341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

benimkinden hala ses seda yok, iyi olduğunu bilsem de çok merak ediyorum

bi mucize olsa.. askerlik 4 aya düşse.. askerlerimizde kasım da gelse.. çok şeymi istedim:)

İnşallah sizin için dua ediyorum, umarım 4 aya düşer..Ama yedek subaylık uzamasın 12 ay zaten çok uzun Bir de anlamadığım 15 ydan 1 aya çıkacak yazıyor..Eee zaten yedek subaylık 12 ay..

Canım vallahi haklısın dostluklar böyle günlerde belli oluyor, ben de aynı sen gibi tanıdım dostumu düşmanını meğer bi iki tanesi gerçekmiş...O arkadaş da bir uzak kalsın sevdiğinden, bir işi düşsün ilahi adalet gösterecektir gücünü.İnanılmaz sevindim hem de ikimiz de aynı gün iyi haberler almışız buradan erkeklerin askerlerin 5.günden sonra ahh ahh ben neler ettim diye akıllarının başına geldiğini anlıyorum.Enişte bey revire çıktıysa rahattır yatar dinlenir orada bir gün en azından.Şöyle güzel bir plan yap bakalım, hem geldiğinde soracaklarını da bir kenara yaz o mutlulukla unutursun geri gittiğinde yine aklın karışmasın:)Benimki de napsın suya merak salmış duştan çıkmadan askerliği bitirecek.Denizci olmayı öyle zannediyor demek kiMaşallah iyiyiz tatlım yaa düzeliyor her şey yavaş yavaş darısı bütün sevenlerin, emekle sabırla bekleyenlerin başına

Canım...Hiç üzülme daha önceki yazılarımda bnm askerimin aramama gerekçesi!(tabiki çok saçma ama psikolojileri öyle herhalde) anlatmıştım.Sevdiklerini duyunca kötü oluyorlarmış.Hemen hırpalama kendini eminim arayacaktır elbet seni merakta bırakmaz. Hem biz bu konuda tecrübeliyiz:)Hep olumlu sonuçlar gördük seninki de öyle olacaktır.Fırsatı olmamıştır, eğitimi yoğunduri her gittiğinde telefonda kuyruk vardır belki.Kötü düşünürsek geçmez bu aylar bize..

bende çok merak ediyorum..Hep böyle mi hissedeceğiz? Umarım yavaş yavaş alışırız Yoksa böyle günler geçmez..

galiba hep böyle hissedeceğiz canım hala çok zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok

sende benim gibisin canım, sabırla bekliyoruz bakalım ne olucak bugün...

inşallah arayabilir, bende sabırla bekliyorum :85:

İnşallah sizin için dua ediyorum, umarım 4 aya düşer..Ama yedek subaylık uzamasın 12 ay zaten çok uzun Bir de anlamadığım 15 ydan 1 aya çıkacak yazıyor..Eee zaten yedek subaylık 12 ay..

Tatlım onu ben de bir türlü anlamadım, kimsenin moralini de bozmak istemem ama bizimkiler için ne uzaması ne kısalması pek mümkün değil.Kapsarsa tsk da büyük bir kaos olur çünkü bizimkilerin dönme dönemlerine göre yeni dönem başlıyor,acemiler usta oluyor bu şekilde boşluk kalmamış oluyor.Aynı şekilde senin askerinin bitirdiği dönemde açıklar belirlenip yerlerine yedek subaylar getiriliyor. Felaket tellalı olmak istemezdim ama biz yine de hesapladığımız gibi dönmelerine hazırlıklı olalım...

galiba hep böyle hissedeceğiz canım hala çok zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok

inşallah arayabilir, bende sabırla bekliyorum :85:

Yarenler, kendinizi toplamanız lazım.Olumlu düşünün biraz, hayat bir şekilde devam ediyor.Çok zor olsa da öyle.Onlar da emin ellerde, bebek gibi bakılıyorlar sadece bugüne kadar hayatlarında aman paşam aman yiğidim evimin direği gibi pohpohla büyüdüklerinden, her işlerini başkaları hallettiğinden sorumluluk almak fazla geliyor.İnanın ki askeriyeyi çok iyi biliyorum, eğitimlerinin nasıl olduğunu, yemeklerini,kaldıkları yerleri...Mükemmel değil ama kötü de değil. Biz burda hapşursak doktora gitmeyiz ama onlar hemen gitmek zorunda.Canları ve iyi olmaları her şeyden önemli tsk için.Böyle düşünün biraz.Yemekleri bile kalori hesabıyla yapılıyor, günlük almaları gereken enerji miktarı hesaplanıyor.Hangimiz böyle besleniyoruz

benimkinden hala ses seda yok, iyi olduğunu bilsem de çok merak ediyorum

sende benim gibisin canım, sabırla bekliyoruz bakalım ne olucak bugün...

