341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

allahım yaa sağ salim gelsinler...
benim ona sürdüğüm güneş kremlerine nemlendiricilere laf ederdi
dün de burnum çok yandı dedi
ben ona demiştim giderken 50 faktör güneş kremi al diye
ahh ahh

Bende söyledim giderken 10 kere lütfen güneş kremi al lazım olcak sen yaz döneminde gidiyorsun diye ama dinletemedim bide oralarda onla uğraşamazmış.ama dün konuştuk kulaklarının üstü yanmış kurumuş.biraz pişman oldu kremi götürmediğine ama çaktırmamaya çalıştı güldüm bende bişey demedim ben sana demiştim demek istemedim:40:

benimkide dün hastane kontrolündeydi, çektikleri akciğer filmi beş para etmez doktor kalbinde büyüme var diyip telaşlandırmış, kardiyolojiye sevketmişlerki filmden kaynaklandığı anlaşılmış..askerlerimiz kimlere emanet :(

canım Allah korusun daha askeriyeden neler duyacağız :53:
geçmiş olsun durduk yere korkutmuşlar sizi :59:

Benim askerim günde 1 defa arıyor ama bende hiç sormuyorum arayamadığındanmı kaynaklanıyor :44:
Biz normaldede saatlerce konuşan biri değildik hep mesajlaşıyordukkkk... Ama fırsat buldukça aramasını isterdimmm...

İşte biz gün içinde çok konuşuyoduk o yüzden birden boşluğa düşmüş gibi oldum. Gerçi biz 2 yıldır uzaklığa alışığız o istanbulda ben ankarada offf bitsin artık şu mesafeler kavuşalım bi an önce :59:

İşte biz gün içinde çok konuşuyoduk o yüzden birden boşluğa düşmüş gibi oldum. Gerçi biz 2 yıldır uzaklığa alışığız o istanbulda ben ankarada offf bitsin artık şu mesafeler kavuşalım bi an önce :59:

İNŞALLAH Hepimiz kavuşalım tez vaktiyleeee...:48:
Aynen 3 yıl dolucak bizimde ilk senemiz hep beraber geçti kıymetini bilemedik aahh ahh :50:
son 2 yılda bursa-istanbul arası gelip gittik

İNŞALLAH Hepimiz kavuşalım tez vaktiyleeee...:48:
Aynen 3 yıl dolucak bizimde ilk senemiz hep beraber geçti kıymetini bilemedik aahh ahh :50:
son 2 yılda bursa-istanbul arası gelip gittik

Bizim de aralıkta 5. yılımız dolucak. Ama 2 yıldır uzağız işte birbirimize. Daha tam o duruma alışamadan bi de bu askerlik çıktı onun da hasreti ayrı off Allah sabır versin bi an önce kavuşmak nasip etsin hepimizi :69: :70:

Selam ülkemin güzeller güzeli yarenleri:):) Güne güzel bir şekilde sizleri selamlayarak başlayayım dedim.İncelediğimde akıllarda kalan birkaç nokta olmuş onları cevaplıym hemen;
1. Askerler çarşı iznine sivil çıkıyor tabiki ama bu sizi hemen üzmesin, onların asker olduğu her hallerinden belli olduğu için kötü şeyler getirmeyin aklınıza.
2.Pericim bu sana, İzmir'in hayatı yaşamı güzeldir, rahattır ama tabi ki İstanbul kadar değil.Aklına sakın kötü şeyler getirme, ypacak olan adam senle aynı masada otururken bile yapar.Hep sağ tarafı melekleri dinliyoruz:34:
3.Kısa dönem denizcilerin usta birlikleri göründüğü halde yeniden dağıtıma girecekler, ben de hayatımda ilk defa böyle bir şey duruyorum sülüsünde usta birliği de İskenderun görünmesine rağmen dağıtımı olacak ve öncelikli şehirler Samsun,Çanakkale, İzmir görünüyor.
4.Askerliğin uzaması ya da kısalması zaten dün haberlerde de okumuşsunuz ama olsa bile bizimkilere söz konusu olamaz olmamalı.Biz kendimizi boş hayallere bağlayıp daha sonra tekrar üzülmeyelim, şafağımız saydığımız hesapla devam etsin.
5.Bu Ankara zırhlı birliklerde askerleri olanlara özel:) Dün yolum oraya düştü ve birsürü asker sanrıım izinden dönüyordu ya da herhangi bir şeyden.Ben de şaşırdım hafta içi ne izni diye ama.Oldukça iyi görünüyorlardı, büyük bi kalabalık grup vardı birlikleirne doğru gidiyorlardı:) Hiç öyle bitkin halleri yoktu, sadece hepsi saçlarıyla oynuyordu belli ki alışamamışlar:) Bir de eğitimlerine tanık oldum, sızlanırlarsa üzülmeyin dün pek bir şey yapmadılar:66::66:

