341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Yine çok duygulandım..Ağzına, yüreğine sağlık..

Evet ben de tam onu düşünüyodum şimdi.. Biz aradılar mı aramadılar mı iyiler mi rahatlar mı diye düşünüyoruz ama ordaki askerlerimiz ne zorluklarla uğraşıyolar. Şimdi onların aileleri ne durumdadır Allah bilir ( Ne kadar büyük bi acı Allahım bu son olsun artık bitsin bu çatışmalar, şehitler, sönen ocaklar (

Ramazan mübarek aydır kan dökmek olmaz, ramazan bitince operasyon yapacağız diyen büyüklerimiz, askerlerimize davetiye çıkarmış bulunmakta.
By yüzden hergün duyuyoruz malesef bu acı olayı.İnşallah biran önce çözüm bulurlar biter artık bu acı, Allah tüm yakınlarına sabır,güç versin...

Amiiinn inşallahh..

Gene şehit haberleri of yaaa (
Allah ailelerine sabırlar versin..
Bu hainleri de Allah ıslah etsin.
Vatanımızı kimse bölemez

artık haber dinlememeye çalışıyorum o gittiğinden beri ama mümkün değil bişekilde biyerlerden duyuyoruz bu haberleri Allah ailelerine sabır versin.. Artık hepsi allaha emanet hayırlısıyla bi bitse şu 5 ay ben hergün biraz daha alışırım derken gün geçtikçe daha zor geliyo sanki

Selam canımmm.....

Dün arandınmıı???

Dün yemekhanede görevliymiş, 17 de aradı konuştuk uzun uzuuun çok şüküüürrr...
Yine gözüm telefonda öğle arasında arayabilir inş.

Aradı canım ama biraz geç aradı. çok yoğunlarmış çok eğitim görmüşler o yüzden 7ye doğru aradı.çok az konuştuk ve ben bayağı üzülmüştüm o yüzden yatmadan önce 2 kere daha aradı doya doya konuştuk çook mutlu oldum :)) Bugün daha aramadı beklemedeyim hala. Ama dedi ki bu aralar çok yoğunuz o yüzden biraz geç arayabilirim merak etme dedi. Bakalım bekliyorum her an:97:

mrvgndz> şafak 152
iskenderun 1. deniz er eğitim alayı

------------------------------------
mrvgndz , Canım seninle kaderdaşız biliyosun benide şafak panosuna aynen ekle emiiiiiiii

Askerimmmmmmmmm Benimmm.... Çok özledim ya...

Niye üzüldüm canım ya moralini bozmaa asıl onların morale ihtiyacı var şuannn.....

Niye üzüldüm canım ya moralini bozmaa asıl onların morale ihtiyacı var şuannn.....

Ne biliyim dün o kadar bekleyip de azıcık konuşunca moralim bozuldu biraz ve ilk kez onun karşısında tutamadım kendimi ağladım. dayanamadım napıyım
Onun da aklı bende kaldı sanırım 2 kere daha aradı sonra. Ama bundan sonra tutcam kendimi ağlamıycam üzmiycem aşkımı moral vercem ona bol bol.. Canımmm benimmmm

Evet canım onlar o haliyle bize hiç birşey yansıtmıyorlar ben bazı zorlukları kayınvalidem söylemese haberim olmuycakkk... :97:
Bizim içinde bi geçiş süreci tabii.. zamanlar herşey daha net olucakk.. şunu unutma en zor zamanları alışmaya çalışıyorlar bu duruma
Destek olmalıyızzzzz askerlerimizeee.......

Evet canım kesinlikle destek olmalıyız onların buna çok ihtiyacı var çünkü.
Şimdi aradı aşkımm konuştuk biraz ama komutan çağırıyo kapatmam lazım dedi belki ararım birazdan gene dedi bakalım Sesini duydum ya bugün de çok şükür Allahımmm

Çok sevindimmm... Bende beklemedeyimmmm..

kızlar biz burda sesini duyamıyoruz yok kokusunu özledik diye ağlaşırken 7 ocağa daha ateş düşürdü bu şerefsz it sürüsü pkk rabbim sabır versn ailelerineee... daha kaç vatan evladı gidecek ki, yazık günah... nasıl verecekler bunun hesabını

Evet malesef gene kötü haberler aldık Bu son olsun inşallah.. Artık hiçbi askerin ailesi üzülmesin ağlamasın. Allahım korusun onları yardımcıları olsun..

En kötüsüde elimizden dua etmekten başka birşey gelmemesi, Allahım bu pisliklere fırsat vermeeeeee...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…