canımcım ben de oyle dusunuyordum ama öyle değilmiş demek ki cok mutlu oldum dedi, zaten bu bahsettigim birlikteki ankesor degil de biriligin interenet sitesindeki telefıon numarası sanırım
gene de aklınızda olsun,acemi de olmazsa ustada mutlaka yapın!
aşkım aradıııııı yarım saat konuştuuukkamasya ekibii askerleriniz film keyfi yapıyooo rahat olunnn...
ya nagish seninki usta birliğinde galiba amasyada az önceki msj ımı okımadınmı canım bizimki vakit bulup beni zor arıo değilki film... arıo konusurken arkadan bi düdük sesi her aradığında anca 4 dak 40 saniye konuşabilioruz sonra hemen yine eğitime devam
Dejavu oldu banada söylediklerin, ikinizde bence birbirinize çok benziyorsunuz bizde öyleyiz ve hep inatlaşıyoruz ikimizde hatamızı kabul etmiyoruzz..
Bunun çözümü anca ikinizden biri alttan alcak hep bi taraf değil tabi madem o askerde bu seferlikk sana düşsün ne dersin..
Bişey sorcam canım belki bilirsinn, bu ankesörlüler sabit telefon olarak yazar bize dimiii...
evet ben gidicem :) ankara polatlıya :)
tabi canım ustada muhakkak yaparız, yoksa diğer askerlerle bi de bu kadar stressin üzerine sidik yarıştırmasın :)
of bende çok kilo verdim.
bi anda gitti yani zaten ağzıma doğru düzgün bir şey koyamıyorum.
vallahi askere gidenlere değil bize yazık, yeminlen.
tabi canım ustada muhakkak yaparız, yoksa diğer askerlerle bi de bu kadar stressin üzerine sidik yarıştırmasın :)
of bende çok kilo verdim.
bi anda gitti yani zaten ağzıma doğru düzgün bir şey koyamıyorum.
vallahi askere gidenlere değil bize yazık, yeminlen.
ya bu yemin töreni ne karmaşık bir işmiş biz nişanlımızı görmek için giderken bir bakmışınız herkes orada :) aile bireylerinden herkes gidiyor biz ne doğru görebileceğiz nede hasret giderebileceğiz askerimizle... herkes birbirine kim nasıl gidiyor kaç kişi diye soruyor bizim ailede...
inşallah şu yemin töreni güzel geçer...
ayrıca başka şehirden kalkıp ankaraya gidecek varmı yemin töreni için kızlar...
yok tatlım acemi orda usta diyarbakır... film izleniyo bi arkadaşla kaçtık bizde dedi:)
yaaa kimle kaçtılar acaba :))
kızlar bugün 3 gün oldu bizim asker ağadan ses yok,en son pazartesi konuşmuştuk 2 kere
hadi yaa neden aramıyo acaba beni dün akşamüzeri aramıştı akşam ararım demişti arayamamış nası meraklandmm sabah kadar uyuyamadım neyse ki sabah konuştuk ama 2 gündür neden arayamadı acaba :S inş. arar cnm sıkma canını diyemeyeceğim çünkü bende çoook sıkılmıştım moralm altüst olmuştuu
elasuuuuu tam sana cevap yazarken aradııı konjustukkk nolur dedim ben almadıgımda sen alttan al ama cogunlukla ben alıcam dedimmmmmmm elasuu seni sevioyurm:)
bilmiyorum kibabamızla konuştum bugün,3-4 gündür evi de aramıyormuş kaç gündür de ha bugün ha yarın arar diye işlerimi erteledim,dışarı çıkmadım boş yere
uzun dönem mi kısa dönem mi cnm uzun dönemse daha çok eğitim yaptırıyolarmış belki de ondan arayamadı:S
kızlar bugün 3 gün oldu bizim asker ağadan ses yok,en son pazartesi konuşmuştuk 2 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?