tubacım bu liste ne olucak sonra??
Ben de dün çok beklemiştim akşam anca arayabildi çok yoğunlarmış bu aralar. Sen böyle üzülüp ağlarsan sürekli ona kim moral vercek ama bunları da düşün. Şu anda onların desteğimize çok ihtiyaçları var. Ben öyle bi hata yapıp dün onla konuşurken ağladım sonradan çok pişman oldum bi daha yapmam öyle bi şey hep moral vercem aşkıma
Ben ankaradayım bi şey çıkmazsa inşallah gidicem yemin törenine biletimi aldım bekliyorum haftaya yolculuk var inşallah aşkıma doğruuu
Sen gidicek misin?
çok gitmek istiyorum,gitmezsem de deli gibi uzulucem
bakalım annesi annemden izin alacagını soyledi, iş yerine de bir bahane bulucam artık yani hic belli deil, aslında dagıtıma da baglı, eger istanbul felan olursa dagıtılacagı yer o aksama birlikte oluruz burdaaa inşallah pazar gunu gider burdan,hatta belki birlikte giderizzzzz:)
pembeli iskenderuna dua ederken benim icinde et olur mu??? buarada ankara da dagıtım ihtimallerinden biriymiş inşallah sizinki öyle olur, bizim de istanbul olurrrrr! 2 haftada bir giderim istanbula en azındannn..Allah yardımcımız olsun.
haklısın buarada aglamamız lazım ama ben cidden her aradıgında agladım, ben ona moral verecegime o moral veriyor bana..of offf cok agır bir sınav Rabbim yanıltmasın kimseyiiii ya
Tatlım en çok seni sevdiğinden en çok senden emin olduğundan nazı sana geçiyor..Sana kızacak, sana ağlayacak..Haklısın sende onlar hiç bir zaman bizi anlamayacak ama bizde hiç bir zaman asker psikolojisini bilemeyeceğiz. O yüzden üzgünüm ama alttan alan herşeye evet diyen taraf hep biz olacağızAma geldiklerinde, işte ozaman her istediğini yapabilirsin..Sen yine üzerine düşeni yap canım, sonra içine dert olmasın..
Kızlar çarşı izninde askerler ne yapıyor çok merak ediyorum? Sivil mi çıkıyorlar?
Kızlar çarşı izninde askerler ne yapıyor çok merak ediyorum? Sivil mi çıkıyorlar?
peri çıkmazı birliklere göre değişiyrmus ama seninki sanırım uzun donemse rahattır, sivil cıkarr
bazı yerlerde sivil bazı yerlerde de askeriye kıyafetleriyle çıkıyolar diye duydum cnm yerine göre değişiyomuş
sivil çıkarıyorlar diye biliyorum ben,kamuflajla çıkarılırlarsa güvenlik tehlikesi olmaz mı?:44:
Bir de bizimkinin abisiyle yengesi orda şuanda, evci çıkabilir her haftasonu. Hımm, boş bırakmamak lazım :)
tatlım sen gönlünü ferah tut bişicikler olmaz, bana gitmeden acaip kaprisler yapıyordu, bugun bir laf gecti dedim orda da hayır yapmam diyebilior musun dedim sustu.kıyamadım inan.. bize dısarda cektirdiklerinin cogunu onlarda cekiyorlar o yuzden ferah tut icini, abisi ve yengesinin de bebegi olucak diyordun ne guzel işte sana da arayıp sorma fırsatı, devamlı arayıp bebegin durumunu sorarsın boylece sevgilini de kontrol altında tutarsın! merak etme sen guzel olcakk hersey canım
kızlaaaaaar zaman daralıyo....şafak azalıyo...yerimde duramıyorum....20 lere gelince napıcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?