• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bizim de aralıkta 5. yılımız dolucak. Ama 2 yıldır uzağız işte birbirimize. Daha tam o duruma alışamadan bi de bu askerlik çıktı onun da hasreti ayrı off Allah sabır versin bi an önce kavuşmak nasip etsin hepimizi :69: :70:

bizimde yemin töreninde 6. yılımız dolacak şansımıza denk geldi:66: çok mutlu oldum farkedince yemin törenine okadar konsantre olmuşumki yıldönümünü bile unutmuştum:)

bizimde yemin töreninde 6. yılımız dolacak şansımıza denk geldi:66: çok mutlu oldum farkedince yemin törenine okadar konsantre olmuşumki yıldönümünü bile unutmuştum:)

Ne güzeeell daha anlamlı olur o gün sizin için o zaman. Bi gelseydi şu 26sı artııkk :52:

Herhalde bugün de çok yoğunlar arardı yoksa şimdiye kadar. Bekle bekleee..başka bi şey yapamıyorum o aramadan.napıyodur ki şimdi acaba:44:

evet ya şafak 50, şafak 30 diyebilsek bizde:(

ya bu yemin töreni ne karmaşık bir işmiş biz nişanlımızı görmek için giderken bir bakmışınız herkes orada :) aile bireylerinden herkes gidiyor biz ne doğru görebileceğiz nede hasret giderebileceğiz askerimizle... herkes birbirine kim nasıl gidiyor kaç kişi diye soruyor bizim ailede...
inşallah şu yemin töreni güzel geçer...
ayrıca başka şehirden kalkıp ankaraya gidecek varmı yemin töreni için kızlar...

biliyorumda bazıları kısa dönem oldugu halde usta birlikleri degişcek cuma demiş. yani ilk açıklandıgı gibi kalma ihtimalide varmış değişme ihtimalide varmış

canım iskenderunun ki pts ya da salı belli oluyor, 2500 kişiden 30u iskenderunda kalacakmıs, kalanlar dagıtılacak cogunlugu da gölc
k ve istanbul bir de tuzlayla gölcük'egidecekmiş, az ihtimalle de foca, marmarıs, ankara ve sinop var.

bizim insalah istanbul olur ya rabbimmmm

kızlarrr selam:) bende yeni katıldım aranıza. benim askerim de çorum da cenderme cenderme :66:
hergün arıyo ama 2-3 dk konuşuyoduk. ama bu sabah sesiyle uyandım aşkımın. kuytuda kalmış bi ankesör bulmuş ordan aradı tam 19 dk konuştuk ilk defa sırada bekleyen derdi olmadan :69: Allah bekleyene de bekletene de kolaylık versin...

ya bu yemin töreni ne karmaşık bir işmiş biz nişanlımızı görmek için giderken bir bakmışınız herkes orada :) aile bireylerinden herkes gidiyor biz ne doğru görebileceğiz nede hasret giderebileceğiz askerimizle... herkes birbirine kim nasıl gidiyor kaç kişi diye soruyor bizim ailede...

evet ben gidicem :) ankara polatlıya :)

ben eşimle baya vakit geçirebilirim 3 kişi gidiyoruz ben ve 2 kardeşi annesi babası gelemicek malesef oyüzden rahatız.. benm ailemde kardeşimin yemin töreninde olacağı için bizdende kimse gelemiyo.. tek üzüntüm kardeşimin yemin töreninde bulunamamak niye hepsi aynı gün sanki:(

canım iskenderunun ki pts ya da salı belli oluyor, 2500 kişiden 30u iskenderunda kalacakmıs, kalanlar dagıtılacak cogunlugu da gölc
k ve istanbul bir de tuzlayla gölcük'egidecekmiş, az ihtimalle de foca, marmarıs, ankara ve sinop var.

bizim insalah istanbul olur ya rabbimmmm

Benim nişanlımın adresi istanbul olduğu için istanbula vermeyiz demişler. Ankara olması için dua ediyorum bol bol. Salı gününe belli olcak sanırım. Sizinki istanbul olsun bizimki de ankara olsun inşallahhh

Benim erkek arkadasim da askerde. Aslina bakarsaniz Ben onun askere gitmesini icten ice istedigimi anliyorum. Bu askerlik isi kendi monotonlugu içinde seyredip giden ilişkimize renk katmış gibi görünüyor. Internet ve cep telefonu cağında birine ulasamamak, ozlemek, sesini duyamadigimiz için gerçekten çaresiz hissetmek... butun bunların sonucunda doğan romantizmi askerliğe borçlu olduğum icin acınası durumda olduğumu da düşünüyorum. Cep telefonu ve internet sayesinde insanların bu kadar kolay ulaşılabilir hale gelmesi bizden pek çok rengi alıp götürmüş olmali ki içimdeki o çok samimi ozlem duygusuna yabancı hissediyorum. Şimdi bütün bu ulasilamazlik durumu bana hayal kurabilecegim bir alan da hediye etmiş oldu aslinda kendi adıma ben bunun keyfini çıkarmak istiyorum. Geri döndüğünde her şey yine o sıkıcı 21. yy standartlarına kavuşacak nasılsa. Hepinize tekrar selamlar...

Evet bir çoğu geri aranmıyor, biz onun bulunduğu bölgedeki 3-4 tane aranabileni keşfettik onlardan aramaya çalışıyor zavallım :)

nişanlım sorun yapmıyor,cep telefonumdan falan da arıyor ama benim içim rahat etmiyor.kendim ararsam daha rahat konuşurum ama sonuçta o zaman da onun bakımından zaman sınırlaması olacak

Benim nişanlımın adresi istanbul olduğu için istanbula vermeyiz demişler. Ankara olması için dua ediyorum bol bol. Salı gününe belli olcak sanırım. Sizinki istanbul olsun bizimki de ankara olsun inşallahhh

Ayy bizimkiside bursalı nereye düşer acabaaa...
İstanbula gelmesini çok istiyorum dua ediyoruuumm..

Evet bir çoğu geri aranmıyor, biz onun bulunduğu bölgedeki 3-4 tane aranabileni keşfettik onlardan aramaya çalışıyor zavallım :)

nişanlım sorun yapmıyor,cep telefonumdan falan da arıyor ama benim içim rahat etmiyor.kendim ararsam daha rahat konuşurum ama sonuçta o zaman da onun bakımından zaman sınırlaması olacak

Back
X