• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet ama 3 gün oldu yaa,2 dk da mı fırsat bulamaz insan

doğru sölüyosun haklısın cnm 2dk.da olsa araması bisesini duyması duyurması lazımdı.aradığında ne kadar çok merak ettiğini üzüldüğünü aşırı derecede belli et söyle telaşlandım falan de yada sen ara cnm biaskeriyeyi merak ediyrm dersin aramadı günlerdir dersin yerinde olsam öle yapardım

doğru sölüyosun haklısın cnm 2dk.da olsa araması bisesini duyması duyurması lazımdı.aradığında ne kadar çok merak ettiğini üzüldüğünü aşırı derecede belli et söyle telaşlandım falan de yada sen ara cnm biaskeriyeyi merak ediyrm dersin aramadı günlerdir dersin yerinde olsam öle yapardım

daha önce görüş izniyle alakalı aramıştım ama ona nasıl ulaşabilirim ki,orası çok büyük,bağlama şansları yoktur

evet ama 3 gün oldu yaa,2 dk da mı fırsat bulamaz insan

:( Haklısın canım ama orda neler oluyor bilmiyoruz..Aynı yerde olan kişilerin bile komutanlarına göre değişiyor..Yani 2dk bile fırsat bulamamış olabilir..Haftaya yemin törenleri var biliyorsun. Çok yorulmuştur, anca yemek yemeğe vakip bulmuştur.. Yani herşey olabilir.. Bende çok kırılıyorum her gün istiyorum ki 3-4 kez arasın ama asker ocağı işte :( Yarında aramazsa ozaman ararsın, ozaman merak et derim..

:( Haklısın canım ama orda neler oluyor bilmiyoruz..Aynı yerde olan kişilerin bile komutanlarına göre değişiyor..Yani 2dk bile fırsat bulamamış olabilir..Haftaya yemin törenleri var biliyorsun. Çok yorulmuştur, anca yemek yemeğe vakip bulmuştur.. Yani herşey olabilir.. Bende çok kırılıyorum her gün istiyorum ki 3-4 kez arasın ama asker ocağı işte :( Yarında aramazsa ozaman ararsın, ozaman merak et derim..

Aynen gecengun benide aramamisti 2gun ust uste megersem onlarin calismallari oluyormus gun icinde firsat bulamiyorlarmis hem bazi yerlerde cok az telefon oluyor belki saatlerce sira bekliyor gene birsey oluyordur araya
İyordur oda istemezmi sesini duymayi...

Aynen gecengun benide aramamisti 2gun ust uste megersem onlarin calismallari oluyormus gun icinde firsat bulamiyorlarmis hem bazi yerlerde cok az telefon oluyor belki saatlerce sira bekliyor gene birsey oluyordur araya
İyordur oda istemezmi sesini duymayi...

bekleyip göreceğiz kızlar,elimden bişey gelmez.aramazsa kışlayı aramayı da düşünmüyorum.en kötü ihtimal 1 hafta sonra görüşeceğiz sonuçta

canım Allah korusun daha askeriyeden neler duyacağız :53:
geçmiş olsun durduk yere korkutmuşlar sizi :59:

canım konuştum akşam aşkımlaa öğrendim hangi ankesörler olduğunu ama birlikte biçok yerde varmış ankesör hangi bölük falan olduğunu falan öğrenirsen buluruz ankesörleri :)

canım konuştum akşam aşkımlaa öğrendim hangi ankesörler olduğunu ama birlikte biçok yerde varmış ankesör hangi bölük falan olduğunu falan öğrenirsen buluruz ankesörleri :)

