341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

[ahsennida.......>safak 152

15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA

16'ncı Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı Boru-Trampet Tk. K.lığı- DİYARBAKIR

canlarım şimdi ben çıkıyorum inş. hafta sonuna kadar internetim olur bende size kavuşurum şimdi 2 özlem çekiyorum bir askerimin yokluğu bide sizin yokluğunuz ne yapalım dayanıcaz en kısa zamanda görüşmek üzere beni unutmayın şu an internet cafedeyim iş başvurusu yapıcam çıkmam lazım bana dua edin görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum hayırlı günler

tubacım bu liste ne olucak sonra??

bu liste daha sonra düzenlenip en son halini alcak arada da eklenenler olcak tabi konunun en başında yer almasını istiyoruz konu sahibinden yardım istendi ama bakalım ... burdan bakıp aynı yer olanlar birbirlerinden haberleri alabilirler aranmadıklarında..

çok gitmek istiyorum,gitmezsem de deli gibi uzulucem

bakalım annesi annemden izin alacagını soyledi, iş yerine de bir bahane bulucam artık yani hic belli deil, aslında dagıtıma da baglı, eger istanbul felan olursa dagıtılacagı yer o aksama birlikte oluruz burdaaa inşallah pazar gunu gider burdan,hatta belki birlikte giderizzzzz:)

pembeli iskenderuna dua ederken benim icinde et olur mu??? buarada ankara da dagıtım ihtimallerinden biriymiş inşallah sizinki öyle olur, bizim de istanbul olurrrrr! 2 haftada bir giderim istanbula en azındannn..Allah yardımcımız olsun.
haklısın buarada aglamamız lazım ama ben cidden her aradıgında agladım, ben ona moral verecegime o moral veriyor bana..of offf cok agır bir sınav Rabbim yanıltmasın kimseyiiii ya

benide ekle cnm
safak 152
acemi 121. Jandarma eğitim komutanlığı Serinyol /Hatay
usta antakya il jandarma komutanlığı Hatay

Evet ankara da oluyomuş dağıtımda dün söyledi aşkım da bana. yani inşallah olur ankara. eğer olursa ben her gün giderim zaten ziyaretine Haklarında hayırlısı nereyse ora olsun inşallah.
Zaten bu topikte baya bi iskenderunda askeri olan var. Hepimiz yemin töreninde görüşürüz artık :))) Dualarımız askerlerimizle her zaman..

sensizlik sessizlik demek sessizlik olum demek yasarken olmek,seni sevip sensizlikle yasamak demek demek ki yasamak icin sen gerek :26:

Tesekkur ederim canim ilgin icin. Evet he he deyip geccez artik. Ama gelince bi yapsin top gibi yerden yere atarim onu. kayinvalidem de hosgorcez kizim artik uzulme sen dedi. Ne yapalim idare etcez artik.
Sanada cok sevindim canim. Masallahh. Allah agzimizin tadini bozmasinn.

Bir de bizimkinin abisiyle yengesi orda şuanda, evci çıkabilir her haftasonu. Hımm, boş bırakmamak lazım :)

tatlım sen gönlünü ferah tut bişicikler olmaz, bana gitmeden acaip kaprisler yapıyordu, bugun bir laf gecti dedim orda da hayır yapmam diyebilior musun dedim sustu.kıyamadım inan.. bize dısarda cektirdiklerinin cogunu onlarda cekiyorlar o yuzden ferah tut icini, abisi ve yengesinin de bebegi olucak diyordun ne guzel işte sana da arayıp sorma fırsatı, devamlı arayıp bebegin durumunu sorarsın boylece sevgilini de kontrol altında tutarsın! merak etme sen guzel olcakk hersey canım

Birazcıkta çeksinler canım :) Harika fikir :)) Bebeği sormak için gece gündüz ararım. Daha doğrusu gece aramak işime gelir..Ama uyuyacağım erkenden derse geçmiş olsun :) İşte mesafe olunca insanın aklına herşey geliyor. İnşallah canım Allah hepimize sabır ve huzur versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…