi icin gittim zaten onun hatrına..ama su an aslında onemsenmemesi gereken seyler ikinci gün dedi ki bana kafamı taşlara vuruyorum o olaylar icin bir daha yasamayalım olur mu dedi, dun hala aynı inatlara devam

cok canım sıkkın, su an kus degiliz ama gene de huzursuzummmm burda olsa sanırım dugunume safak sayıyor olacaktım

ya beni 6 günde 4782364 farklı ankesörlüden aradı ve çoğu da geri aramalı değil. doğrusu aranıyor, ama sesim gitse de onun sesi bana gelmiyor..
öyle bi süpriz, çok zor yapmak tek süprizim ona gitmecelerim olucak.. gerçi geliceğimi de biliyor da :)
bi de ankara çok sıkı yani. eğitimde olur bir şeyde olur, albayın yanında olur, panikler, telefona koşar, dert eder çokta rahat bi olay değil sanırım anca usta birliğinde o iş daha bi rahat olur gibi..

canıımmm nie öle oldunuz bak bazen özlemek de insanın sabrını dener bunu çok iyi biliyorum eğer çok çok önemli anlatamayacağın şeyler yoksa üzmeyin birbirinizi

of zatennn basımda o kadar cok sey var ki su ara tatlım,özlemeyi bile dusunmuyorum.. neyi dusundugumu de bilmiyorum cok bosluktayım ben canım

iskenderuna selam olsun

:)) yaa tatlım bende aramak istiyorum artık aradığı noyu bile kaydettim ama 1. si ankesörlü telefondan arıyo ordan arasam ulaşabilirmiyim bilmiyorum 2. si bende hep aramayı düşünüyorum fakat acemi birliği belki bişi diyen olur die bekliodum bilmiyorum. bu arada amasyalılar çok eğitim yaptırıolarmış sürekli koşuyolaarmış aşkımın ve diğer askerlerin ayak tırnakları fln morarmış ole dedi dün bide "" herşey bi yana sensizlik çok kötü aşkım ya""" dedi ben öldüm tabi o anda

canımcım ben de oyle dusunuyordum ama öyle değilmiş demek ki cok mutlu oldum dedi, zaten bu bahsettigim birlikteki ankesor degil de biriligin interenet sitesindeki telefıon numarası sanırım

gene de aklınızda olsun,acemi de olmazsa ustada mutlaka yapın!

Dejavu oldu banada söylediklerin, ikinizde bence birbirinize çok benziyorsunuz bizde öyleyiz ve hep inatlaşıyoruz ikimizde hatamızı kabul etmiyoruzz..
Bunun çözümü anca ikinizden biri alttan alcak hep bi taraf değil tabi madem o askerde bu seferlikk sana düşsün ne dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…