Artık gün aşırı arayacakmış canım dün öyle söylemişti bugün aramaz :14:
yarın öğrenebilirim napalım :59:

mrb canım kaç gündür nete giremiyodum girince senin yazın dikkatimi çekti niyetim seni eleştirmek DEĞİL kesinlikle; bana kızma yanlış anlama ama özlememek bence çağın yada teknolojinin suçu değil. eğer bişeyler bitmişse biter ne yaparsan yap, keşke bazı şeyler bilgisayarı resetlemek gibi olsa reset attığında herşey eski haline dönse ama öyle olmuyor. eğer sen onu özlemek için askerliği bi fırsat görüosan bana göre sizde bilmiyorum yada sende bişeyler çoktan bitmiş olmalı. çünkü ben o yanımdayken bile özlüyorum ve askerlik bana göre kavuşmamızın önündeki son engel. inanırmısın şu satırları yazarken bile gözlerim doluyo.:58:

Tekrar merhaba,

Benim soyledigim sey aslinda ozlememe durumuyla ilgili degildi zaten canim. Ama yine de sunu soyleyebilirim
sevgilim yanimdayken onu ozluyor muyum hayir. Sevgilim yanimdayken hissettigim sey daha ziyade mutluluk.
Yanindaki insani ozlemek bu platonik bir ask degilse bana biraz arabesk bir tutum gibi geliyor, tabii ki bu benim gorusum. Yani birlikteyken yapilacak, paylasilacak seyler varsa sevgiyi gostermenin ya da yasamanin tek yolunun ozlemden gecmedigini zaten anliyorsunuz.
Elbette uzaktayken ben de cok ozluyorum ancak benim bahsettigim konu tam olarak uzaktayken duyulan ozlem de
degil... binlerce kilometre uzakta da olsa sevgilim bana ulasir ya da ben ona. Oysa ki askerlikte durum cok farkli
onlara ulasamiyoruz madame butterfly kadar caresiziz...
Yoksa zaten kimse kimsenin ozlemini ya da sevgisini burada olcecek degil dogrusu bu haddimizi de asmak olurdu..
sevgiler canim

pericikmazi nasıl canım askerin alışabildimi Gaziemir'e...
Rahattır ora alışmıştır umarım :34:

slmlar kızlarr bende aranıza yenı katıldım:) benımde erkek arkadasım kısa donem olarak izmir narlıdere ıstıhkam a gıttı acemı bırlıgı ıcın usta bırlıgıde denizli..26 sında yemın torenı varmıs aılesıyle bırlıkte gıdıyoruz:) ılk gunlerr cok zor gectı ozellıkle ılk 3 oldum oldum oldum dırıldım dıyebılırm aglamaktan...3 gun haber alamamıstım cunku...bız 5 yıldır bırlıkteyız onumuzdekı yazda nısanımız olucak..cok zorr ...sureklı msjlasan gorusen bı cıft olarak..elım telefonda aramasını beklemek..ama artık her gun arıyor..bugunde oglen aradı tas toplatıyolarmıs kıyamam ona yha:( aksam arıcam dedı ama daha aramadı:((

pericikmazi nasıl canım askerin alışabildimi Gaziemir'e...
Rahattır ora alışmıştır umarım :34:

Canımmm alıştı ama eğitimi ağır geliyor sanırım, elleri kanamıştı en son dün aradı.. :26: Sesinde böyle bir vazgeçmişlik, neden burdayımmışlık, hiç bitmeyecekmişlik gibi bir ses tonu vardı :60:

Canımmm alıştı ama eğitimi ağır geliyor sanırım, elleri kanamıştı en son dün aradı.. :26: Sesinde böyle bir vazgeçmişlik, neden burdayımmışlık, hiç bitmeyecekmişlik gibi bir ses tonu vardı :60:

aynı sekılde erkek arkdasımda oyle soyledı ellerımız kanadı dedı cokk yoruluyomus..guya ızmır rahat yer dıyolardı..:50:

yat yere surun dıyolarmıs komutanları..komutan eslerının oldugu lojmanlar varmıs askerıyenın orda resmen kumlardakı ızmarıtlerı topluyoruz rahatsız olmasınlar dıye dedı..:S

Back
X