• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canımcım ben de oyle dusunuyordum ama öyle değilmiş demek ki cok mutlu oldum dedi, zaten bu bahsettigim birlikteki ankesor degil de biriligin interenet sitesindeki telefıon numarası sanırım

gene de aklınızda olsun,acemi de olmazsa ustada mutlaka yapın!

tabi canım ustada muhakkak yaparız, yoksa diğer askerlerle bi de bu kadar stressin üzerine sidik yarıştırmasın :)
of bende çok kilo verdim.
bi anda gitti yani zaten ağzıma doğru düzgün bir şey koyamıyorum.
vallahi askere gidenlere değil bize yazık, yeminlen.

Bende mektuplarıı usta birliğine saklıyoruumm... şimdiden yazmaya başladım seri mektup yağdıracaaam.. :32:

Yafff bende bi tuhaflık var kızlarrr .. herkes yemeden içmeden kesilmiş bende tam tersiii :52:

aşkım aradıııııı yarım saat konuştuuukk:21: amasya ekibii askerleriniz film keyfi yapıyooo rahat olunnn...

ya nagish seninki usta birliğinde galiba amasyada az önceki msj ımı okımadınmı canım bizimki vakit bulup beni zor arıo değilki film... arıo konusurken arkadan bi düdük sesi her aradığında anca 4 dak 40 saniye konuşabilioruz sonra hemen yine eğitime devam

ya nagish seninki usta birliğinde galiba amasyada az önceki msj ımı okımadınmı canım bizimki vakit bulup beni zor arıo değilki film... arıo konusurken arkadan bi düdük sesi her aradığında anca 4 dak 40 saniye konuşabilioruz sonra hemen yine eğitime devam

yok tatlım acemi orda usta diyarbakır... film izleniyo bi arkadaşla kaçtık bizde dedi:)

Dejavu oldu banada söylediklerin, ikinizde bence birbirinize çok benziyorsunuz bizde öyleyiz ve hep inatlaşıyoruz ikimizde hatamızı kabul etmiyoruzz..
Bunun çözümü anca ikinizden biri alttan alcak hep bi taraf değil tabi madem o askerde bu seferlikk sana düşsün ne dersin..

elasuuuuu tam sana cevap yazarken aradııı konjustukkk nolur dedim ben almadıgımda sen alttan al ama cogunlukla ben alıcam dedimmmmmmm elasuu seni sevioyurm:)

evet ben gidicem :) ankara polatlıya :)

bizde ankara güvercinlik 'e gitcez orada kalmayı düşünüyoz yemin töreninden sonra ama nerede kalınır nasıl kallınır fiaytlar nasıldır.aileye uygun, ekonomik yerler , varmı bilmiyoruz acaba ankaralı olanlar yada ankaraya gidecekler bir bilginiz varsa yardım edin:26::26::26:

tabi canım ustada muhakkak yaparız, yoksa diğer askerlerle bi de bu kadar stressin üzerine sidik yarıştırmasın :)

ay bence de ya valla bekleyene daha yazık..benim 1 ay sonra da kardeşim univrestiye gidicek, ekimde de en yakın arkdasım gelin giidio gurbete oy oy ben napıımmm arkalarından:(

ay bence de ya valla bekleyene daha yazık..benim 1 ay sonra da kardeşim univrestiye gidicek, ekimde de en yakın arkdasım gelin giidio gurbete oy oy ben napıımmm arkalarından:(

ya bu yemin töreni ne karmaşık bir işmiş biz nişanlımızı görmek için giderken bir bakmışınız herkes orada :) aile bireylerinden herkes gidiyor biz ne doğru görebileceğiz nede hasret giderebileceğiz askerimizle... herkes birbirine kim nasıl gidiyor kaç kişi diye soruyor bizim ailede...
inşallah şu yemin töreni güzel geçer...
ayrıca başka şehirden kalkıp ankaraya gidecek varmı yemin töreni için kızlar...

bende gitcem cnm ankaraya yemin töreni için onun babası annesi benm annem gideceğiz

kızlar bugün 3 gün oldu bizim asker ağadan ses yok,en son pazartesi konuşmuştuk 2 kere:59:

hadi yaa neden aramıyo acaba beni dün akşamüzeri aramıştı akşam ararım demişti arayamamış nası meraklandmm sabah kadar uyuyamadım neyse ki sabah konuştuk ama 2 gündür neden arayamadı acaba :S inş. arar cnm sıkma canını diyemeyeceğim çünkü bende çoook sıkılmıştım moralm altüst olmuştuu:50::50::50::50:

hadi yaa neden aramıyo acaba beni dün akşamüzeri aramıştı akşam ararım demişti arayamamış nası meraklandmm sabah kadar uyuyamadım neyse ki sabah konuştuk ama 2 gündür neden arayamadı acaba :S inş. arar cnm sıkma canını diyemeyeceğim çünkü bende çoook sıkılmıştım moralm altüst olmuştuu:50::50::50::50:

bilmiyorum ki:25: babamızla konuştum bugün,3-4 gündür evi de aramıyormuş:59: kaç gündür de ha bugün ha yarın arar diye işlerimi erteledim,dışarı çıkmadım boş yere:31:

Back
X