Bizim de aralıkta 5. yılımız dolucak. Ama 2 yıldır uzağız işte birbirimize. Daha tam o duruma alışamadan bi de bu askerlik çıktı onun da hasreti ayrı off Allah sabır versin bi an önce kavuşmak nasip etsin hepimizi
bizimde yemin töreninde 6. yılımız dolacak şansımıza denk geldiçok mutlu oldum farkedince yemin törenine okadar konsantre olmuşumki yıldönümünü bile unutmuştum:)
Bir gün bizde bir sonraki dönem için konu açabilecek miyiz acaba? Hatta ben iki dönemde burda olacağım
Bir gün bizde bir sonraki dönem için konu açabilecek miyiz acaba? Hatta ben iki dönemde burda olacağım
evet ya şafak 50, şafak 30 diyebilsek bizde
biliyorumda bazıları kısa dönem oldugu halde usta birlikleri degişcek cuma demiş. yani ilk açıklandıgı gibi kalma ihtimalide varmış değişme ihtimalide varmış
ya bu yemin töreni ne karmaşık bir işmiş biz nişanlımızı görmek için giderken bir bakmışınız herkes orada :) aile bireylerinden herkes gidiyor biz ne doğru görebileceğiz nede hasret giderebileceğiz askerimizle... herkes birbirine kim nasıl gidiyor kaç kişi diye soruyor bizim ailede...
inşallah şu yemin töreni güzel geçer...
ayrıca başka şehirden kalkıp ankaraya gidecek varmı yemin töreni için kızlar...
ya bu yemin töreni ne karmaşık bir işmiş biz nişanlımızı görmek için giderken bir bakmışınız herkes orada :) aile bireylerinden herkes gidiyor biz ne doğru görebileceğiz nede hasret giderebileceğiz askerimizle... herkes birbirine kim nasıl gidiyor kaç kişi diye soruyor bizim ailede...
inşallah şu yemin töreni güzel geçer...
ayrıca başka şehirden kalkıp ankaraya gidecek varmı yemin töreni için kızlar...
canım iskenderunun ki pts ya da salı belli oluyor, 2500 kişiden 30u iskenderunda kalacakmıs, kalanlar dagıtılacak cogunlugu da gölc
k ve istanbul bir de tuzlayla gölcük'egidecekmiş, az ihtimalle de foca, marmarıs, ankara ve sinop var.
bizim insalah istanbul olur ya rabbimmmm
Evet bir çoğu geri aranmıyor, biz onun bulunduğu bölgedeki 3-4 tane aranabileni keşfettik onlardan aramaya çalışıyor zavallım :)
Benim nişanlımın adresi istanbul olduğu için istanbula vermeyiz demişler. Ankara olması için dua ediyorum bol bol. Salı gününe belli olcak sanırım. Sizinki istanbul olsun bizimki de ankara olsun inşallahhh
Evet bir çoğu geri aranmıyor, biz onun bulunduğu bölgedeki 3-4 tane aranabileni keşfettik onlardan aramaya çalışıyor zavallım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?