341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Benim aşkım orda soğuk su bulmakta zorluk çekiyomuş hemen bitiyomuş soğuk su bazı günler soğuk su içemiyolarmış o sıcakta kıyamam ben yaaa o öyle dedğinden beri su içerken vicdan azabı çekiyorum içemiyorum ( Eğer ziyaretçiler içeri bi şey alabiliyolarsa bana bol bol buzzz gibi şeyler getirin diyo kıyamammmm

saat kaç oldu hala aramadı yaa.. normalde bu saate kadar arardı off napıyo acaba şimdi

Arar canım. dün de ben o durumdaydım çok yoğun olduğu için fırsat bulamamış aramaya. yemin törenine hazırlık yapıyolar ya o yüzden baya bi eğitim alıyolar. fırsat bulduğu ilk anda arıycaktır hemen aklı sendedir zaten. içini ferah tut sen

kızlar merhaba neler yapıyorsunuz çok özledim sizi ya başka bir eve taşındığım için internetim bağlanmadı daha sizden ayrıyım hiç soranda yok he bu ahsen nerde diye:)))) aklım hep sizde yani bide askerimde tabii bu arada liste felan vardı ne yaptınız onu benide ekleyin yaaa

bende içimden diyorum bu ahsen nerde diyeeeee demek ki öleymiş şimdi anladımmmmm

iki gündür benide aramadı bu saatten sonrada aramaz herhalde akşam artık o da arasa tabi... :44:bakalım şu yemin töreni gelsede artık usta birliğine geçseler daha rahat edecekler...hem belki daha sık ve uzun uzun konuşabiliriz...

bende içimden diyorum bu ahsen nerde diyeeeee demek ki öleymiş şimdi anladımmmmm

sesimi duyan birisi varmış:))) canım ya maalesef çok özledim sizi ama aklım hep sizde bende aşkımla konuştum moralleri çok bozuk yaa gerginler stresliler kolay bişey değil biliyorum ama bende ondan güzel sözler bekliyorum haksızlıkmı yapıyorsum sizce kızlar

kızlar merhaba, ben de okuyorum bir süredir ama yazmamıştım hiç.ben de bekliyorum, iskenderunda denizci..

sanırım digerlere gore daha rahat ama sesi hic de iyi değil, ayaklarıma kaynar sular indi diyor..gunde 1 ya da 2 kere konustuk hep, annesini de ben arayıp haber veriyorum, bazı akşamlar haber vermeyince ikimizde mutsuz oluyoruz.. çok zor

cok gerginim zaman nasıl gececek bilmiyorum cok zamansız oldu bu gidiş canım sıkılıyor, iş yerinde de devamlı aglıyorum farketmeden.. üstelik annem gittigini bilmiyor bile olabilir gerci feysbuktan anlamıs olacagını sanıyoruz ama evde de gerginim..

nasııı bitecekk 151 günn((

Herkes öyle diyo zaten usta birliğine geçince görüşmek daha rahat oluyomuş. Az kaldı zaten biraz daha dişimizi sıkıcaz 8-9 gün sonra daha rahat görüşücez inşallah

canım ya bir liste muhabbeti vardı ya ne oldu ona hala varmı

bende özlicem bugün sizleri geceye kadar giremicem nişanlımın ewinde olcam akşam(( sende haklısın tabi de onları da anlamak lazım yaa ne durumdalar km bilir anlatıyolar ama yaşamadan anlaşılmaz bencee sen idare ette askerlik bitince alırız ifadeleriniiiii

Benim nişanlımla aynı yerdeler.
Bu aralar baya yoruluyolarmış ama işte yemin törenine hazırlandıkları için o da. Usta birliğine geçince daha rahat edicekler inşallah. Sen hiç sıkma canını içini ferah tut dua et askerin için. Zaman çabucak akıp geçicek inşallah. İlk başlarda ben de çok üzülüyodum ağlıyodum ama günler geçtikçe alışıyo insan. Hem senin moralin yerinde olmalı ki askerine destek olasın. O yüzden iyi şeyler düşün ona kavuşucağın anı düşün bu şekilde moral ver kendine ve tabiki de ona. Burda da birbirimize destek oluyoruz hem bak. Moral bozmak yok kızlar

kızlar ben de varım
hatay/İskenderun- 1. deniz er eğitim alayı-kısa dönem

ya bizimde işimiz zor giden kadar arkada kalan ciddi zorluk çekiyor gerçekten ben ona sevgimi söylüyorum ama o bu noktolarda sesiz kalıyor ortam içinde açılmayı sevmiyor biliyorum ama çok zor yaa bizde burda bir sürü zorluk çekiyoruz nasıl idare etcem bilmiyorum yani((((((

Şu anda onların neler yaşadıklarını ne durumda olduklarını bilemiyoruz ki. Düşünsene bi anda bi yere tıkılıp kaldılar dışarıyla istedikleri zaman bağlantı kuramıyolar. O yüzden onları biraz anlayıp alttan almamız lazım bu dönemlerinde. Askerlik bitip döndüklerinde sorarız beraberce hesap

evet hic kıyamıyorum ya o gerci alısıktır zor sartlara diyorum ama işte olmuyor, ben de yiyemiorum yemek o orda yiyemiyor diye. dün tüm gun arasın diye bekledim, aksam aratmamışlar.. aksam annesi aradı konustun mu diye, hayır dedim, dedi bak bir gun daha bitti, basladım aglamaya koskoca 24 saat geciyor anca 1 gun gidiyor diye

nerdesin pembeli sen gidicen mi yemin torenine?

Ben de dün çok beklemiştim akşam anca arayabildi çok yoğunlarmış bu aralar. Sen böyle üzülüp ağlarsan sürekli ona kim moral vercek ama bunları da düşün. Şu anda onların desteğimize çok ihtiyaçları var. Ben öyle bi hata yapıp dün onla konuşurken ağladım sonradan çok pişman oldum bi daha yapmam öyle bi şey hep moral vercem aşkıma
Ben ankaradayım bi şey çıkmazsa inşallah gidicem yemin törenine biletimi aldım bekliyorum haftaya yolculuk var inşallah aşkıma doğruuu
Sen gidicek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…