Selam ülkemin güzeller güzeli yarenleri:):) Güne güzel bir şekilde sizleri selamlayarak başlayayım dedim.İncelediğimde akıllarda kalan birkaç nokta olmuş onları cevaplıym hemen;
1. Askerler çarşı iznine sivil çıkıyor tabiki ama bu sizi hemen üzmesin, onların asker olduğu her hallerinden belli olduğu için kötü şeyler getirmeyin aklınıza.
2.Pericim bu sana, İzmir'in hayatı yaşamı güzeldir, rahattır ama tabi ki İstanbul kadar değil.Aklına sakın kötü şeyler getirme, ypacak olan adam senle aynı masada otururken bile yapar.Hep sağ tarafı melekleri dinliyoruz

3.Kısa dönem denizcilerin usta birlikleri göründüğü halde yeniden dağıtıma girecekler, ben de hayatımda ilk defa böyle bir şey duruyorum sülüsünde usta birliği de İskenderun görünmesine rağmen dağıtımı olacak ve öncelikli şehirler Samsun,Çanakkale, İzmir görünüyor.
4.Askerliğin uzaması ya da kısalması zaten dün haberlerde de okumuşsunuz ama olsa bile bizimkilere söz konusu olamaz olmamalı.Biz kendimizi boş hayallere bağlayıp daha sonra tekrar üzülmeyelim, şafağımız saydığımız hesapla devam etsin.
5.Bu Ankara zırhlı birliklerde askerleri olanlara özel:) Dün yolum oraya düştü ve birsürü asker sanrıım izinden dönüyordu ya da herhangi bir şeyden.Ben de şaşırdım hafta içi ne izni diye ama.Oldukça iyi görünüyorlardı, büyük bi kalabalık grup vardı birlikleirne doğru gidiyorlardı:) Hiç öyle bitkin halleri yoktu, sadece hepsi saçlarıyla oynuyordu belli ki alışamamışlar:) Bir de eğitimlerine tanık oldum, sızlanırlarsa üzülmeyin dün pek bir şey yapmadılar