İnşallah en kısa zamanda ararlar bi fırsatını bulup hiiç üzülmeyin kızlar onların da aklı sizdedir mutlaka fırsatını bulunca hemen telefona koşacaklar

Herkes ettiğini bulacak, bende çok inanıyorum canım.. Dahada iyi olacak aramız askerlerimizle, günden güne daha güzel şeyler yazacağız :)

Canım zaten 12 aydan 15e falan çıkarsa, yıkılırım..İnş. olmaz. Ama kısa dönemler için umarım dahada kısalır..Bakalım bekleyip göreceğiz :)

Valla öyle bir yazmışsın ki askere gidesim geldi.. :)) Bencede onlar sadece eğitimde zorlanıyorlar..Bence eğlenceli bir deneyim Hem spor yapıp, düzenli beslenip daha sağlıklı dönecekler :) Ve daha sorumluluk sahibi olacaklar :)

canım askerlik uzarsa şu an silah altında olanları etkilemez,çünkü kazanılmış hak gibi bi kavram oluyor bildiğim kadarıyla...ama kısalırsa yararlanabilirler

bu arada herkese günaydın

Eveeett bugün de başladım arıycak mı, ne zaman arar ki, şimdi napıyodur, iyi midir, çok yorulmuş mudur vs vs. sorularına
152 günün her anını bu sorularla geçircez heralde ya hayırlısı bakalım.

Ben hep söylerim, kadınları askere alsınlar ilk ben giderim diye:)Öyle bir şey olsaydı inan ki giderdim hem hayatın boyunca unutmayacağım bir anı, hem arkanda sana güvenen milyonlar hem de herkesin eşit olduğu bir ortam.Okuyanı da orada okumayanı da, zengini fakiri, büyüğü küçüğü, köylüsü kentlisi..Böyle bir hayat tecrübesi var mı bir daha hayatta...İlk defa hayır kelimesinin yasak olduğu biryerdeler, ve yine hemcinsleri hükmediyor bu sayede kadınlara neler yaptıklarını anlıyorlar.Çoğu kişi oradan bu yüzden adam olarak dönüyor, hayatlarında konuşmaya tenezzül etmeyeceği kişilerden ne kadar çok şey öğrendiklerini görünce zihin değişiyor. Eğer sevgilim vedalaşmama müsade etseydi ben güle oynaya uğurlayacaktım onu çünkü gerçekten gurur duyuyorum sizler de öyle olun arkadaşlar.Birçok erkek kaçmak için nelere başvuruyor, bizim askerlerimiz geçmişimiz ve geleceğimiz için bizlerin de olan borcunu ödüyor.Hayırlısıyla evlerine dönmek sasip etsin Allah'ım tüm askerlerimize

Ne kadar güzel anlatmışsın gerçekten de canım.. Ben de gurur duyuyorum nişanlımla. Ayrı kaldığımız bu günler nasıl olsa geçicek ama bunun gururu daima sürecek. Allahım hepsini korusun, hayırlısıyla dönmelerini nasip etsin inşallah..

Gene şehit haberleri of yaaa (
Allah ailelerine sabırlar versin..
Bu hainleri de Allah ıslah etsin.
Vatanımızı kimse bölemez

Gene şehit haberleri of yaaa (
Allah ailelerine sabırlar versin..
Bu hainleri de Allah ıslah etsin.
Vatanımızı kimse bölemez

Ben de şimdi o haberi okuyordum ve karar verdim bundan sonra okumayacağım(inş bundan sonra böyle haberler de olmaz)...Tabiki çok üzüldüm ama kendime de yakıştıramadım birçok ocak sönerken benim askerim değil şükürler olsun demeyi....Bu durum bizim de psikolojimizi bozdu demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…