Ben çıkıyorum cnlarım yarın görüşmek üzeree herkese iyi geceler güzel rüyalar
Canlarimm tesekkurr ederimm hepinizee. Belkide dediklerinizi uygulamaliyim. İstemessen gelmiyim sen nasil rahat etceksen diyimm. Okk. Anlastikk. Bi tatli soz duysam iyi olcakti adlinda.
duyarsın tatlım. sabır. sadece sabır. o rahatladıkça sende rahatlayacaksın..
İnsallah canim. Kirgin kalbim genede. Garibim. Anlamsizim. Zamanla gecer insallah.
çok haklısın.
duygularımız zaten şuan yok oldu, sadece beynimiz onlarla doldu.
ama geçicek, bu bi sınav, her birimiz için. güçlü olan kazanıyor, sabreden kazanıyor, alttan alan kazanıyor.
bu sefer taktikler kazanıyor :)
Kızlar günaydııııııınBu sabah çok iyi başlamam gerekirken kötü başladım...Aşkım dün gece sabah arıyacağını söyledi..5 de uyandım bekle bekle 7 ye geldi..bu saatten sonra arayamaz dedim.7 yi 4 e geçe aramış tam ben daldıktan sonra ve duymadım...uff çok fena çok..güne onla başlicaktım oysa
Bugün şafağım 154....
Tatlım var ya yazınla ağlattın beni:) akşam uyanıp ertesi öğlen uyuduğum için sizlerle aynı saatte burada olamıyorum, gelir gelmez de ilk senin yazılarını tarıyorum acaba ne oldu diye..Şunu gördüm var ya ne diyim sana ben ne diyim:)))Bir öncekinde arkadaşının tlfnu açmadığını söylemiştin, ona biton şey yazdım Allahtan yayınlamak için beklemişim de okumuşum bunu.41.5 kere maşallah tütütütü...Bak aynı senin gibi o da seni seviyor, Allah yüzümüze güldü. Sizin aşkınız çok çok özel, at bakıyım bundan sonra o sol yanındaki kötü düşünceleri,sağ tarafı dinliyorz hep iyilik melekleriniSeni de sevdiceğini de çok güzel günler bekliyor, 9 gün tatiliniz var.AKlında kalanların hepsini tek tek cevaplar,hala hırsını alamazsan yoluverirsin azıcık Ne yap et ailenin yanına dönme, bu fırsatı kaçırma hiçbir şekilde.Hepimizin iyi dilekleri seninle
pericim bu arada çoooook sevndm askerinin aramasına... kötü şeyler düşünme artık
Yarenler daha önce söylemiştim askerim vedalaşmadan gitti diye. Bugün aradığında binpişman olduğunu, nasıl öyle bir hataya düştüğünü anlamadığını, her dediğimin çıktığını sadece ama sadece beni düşündüğünü gerisinin yalan olduğunu söyledi.Uyku sersemi konuştum çok da net hatırlamıyorum ama ben inat edip yemin törenine gitmeyeceğim diye 2 gün için de kendi gelecekmiş görmeye.Gene yaptın yapacağını askerdeki adamı ayağına getiriyorsun dediPericikmazi nin de güzel haberlerini aldık ben de paylaşayım dedim.Dualarımız gibi burunları sürtülüyor Sıra diğer bekleyen yarenini üzen, bekleten, değerini bilmeyen askerlerimiz de...Lütfen hepiniz içinizi ferah tutun her konuda. Her gün ağlayarak gün geçmiyor, hepimiz çok özlüyoruz bir saniye için bile her şeyimizi feda ederiz ama bu böyle olmaz.Yoksa döndüklerinde sevdiceklerimiz karşılarında üzüntüden 10 yıl yaşlanmış, zayıflamış, güçsüz hanımlar görecekler. Ağladık ağladık yeter artık toplanalım biraz ama değil mi..Allah hepimize sabırlar versin
Saol canımm :) Kötü düşünceleri kovdum
Ben ne yapiyimm? Yuzugumu atiyimm? Kendimimi camdan atiyim? Yoksa onu mu attiyim??:31
Kizlar gecenize tursu suyu sikmak istemem ama.moralim bozukk.Bugun cok stresliydi. Biler aradim ama bulamadim. Amasyadan alnmasi lazimmis. 2 gundur bunun pesindeyim. Benimki aradi soyledim. Dedim nettede var ama satmiyorlar netten sanirim dedim. Yokk beceremedin yok bilmemnevsaudi. Neyse annemle sohbet ediyim dedi kapadi. Agladim gucume gitti. sonra aradi tekrar ozut dilerim cok stresliyim dedi. Sehit haberleri geldikce moralimiz bozuluyor dedi. Bende urfaya gitcem dedi. Dedim urfada yok bisey ne alaka. Diyo yemin torenine gelmeseydin rahat otobus bulurdum. Ktm yle giderdim diyo. Sanki cok guzel de. İyi gelmiyim o zaman dedim. Sen yalniz kalma isstedim dedim. Beni babam birakti zaten buraya yalniz deilim dedi. Ne alakaysa artik. 9 saat yol giycem bi de burun kiviriyo. Ozledim de demiyo hicc. Agladim simdiii. Bilmiyom hicbiseyy.:26: e
ne kadar güzel sesini duyuyorsunuz güne güzel başlıyorsunuz, beni hala aramadı oysa sabah annesini aramış, neden benide aramıyor.neredeyse 47 saattir sesini bile duymuyorum acaba ne yapıyor, ne durumda nasıl dayanacağım ben böle
Kızlar günaydııııııınBu sabah çok iyi başlamam gerekirken kötü başladım...Aşkım dün gece sabah arıyacağını söyledi..5 de uyandım bekle bekle 7 ye geldi..bu saatten sonra arayamaz dedim.7 yi 4 e geçe aramış tam ben daldıktan sonra ve duymadım...uff çok fena çok..güne onla başlicaktım oysa
Bugün şafağım 154....
günaydın kuzular...
bu sabah bana telefon yok ama fırsat bulamamıştır insallah akşama arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?