günaydın kuzular...
bu sabah bana telefon yok ama fırsat bulamamıştır insallah akşama arar
aynen hergün 5-6gibi arardı bu sabah aramadı uyandığımda çok üzüldüm ama 1 de aradı kıyamadım bugün dedi ne önemi war yaa uykunun dedim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kuzular...
bu sabah bana telefon yok ama fırsat bulamamıştır insallah akşama arar
saat kaç oldu hala aramadı yaa.. normalde bu saate kadar arardıoff napıyo acaba şimdi
kızlar merhaba neler yapıyorsunuz çok özledim sizi ya başka bir eve taşındığım için internetim bağlanmadı daha sizden ayrıyım hiç soranda yok he bu ahsen nerde diye:)))) aklım hep sizde yani bide askerimde tabii bu arada liste felan vardı ne yaptınız onu benide ekleyin yaaa
Arar canım. dün de ben o durumdaydım çok yoğun olduğu için fırsat bulamamış aramaya. yemin törenine hazırlık yapıyolar ya o yüzden baya bi eğitim alıyolar. fırsat bulduğu ilk anda arıycaktır hemen aklı sendedir zaten. içini ferah tut sen![]()
bende içimden diyorum bu ahsen nerde diyeeeee demek ki öleymiş şimdi anladımmmmm![]()
iki gündür benide aramadı bu saatten sonrada aramaz herhalde akşam artık o da arasa tabi... :44:bakalım şu yemin töreni gelsede artık usta birliğine geçseler daha rahat edecekler...hem belki daha sık ve uzun uzun konuşabiliriz...
sesimi duyan birisi varmış:))) canım ya maalesef çok özledim sizi ama aklım hep sizde bende aşkımla konuştum moralleri çok bozuk yaa gerginler stresliler kolay bişey değil biliyorum ama bende ondan güzel sözler bekliyorum haksızlıkmı yapıyorsum sizce kızlar
sesimi duyan birisi varmış:))) canım ya maalesef çok özledim sizi ama aklım hep sizde bende aşkımla konuştum moralleri çok bozuk yaa gerginler stresliler kolay bişey değil biliyorum ama bende ondan güzel sözler bekliyorum haksızlıkmı yapıyorsum sizce kızlar
kızlar merhaba, ben de okuyorum bir süredir ama yazmamıştım hiç.ben de bekliyorum, iskenderunda denizci..
sanırım digerlere gore daha rahat ama sesi hic de iyi değil, ayaklarıma kaynar sular indi diyor..gunde 1 ya da 2 kere konustuk hep, annesini de ben arayıp haber veriyorum, bazı akşamlar haber vermeyince ikimizde mutsuz oluyoruz.. çok zor
cok gerginim zaman nasıl gececek bilmiyorum cok zamansız oldu bu gidişcanım sıkılıyor, iş yerinde de devamlı aglıyorum farketmeden.. üstelik annem gittigini bilmiyor bile olabilir gerci feysbuktan anlamıs olacagını sanıyoruz ama evde de gerginim..
nasııı bitecekk 151 günn((
Allah tüm askerlerimizi korusun..
Peri Çıkmazı -----> Şafak 349
İzmir/Gaziemir - Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı
mrvgndz-----> şafak 152
hatay/İskenderun- 1. deniz er eğitim alayı
matterouge-----> şafak 152
topçu ve füze okl. komutanlığı Ankara Polatlı - acemilik
topçu ve füze okl. loj. des. k.lığı, gene Ankara Polatlı - usta
telomer----->şafak 152
ankara il jandarma komutanlığı
dilek_ferhat----->şafak 152
İL J.K.LIĞI/MUĞLA(acemi-usta)
e_inl -----> şafak 152
acemi... Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA
usta... K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 45'inci Müht. Bl. K.lığı
BOZÜYÜK BİLECİK
filizg-----> şafak 152
dLmRh-----> şafak 152
15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı Amasya-acemi
95'inci Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı Shr. Hiz. Bl. K.lığı Tekirdağ Malkara-usta
pembelii-----> şafak 152
tuubaibrahim-----> şafak 152
MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK/ANKARA ----ACEMİ BİRLİĞİ
MSB BURSA Ted. Blg. Bşk. K.lığı BURSA --------- USTA BİRLİĞİ
tlfk-----> şafak 152
nagish-----> şafak 152
acemi amasta 15. piyade er tugaylıgı
usta diyarbakır 2. ordu ağır oto tabr komutanlığı
p1d2-----> şafak 152
acemi birliği:ankara-il jandarma komutanlığı
usta birliği:trabzon il jandarma komutanlığı![]()
canım ya bir liste muhabbeti vardı ya ne oldu ona hala varmı
bende özlicem bugün sizleri geceye kadar giremicem nişanlımın ewinde olcam akşam(( sende haklısın tabi de onları da anlamak lazım yaa ne durumdalar km bilir anlatıyolar ama yaşamadan anlaşılmaz bencee sen idare ette askerlik bitince alırız ifadeleriniiiii
![]()
Benim nişanlımla aynı yerdeler.
Bu aralar baya yoruluyolarmış ama işte yemin törenine hazırlandıkları için o da. Usta birliğine geçince daha rahat edicekler inşallah. Sen hiç sıkma canını içini ferah tut dua et askerin için. Zaman çabucak akıp geçicek inşallah. İlk başlarda ben de çok üzülüyodum ağlıyodum ama günler geçtikçe alışıyo insan. Hem senin moralin yerinde olmalı ki askerine destek olasın. O yüzden iyi şeyler düşün ona kavuşucağın anı düşün bu şekilde moral ver kendine ve tabiki de ona. Burda da birbirimize destek oluyoruz hem bak. Moral bozmak yok kızlar![]()
birşey değil canım Allah şafağın iki haneli olduğu günleride gösterir inşallah![]()
evet hic kıyamıyorum ya o gerci alısıktır zor sartlara diyorum ama işte olmuyor, ben de yiyemiorum yemek o orda yiyemiyor diye. dün tüm gun arasın diye bekledim, aksam aratmamışlar.. aksam annesi aradı konustun mu diye, hayır dedim, dedi bak bir gun daha bitti, basladım aglamaya koskoca 24 saat geciyor anca 1 gun gidiyor diye![]()
nerdesin pembeli sen gidicen mi yemin torenine?