Hep sağ tarafı dinliyoruz, EVET, ara ara unutuyorum canım :)) Sonra yapmaz canım daha neler diyip rahatlıyorum..Zaten ecemilikte orada, sonra düşünürüm :)

Kızlar ben yien size bir şey danışacağım:(Dün duyduklarımdan sonra şok geçirdim, konu yine sevgilimin ailesi...
Yemin törenine ben zaten inat ettim gitmiyorum, gitmeye kalksam onun için ömrümde bir kere ailemden izin alabilmiştim daha doğrusu rest çekip birliğine ben götüreceğim demiştim mecbur izin verdiler, ama götüremedim istemedi.Bu sebeple daha da aileme onunla ilgili istesem bile söyleyemem.Ama sevgilimin nasıl bir ailesi varsa! yemin törenine gitmiyorlar:)Şaka gibi...Ailesi Ankara'da, askerim İskenderun da ve evin bugüne kadar şımartılan en küçük tek erkek çocuğu.Neymiş efendim yol uzakmış...Ve askerim bana hala inatla aileme söyle onlarla gel diyor,gelemezsen ben geleceğim 2 gün o izni orada geçireyim diyor.Tabi kötü haberi vermek bana düştü ailen yemin törenine gelmiyor ve sen dolayısıyla o birlikten onlar olmadan o birlikten çıkamıyorsun direk oradan dağıtıma gidiyorsun diye..Aklım almıyor nasıl bir anne babadır bu...Maddi sıkıntıları hele hele hiç yok atla uçağa git ama yol uzakmış gidemezlermiş!Sevdiceğim boynu bükük, yapayalnız kalacak yemin töreninde...İçim acıdı...Yine trajikomik bir olay yaşıyorum ve sizlerden fikirlerinizi bekliyorum ben ne yapayım:43:

Üzüldüm ama ben :( Neden ailesi böyle yaptı anlam veremedim.. :( Belkide bilmediğin farklı bir durum vardır, gidemiyorlardır yani, bir sebebi vardır. Teyzesi belki sana fikir verebilir diye düşünüyorum.

Bizim de aralıkta 5. yılımız dolucak. Ama 2 yıldır uzağız işte birbirimize. Daha tam o duruma alışamadan bi de bu askerlik çıktı onun da hasreti ayrı off Allah sabır versin bi an önce kavuşmak nasip etsin hepimizi :69: :70:

Amiinnnnnnnnnnnn :75:

Yemekleri sordunmu?? Bizimkisi pek beğenmiyooormuşşş
He bide bugün görüştüğümde yarın usta birliği belli olabilirmiş.. yada pz.tesiii..
Ay yarın belli olsada şu meraktan kurtulsaaaaaaaam.... :61:

Amiinnnnnnnnnnnn :75:

Yemekleri sordunmu?? Bizimkisi pek beğenmiyooormuşşş
He bide bugün görüştüğümde yarın usta birliği belli olabilirmiş.. yada pz.tesiii..
Ay yarın belli olsada şu meraktan kurtulsaaaaaaaam.... :61:

Sordum yemekleri de tuz yasakmış o yüzden yediklerinden pek bi şey anlamıyolarmış kıyamammmm :59:
Ama bana 23ünde belli olcak demişti. Kendisi yazıcı hatta önce bize gelcek sanırım bilgiler dedi.

of.
bende bu hafta 2 gün görmeye gidicektim. başbaşa kalmak istiyordum. ama kendisi ordan burnunu sokup her şeyi mahfetti.
ne yazıkki pazar günü ablası ben ve ablasının erkek arkadaşı gidebilicez.
halbuki ben başbaşa oturup konuşmak istiyordum onunla.. baya üzüldüm açıkçası.
ama her gün söylememe rağmen babasının bi arkadaşına benim geliceğimi ve beni boş bırakmamasını söylemiş.
ablasının erkek arkadaşı ile karşılaşmamaları gerektiği için de ablası benimle geleceğini söylemişti.
nasıl her şey birbirine karıştı belli değil. baya üzüldüm yani dünden beridir.
ve dün kavga edip kapattık ki hep alttan almama rağmen.
bugün sesini duymak istedim diye sabah aradı konuştuk 2 dk filan.
ama yani bi canım sıkıldı.. zaten haftaya yemin töreni olduğu için hep aileli bi zaman geçiricez. amaaaaaan...

