• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ben hep söylerim, kadınları askere alsınlar ilk ben giderim diye:)Öyle bir şey olsaydı inan ki giderdim hem hayatın boyunca unutmayacağım bir anı, hem arkanda sana güvenen milyonlar hem de herkesin eşit olduğu bir ortam.Okuyanı da orada okumayanı da, zengini fakiri, büyüğü küçüğü, köylüsü kentlisi..Böyle bir hayat tecrübesi var mı bir daha hayatta...İlk defa hayır kelimesinin yasak olduğu biryerdeler, ve yine hemcinsleri hükmediyor bu sayede kadınlara neler yaptıklarını anlıyorlar.Çoğu kişi oradan bu yüzden adam olarak dönüyor, hayatlarında konuşmaya tenezzül etmeyeceği kişilerden ne kadar çok şey öğrendiklerini görünce zihin değişiyor. Eğer sevgilim vedalaşmama müsade etseydi ben güle oynaya uğurlayacaktım onu çünkü gerçekten gurur duyuyorum sizler de öyle olun arkadaşlar.Birçok erkek kaçmak için nelere başvuruyor, bizim askerlerimiz geçmişimiz ve geleceğimiz için bizlerin de olan borcunu ödüyor.:72::nazar:Hayırlısıyla evlerine dönmek sasip etsin Allah'ım tüm askerlerimize

Yine çok duygulandım..Ağzına, yüreğine sağlık..

Ben de şimdi o haberi okuyordum ve karar verdim bundan sonra okumayacağım(inş bundan sonra böyle haberler de olmaz)...Tabiki çok üzüldüm ama kendime de yakıştıramadım birçok ocak sönerken benim askerim değil şükürler olsun demeyi....Bu durum bizim de psikolojimizi bozdu demek:(

Evet ben de tam onu düşünüyodum şimdi.. Biz aradılar mı aramadılar mı iyiler mi rahatlar mı diye düşünüyoruz ama ordaki askerlerimiz ne zorluklarla uğraşıyolar. Şimdi onların aileleri ne durumdadır Allah bilir :(( Ne kadar büyük bi acı Allahım bu son olsun artık bitsin bu çatışmalar, şehitler, sönen ocaklar :((

Evet ben de tam onu düşünüyodum şimdi.. Biz aradılar mı aramadılar mı iyiler mi rahatlar mı diye düşünüyoruz ama ordaki askerlerimiz ne zorluklarla uğraşıyolar. Şimdi onların aileleri ne durumdadır Allah bilir :(( Ne kadar büyük bi acı Allahım bu son olsun artık bitsin bu çatışmalar, şehitler, sönen ocaklar :((

Ramazan mübarek aydır kan dökmek olmaz, ramazan bitince operasyon yapacağız diyen büyüklerimiz, askerlerimize davetiye çıkarmış bulunmakta.
By yüzden hergün duyuyoruz malesef bu acı olayı.İnşallah biran önce çözüm bulurlar biter artık bu acı, Allah tüm yakınlarına sabır,güç versin...:72:

Ramazan mübarek aydır kan dökmek olmaz, ramazan bitince operasyon yapacağız diyen büyüklerimiz, askerlerimize davetiye çıkarmış bulunmakta.
By yüzden hergün duyuyoruz malesef bu acı olayı.İnşallah biran önce çözüm bulurlar biter artık bu acı, Allah tüm yakınlarına sabır,güç versin...:72:

Amiiinn inşallahh..

Gene şehit haberleri of yaaa :((
Allah ailelerine sabırlar versin..
Bu hainleri de Allah ıslah etsin.
Vatanımızı kimse bölemez :72:

artık haber dinlememeye çalışıyorum o gittiğinden beri ama mümkün değil bişekilde biyerlerden duyuyoruz bu haberleri:( Allah ailelerine sabır versin.. Artık hepsi allaha emanet hayırlısıyla bi bitse şu 5 ay ben hergün biraz daha alışırım derken gün geçtikçe daha zor geliyo sanki:(

Selam canımmm.....

Dün arandınmıı???

Dün yemekhanede görevliymiş, 17 de aradı konuştuk uzun uzuuun çok şüküüürrr... :69:
Yine gözüm telefonda öğle arasında arayabilir inş.

