341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canlarimm tesekkurr ederimm hepinizee. Belkide dediklerinizi uygulamaliyim. İstemessen gelmiyim sen nasil rahat etceksen diyimm. Okk. Anlastikk. Bi tatli soz duysam iyi olcakti adlinda.

Arkadaşlar benim nişanlımda asker(kısa dönem) acemi birliğinde akşamları 1 kere arardı. usta birliğinde 2-3 kere arıyor. arama konusunda rahat olun bence. Allah yar ve yardımcıları olsun.

İnsallah canim. Kirgin kalbim genede. Garibim. Anlamsizim. Zamanla gecer insallah.

çok haklısın.
duygularımız zaten şuan yok oldu, sadece beynimiz onlarla doldu.
ama geçicek, bu bi sınav, her birimiz için. güçlü olan kazanıyor, sabreden kazanıyor, alttan alan kazanıyor.
bu sefer taktikler kazanıyor :)

İnsallah sinavi gecerin canim ama benim sinav biraz zor olucak gibi. Hayirlisi bakalim. Kendimi ona uxak hissediyorum suan. Bi sorunu olsa ilgilenmem gibi... Kirilmisim cok sanirim.

Kızlar günaydııııııın Bu sabah çok iyi başlamam gerekirken kötü başladım...Aşkım dün gece sabah arıyacağını söyledi..5 de uyandım bekle bekle 7 ye geldi..bu saatten sonra arayamaz dedim.7 yi 4 e geçe aramış tam ben daldıktan sonra ve duymadım...uff çok fena çok..güne onla başlicaktım oysa

Bugün şafağım 154....

kızlar slm nasılsınız umarım sizde askerlerinizde iyilerdir. Başlığın aktarılması gibi bir durum varsa herhangi birinize aktarabilirim ya da istediğiniz ne varsa yardımcı olurum özelden mesaj atarsınız öpüldünüz güzeller :)) kendinize iyi bakın

günaydın hepinizee.. canım üzülme gün içinde tekrar arar müsait olunca, tabi güne onunla başlaman çok güzel olurdu ama olsun onlar iyi olsun yeterki orda.. bende dün akşam konuştum en son sesi çok yorgun geliyodu iyiyim merak etme dedi ama baya kötü hissettim kendimi zaten 2-3 dak. konuşabildik..

:) Kıyamam sana, beni görseydin..Nasıl ağladım mutluluktan, kahkaha ata ata Biri görse delirdiğimi düşünebilirdi Çok teşekkür ederim ilgin için tatlım :) Valla arkadaşına hala kızgınım..O kadar evimde kaldı, yemeğimi paylaştım..Aynı şekilde askeriminde çok emeği var üstünde..İnsan merak eder, bişey mi oldu diye. İşte böyle günlerde anlıyoruz, dostu, düşmanı.. Artık 5 günde aramasa, kesin bitirdi diye düşünmeyeceğim :) Vakti olmadığını biliyorum artık :)) Ahh bir gelsin 26sında, ona neler edeceğim Ailemin yanına gitmemek için bir sürü plan yapıyorum ama onlarada kıyamıyorum. Artık bir dahaki konuşmamızda soracağım. Kaç günü birlikte geçireceğiz diye. Ona göre bir ayar çekeriz :) Allah hepimizi sevdiklerine kavuştursun, tek duam, tek dileğim bu..Nazar değmesin hiç birimize Senin askerin nasılmış? Herşey yolunda dimi? Bizimki revire çıkmış. Ayağı çok ağrıyormuş.

Çoook sevindim canım :) Ahhh nasıl akılları başlarına geliyor orada :)) Yaşasın! Çok doğru söylüyorsun canım, ağlayıp kendimize yapıyoruz napıyorsak..Ne değiştirebiliyoruz, ne rahatlayabiliyoruz ağlayarak, katlanarak artıyor üzüntümüz..O yüzden hayatımıza devam edip, onlarada destek olup bu zamanı atlatacağız inşallah :)

Saol canımm :) Kötü düşünceleri kovdum

ne kadar güzel sesini duyuyorsunuz güne güzel başlıyorsunuz, beni hala aramadı oysa sabah annesini aramış, neden benide aramıyor.neredeyse 47 saattir sesini bile duymuyorum acaba ne yapıyor, ne durumda nasıl dayanacağım ben böle

Tatlım en çok seni sevdiğinden en çok senden emin olduğundan nazı sana geçiyor..Sana kızacak, sana ağlayacak..Haklısın sende onlar hiç bir zaman bizi anlamayacak ama bizde hiç bir zaman asker psikolojisini bilemeyeceğiz. O yüzden üzgünüm ama alttan alan herşeye evet diyen taraf hep biz olacağız Ama geldiklerinde, işte ozaman her istediğini yapabilirsin..Sen yine üzerine düşeni yap canım, sonra içine dert olmasın..

Canım benim askerim beni iki gün üzerine aradı. Burdaki mesajlarımı bir okusan, neler kurdum..Ne kadar çok ağladım. Durum hiçte sandığım gibi değilmiş. Aksine ilk beni aradığını anladım :) Bende annesini ve arkadaşını aramış, beni aramamış diyip evde deliriyordum. Onları ilk kez aramış halbuki..Senin askerinde fırsat buldukça seni ve ailesini arıyordur. Hiç merak etme..Kötü bişey olmamıştır..Sabırla bekle..

Bitanem en kısa zamanda tekrar arayacaktır. Aradığında 7ye kadar bekledim, telefon elimde uyumuşum dersen bir de askerin seninle gurur duyar eminim..Güne onunla (Telefonda değil yanında) başlayacağın günler gelecek..Sen hiç üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…