Selam ülkemin güzeller güzeli yarenleri:):) Güne güzel bir şekilde sizleri selamlayarak başlayayım dedim.İncelediğimde akıllarda kalan birkaç nokta olmuş onları cevaplıym hemen;
1. Askerler çarşı iznine sivil çıkıyor tabiki ama bu sizi hemen üzmesin, onların asker olduğu her hallerinden belli olduğu için kötü şeyler getirmeyin aklınıza.
2.Pericim bu sana, İzmir'in hayatı yaşamı güzeldir, rahattır ama tabi ki İstanbul kadar değil.Aklına sakın kötü şeyler getirme, ypacak olan adam senle aynı masada otururken bile yapar.Hep sağ tarafı melekleri dinliyoruz:34:
3.Kısa dönem denizcilerin usta birlikleri göründüğü halde yeniden dağıtıma girecekler, ben de hayatımda ilk defa böyle bir şey duruyorum sülüsünde usta birliği de İskenderun görünmesine rağmen dağıtımı olacak ve öncelikli şehirler Samsun,Çanakkale, İzmir görünüyor.
4.Askerliğin uzaması ya da kısalması zaten dün haberlerde de okumuşsunuz ama olsa bile bizimkilere söz konusu olamaz olmamalı.Biz kendimizi boş hayallere bağlayıp daha sonra tekrar üzülmeyelim, şafağımız saydığımız hesapla devam etsin.
5.Bu Ankara zırhlı birliklerde askerleri olanlara özel:) Dün yolum oraya düştü ve birsürü asker sanrıım izinden dönüyordu ya da herhangi bir şeyden.Ben de şaşırdım hafta içi ne izni diye ama.Oldukça iyi görünüyorlardı, büyük bi kalabalık grup vardı birlikleirne doğru gidiyorlardı:) Hiç öyle bitkin halleri yoktu, sadece hepsi saçlarıyla oynuyordu belli ki alışamamışlar:) Bir de eğitimlerine tanık oldum, sızlanırlarsa üzülmeyin dün pek bir şey yapmadılar:66::66:

dün zırhlı birliklerine önemli bi komutan gelmiş öğleden sonra sadece selamlama yapmışlar :60:
çarşamba c.tesi pazar ziyaret serbestmiş öğleden sonra
ama dün sadece 5 ten sonra 15 dk falan müsade etmişler
zırhlı birliklerinden son haberler ...

dün sabaha kadar uyuyamadım.. sabah 5-6 arası arıyordu arar yine dedim yine aramadı....
aklıma biton kötü şey geldi ceza falan mı aldı, hasta mı ..... gibilerinden...
saat 7yi gördüm en son..sonra dalmışım..11:45 te telefon çaldı zıpladım resmen yataktan ayaklandım hemen ..
bibaktım Canımıniçi arıyor açtım hemen nerdesin sen çıktı ağzımdan dün hem eğğitim yaptıklarını hem yazı yazdığını söledi..
zaten akşam üzeri uyuyakalmış yatağında içtimada herkes bunu aramış Allahtan komutan kızmamış yaaa :(
dün çok yoğunduk,bu sabahta uyuyosun diye uyandırmak istemedim dedi,bu 2 oldu..
senden önemli mi yaa ben yine uyurum ne önemi war ki dedim..tamam bundan sonra her sabah akşam arıcam dedii..
üzüntüden hala midem ağrıyor,neyse ki güzel konuştu morali yerindeydi,ama zaman hiç geçmiyo burda dedi.
çooooooooooooooooooook özlemiş belli başımın belasııı dedii mutlu oldum içim rahatladı arayınca ama yine de buruk kaldım uykusuzluktan sanırm..:(((

Hadi gözün aydın canım :)

az önce aradı aşkımm çok sıcak oldugu icin eğitim yaptırmıyolarmış künyeler için kimlik bilgilerini kan gruplarını falan almışlar bugün onlarla uğraşıyoruz dedi.. sanırım künyeleri yemin töreninden sonra verceklermiş..

Back
X