Aradı canım ama biraz geç aradı. çok yoğunlarmış çok eğitim görmüşler o yüzden 7ye doğru aradı.çok az konuştuk ve ben bayağı üzülmüştüm o yüzden yatmadan önce 2 kere daha aradı doya doya konuştuk çook mutlu oldum :)) Bugün daha aramadı beklemedeyim hala. Ama dedi ki bu aralar çok yoğunuz o yüzden biraz geç arayabilirim merak etme dedi. Bakalım bekliyorum her an:97:

mrvgndz> şafak 152
iskenderun 1. deniz er eğitim alayı

------------------------------------
mrvgndz , Canım seninle kaderdaşız biliyosun benide şafak panosuna aynen ekle emiiiiiiii

:54::54:

Askerimmmmmmmmm Benimmm.... Çok özledim ya... :72::72:

Aradı canım ama biraz geç aradı. çok yoğunlarmış çok eğitim görmüşler o yüzden 7ye doğru aradı.çok az konuştuk ve ben bayağı üzülmüştüm o yüzden yatmadan önce 2 kere daha aradı doya doya konuştuk çook mutlu oldum :)) Bugün daha aramadı beklemedeyim hala. Ama dedi ki bu aralar çok yoğunuz o yüzden biraz geç arayabilirim merak etme dedi. Bakalım bekliyorum her an:97:

Niye üzüldüm canım ya moralini bozmaa asıl onların morale ihtiyacı var şuannn..... :40: :34:

Niye üzüldüm canım ya moralini bozmaa asıl onların morale ihtiyacı var şuannn..... :40: :34:

Ne biliyim dün o kadar bekleyip de azıcık konuşunca moralim bozuldu biraz ve ilk kez onun karşısında tutamadım kendimi ağladım. dayanamadım napıyım :25:
Onun da aklı bende kaldı sanırım 2 kere daha aradı sonra. Ama bundan sonra tutcam kendimi ağlamıycam üzmiycem aşkımı moral vercem ona bol bol.. Canımmm benimmmm :69:

Ne biliyim dün o kadar bekleyip de azıcık konuşunca moralim bozuldu biraz ve ilk kez onun karşısında tutamadım kendimi ağladım. dayanamadım napıyım :25:
Onun da aklı bende kaldı sanırım 2 kere daha aradı sonra. Ama bundan sonra tutcam kendimi ağlamıycam üzmiycem aşkımı moral vercem ona bol bol.. Canımmm benimmmm :69:

Evet canım onlar o haliyle bize hiç birşey yansıtmıyorlar ben bazı zorlukları kayınvalidem söylemese haberim olmuycakkk... :97:
Bizim içinde bi geçiş süreci tabii.. zamanlar herşey daha net olucakk.. şunu unutma en zor zamanları alışmaya çalışıyorlar bu duruma
Destek olmalıyızzzzz askerlerimizeee....... :61:

Evet canım onlar o haliyle bize hiç birşey yansıtmıyorlar ben bazı zorlukları kayınvalidem söylemese haberim olmuycakkk... :97:
Bizim içinde bi geçiş süreci tabii.. zamanlar herşey daha net olucakk.. şunu unutma en zor zamanları alışmaya çalışıyorlar bu duruma
Destek olmalıyızzzzz askerlerimizeee....... :61:

Evet canım kesinlikle destek olmalıyız onların buna çok ihtiyacı var çünkü.
Şimdi aradı aşkımm konuştuk biraz ama komutan çağırıyo kapatmam lazım dedi belki ararım birazdan gene dedi bakalım :69: Sesini duydum ya bugün de çok şükür Allahımmm:69:

Evet canım kesinlikle destek olmalıyız onların buna çok ihtiyacı var çünkü.
Şimdi aradı aşkımm konuştuk biraz ama komutan çağırıyo kapatmam lazım dedi belki ararım birazdan gene dedi bakalım :69: Sesini duydum ya bugün de çok şükür Allahımmm:69:

Çok sevindimmm... Bende beklemedeyimmmm.. :59::59:

kızlar biz burda sesini duyamıyoruz yok kokusunu özledik diye ağlaşırken 7 ocağa daha ateş düşürdü bu şerefsz it sürüsü pkk:( rabbim sabır versn ailelerineee...:43: daha kaç vatan evladı gidecek ki, yazık günah... nasıl verecekler bunun hesabını:43:

kızlar biz burda sesini duyamıyoruz yok kokusunu özledik diye ağlaşırken 7 ocağa daha ateş düşürdü bu şerefsz it sürüsü pkk:( rabbim sabır versn ailelerineee...:43: daha kaç vatan evladı gidecek ki, yazık günah... nasıl verecekler bunun hesabını:43:

Evet malesef gene kötü haberler aldık:( Bu son olsun inşallah.. Artık hiçbi askerin ailesi üzülmesin ağlamasın. Allahım korusun onları yardımcıları olsun..

En kötüsüde elimizden dua etmekten başka birşey gelmemesi, Allahım bu pisliklere fırsat vermeeeeee...:14::14:

Son düzenleme:
Back
X