341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

allahım yaa sağ salim gelsinler...
benim ona sürdüğüm güneş kremlerine nemlendiricilere laf ederdi
dün de burnum çok yandı dedi
ben ona demiştim giderken 50 faktör güneş kremi al diye
ahh ahh

Bende söyledim giderken 10 kere lütfen güneş kremi al lazım olcak sen yaz döneminde gidiyorsun diye ama dinletemedim bide oralarda onla uğraşamazmış.ama dün konuştuk kulaklarının üstü yanmış kurumuş.biraz pişman oldu kremi götürmediğine ama çaktırmamaya çalıştı güldüm bende bişey demedim ben sana demiştim demek istemedim

canım Allah korusun daha askeriyeden neler duyacağız
geçmiş olsun durduk yere korkutmuşlar sizi

İşte biz gün içinde çok konuşuyoduk o yüzden birden boşluğa düşmüş gibi oldum. Gerçi biz 2 yıldır uzaklığa alışığız o istanbulda ben ankarada offf bitsin artık şu mesafeler kavuşalım bi an önce

İNŞALLAH Hepimiz kavuşalım tez vaktiyleeee...
Aynen 3 yıl dolucak bizimde ilk senemiz hep beraber geçti kıymetini bilemedik aahh ahh
son 2 yılda bursa-istanbul arası gelip gittik

İNŞALLAH Hepimiz kavuşalım tez vaktiyleeee...
Aynen 3 yıl dolucak bizimde ilk senemiz hep beraber geçti kıymetini bilemedik aahh ahh
son 2 yılda bursa-istanbul arası gelip gittik

Bizim de aralıkta 5. yılımız dolucak. Ama 2 yıldır uzağız işte birbirimize. Daha tam o duruma alışamadan bi de bu askerlik çıktı onun da hasreti ayrı off Allah sabır versin bi an önce kavuşmak nasip etsin hepimizi

Hep sağ tarafı dinliyoruz, EVET, ara ara unutuyorum canım :)) Sonra yapmaz canım daha neler diyip rahatlıyorum..Zaten ecemilikte orada, sonra düşünürüm :)

Üzüldüm ama ben Neden ailesi böyle yaptı anlam veremedim.. Belkide bilmediğin farklı bir durum vardır, gidemiyorlardır yani, bir sebebi vardır. Teyzesi belki sana fikir verebilir diye düşünüyorum.

Amiinnnnnnnnnnnn

Yemekleri sordunmu?? Bizimkisi pek beğenmiyooormuşşş
He bide bugün görüştüğümde yarın usta birliği belli olabilirmiş.. yada pz.tesiii..
Ay yarın belli olsada şu meraktan kurtulsaaaaaaaam....

Sordum yemekleri de tuz yasakmış o yüzden yediklerinden pek bi şey anlamıyolarmış kıyamammmm
Ama bana 23ünde belli olcak demişti. Kendisi yazıcı hatta önce bize gelcek sanırım bilgiler dedi.

of.
bende bu hafta 2 gün görmeye gidicektim. başbaşa kalmak istiyordum. ama kendisi ordan burnunu sokup her şeyi mahfetti.
ne yazıkki pazar günü ablası ben ve ablasının erkek arkadaşı gidebilicez.
halbuki ben başbaşa oturup konuşmak istiyordum onunla.. baya üzüldüm açıkçası.
ama her gün söylememe rağmen babasının bi arkadaşına benim geliceğimi ve beni boş bırakmamasını söylemiş.
ablasının erkek arkadaşı ile karşılaşmamaları gerektiği için de ablası benimle geleceğini söylemişti.
nasıl her şey birbirine karıştı belli değil. baya üzüldüm yani dünden beridir.
ve dün kavga edip kapattık ki hep alttan almama rağmen.
bugün sesini duymak istedim diye sabah aradı konuştuk 2 dk filan.
ama yani bi canım sıkıldı.. zaten haftaya yemin töreni olduğu için hep aileli bi zaman geçiricez. amaaaaaan...

dün zırhlı birliklerine önemli bi komutan gelmiş öğleden sonra sadece selamlama yapmışlar
çarşamba c.tesi pazar ziyaret serbestmiş öğleden sonra
ama dün sadece 5 ten sonra 15 dk falan müsade etmişler
zırhlı birliklerinden son haberler ...

Hadi gözün aydın canım :)

az önce aradı aşkımm çok sıcak oldugu icin eğitim yaptırmıyolarmış künyeler için kimlik bilgilerini kan gruplarını falan almışlar bugün onlarla uğraşıyoruz dedi.. sanırım künyeleri yemin töreninden sonra verceklermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…