341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canim uzulme. Bende ayni durumdayim. Benimkide yakinlarinda insan varsa tedirgin olur guzel seyler soyliyemez. Dun de ben cok uzgundum. Burdaki arkafadlar destek oldular sagolsunlar. Biz tek tarafli soylicez artik. Elbet onlarda soylicek bi sure sonra.

öyle sen de ferah ol bişeycik olmaz, seninki birine yazs bile hic kimse 1 sene icinde askeri bitip gidecek birine baglanmaz ahaha:)

rahat ol rahat!!

bende sana katılıyorum birazcık da ceksinler, sivil de biz cok cektik ne de olsa di mi=)

Kızlar çarşı izninde askerler ne yapıyor çok merak ediyorum? Sivil mi çıkıyorlar?

Ben de sivil çıkıyolar diye biliyorum.
Aşkım diyodu çarşı izninde internet cafeye gidicem seninle konuşucaz bol bol diye bakalım inşallah. Bİ de ankaraya gelirmiş usta birliğine ayyy harika ötesi oluuurr inşallah yarabbiiiiiimmmmmm....

canım beni eklemeyi unutma lütfen yazıyorum hemen

15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
AMASYA
16'ncı Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı Boru-Trampet Tk. K.lığı
- DİYARBAKIR

Canim benimkide amasyada. O da dun stresliydi cok. Sehit haberlerine uzuluyoruz burda dedi. Het gun onlar icin saygi durusu yapiyoruz dedi. Her sabah sehit haberiyle uyaniyoruz dedi. Ondan psikolojoleri bozuktuurr canim. Uzulme sen. Tabi bende uzulmiyim. Bu arada dun benimki aksam nobet tuttu. Bugun daha konusamadim.

Valla çektik..Bu günlere getirebilmek için ilişkilerimizi.. Yok biriyle duygusal bişeyler yaşar diye korkmuyorumda, öyle takılır falan deliririm :)

Valla çektik..Bu günlere getirebilmek için ilişkilerimizi.. Yok biriyle duygusal bişeyler yaşar diye korkmuyorumda, öyle takılır falan deliririm :)

Bisey olmaz canim uzulme. İyi dusun iyi olsun. Bende izmirdeyim bi asayis sorunu olursa el atariz hemen. Ama ben olcagini sanmiyorum.

Bisey olmaz canim uzulme. İyi dusun iyi olsun. Bende izmirdeyim bi asayis sorunu olursa el atariz hemen. Ama ben olcagini sanmiyorum.

Canımmmla konuştum biraz önce yazıcılıktan istifa etcem diyo elde yazıyolarmış ben bilgisayarda sanıydum zaten sadece dün yaptım dio bugün eğitim wardı hep yürüyüş yaptık sağsol diyo yoğunmuş bayağı 6dk. knştuk hemen geçti gitti anlamadım bişiy ..sırada bekleyenler warmış offf 300 kişiye 4 telefon warmış... ne saçma! askeriye de telefonlar dinleniyo mu kızlar bilgisi olan war mı??:97:

Tatlım inşallah Ankara'ya düşer ustabirliği..Benimkide İstanbul'a düşer.Bizim için askerlik biter. Çoook dua edicem. :)

Tatlım inşallah Ankara'ya düşer ustabirliği..Benimkide İstanbul'a düşer.Bizim için askerlik biter. Çoook dua edicem. :)

Bizimkilerde 200-250 kişiymiş..4 telefon varmış. 2si benim katımda, 2si üst katta dedi. Ne kadar az yaa ..sinir oldum..Bende sordum dinleniyor mu diye. Dinleniyor dedi.

kızlar iskenderun, konya gibi bazı yerlerde yeniden dagıtım olcakmış cuma günü. sadece bazı yerler içinmi geçerli bu durum yoksa usta birlikleri degişecek mi? bilgisi olan varmı

kızlar iskenderun, konya gibi bazı yerlerde yeniden dagıtım olcakmış cuma günü. sadece bazı yerler içinmi geçerli bu durum yoksa usta birlikleri degişecek mi? bilgisi olan varmı

kısa dönemlerin usta birlikleri belli zaten değişmez ama uzun dönemlerin ki belli değil o zaman cuma günü belli olcaktır...

biliyorumda bazıları kısa dönem oldugu halde usta birlikleri degişcek cuma demiş. yani ilk açıklandıgı gibi kalma ihtimalide varmış değişme ihtimalide varmış

Forum tenhalasti. Benimki aramadi daha. Genelde aksama dogru ariyor. Bekliyelim bakalim herzamanki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…